Şimdi Ara

R9 290x - eksenbilgisayar stoklarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan'ın stokta olmadığı halde ve üstelik %25 indirimle 1.861 TL'ye çaktığı pardon sattığı kart eksenbilgisayar stoklarında ve 1.598 TL

SS'li koyalım

-

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-radeon-r9290x-4gd5-4-gb-gddr5-512-bit-ekran-karti.aspx

İlgilenenlere.... Kart alınır alınmaz o ayrı ama indirim saçmalığını görelim diye.

• vatan hep yapıyor bunu
  • Vatan'ın fiyatlarını Eksen ile kıylaslamak hata olur, Eksen in fiyatları piyasada en iyilerinden biridir.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam eksen bilgisayar güvenilir midir ve alışveriş yaparken tc kimlik no istemesi de normal mi acaba?
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    Alışverişlerim oldu Eksen'den, mecburi kılıyorsa girmeyi girin sorun olmaz.

Her site istemiyor ama bazıları istiyor güvenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Hocam eksen bilgisayar güvenilir midir ve alışveriş yaparken tc kimlik no istemesi de normal mi acaba?

belki 7 sene olmuştur her şeyimi ordan alırım
  • r9 290 ların özel versiyonlarının gelme tarihi belli olmadığı için gtx 780 almayı düşünüyorum, titan gpu ve 3gb vram nedeniyle 770 ile arasındaki değer farkına değeceğini düşünüyorum, konu da açmıştım ama malum bu gibi konularda hemen karar verilemiyor, artık bugün yarın netleştirmek istiyorum, şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    EVGA GTX 970 FTW
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

r9 290 ların özel versiyonlarının gelme tarihi belli olmadığı için gtx 780 almayı düşünüyorum, titan gpu ve 3gb vram nedeniyle 770 ile arasındaki değer farkına değeceğini düşünüyorum, konu da açmıştım ama malum bu gibi konularda hemen karar verilemiyor, artık bugün yarın netleştirmek istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Karar senindir ama Eksen bilgisayar pisayada en güvendiğim şirkettir benim gözümde
  • eksen pıyasanın en eskılerındendır kadıkoyde zamanında bır gold bırde eksen vardı dedıgım olay 15-20 senedır ıyı anlasılsın ınventus dısında en guvendıgım fırmalardan bırıdır
  • quote:

Güvenilir firmadır garanti vs. durumlarındada başınız ağrımaz.
    İsterseniz kapıda ödeme imkanlarıda var.Ama peşin tabi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Ocak 2014; 23:25:49 >
  • bu referans soğutmalı olanı değil mi ?
    Eksen piyasadaki sayılı dürüst firmadan biridir. Şu güne kadar hiçbir alışverişimde sorun yaşamadım.

Bu arada, ben olsam üst segmentte özel tasarım 290 ve 780 dışında kart almam. Gerisi biraz fanteziye kaçıyor benim gözümde.
  • Yorumlar için teşekkür ederim, 1473 liraya geliyor gtx 780, sistemde i5 3570k var güç kaynağı da 650 watt, ileriye yönelik de düşünüldüğünde makul derseniz sipariş vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 1 Ocak 2014; 23:56:14 >
  • Stokta olmayan ürünün fiyatı.. iyice aştı kendini Vatan... ta ta ta tan...
  • Eksen'den benim de çok alışverişim oldu. Gerek internet gerekse mağaza üzerinden. Çok sorun yaşamadım, 1-2 sorun oldu onlarıda gayet hızlı çözdüler. Örneğin aldığım anakartın arızasını 15 gün sonra farkettim ve garanti vs. uğraştırmadan değiştiler.

Vatan'ın kampanyalarından faydalanıyorum; ama % 30 gördüm diye hiç alışverişim yapmadım bu güne dek. İlla en az 4-5 yerden fiyat karşılatırması yapıyorum. Öyle çok ahım şahım bir indirim olmuyor, ama yine de arada güzel denk geldiği oluyor. Ama genel anlamı ile %30 indirimleri her nedense piyasadan 20-30 TL ucuz oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 2 Ocak 2014; 0:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Eksen'den benim de çok alışverişim oldu. Gerek internet gerekse mağaza üzerinden. Çok sorun yaşamadım, 1-2 sorun oldu onlarıda gayet hızlı çözdüler. Örneğin aldığım anakartın arızasını 15 gün sonra farkettim ve garanti vs. uğraştırmadan değiştiler.

Vatan'ın kampanyalarından faydalanıyorum; ama % 30 gördüm diye hiç alışverişim yapmadım bu güne dek. İlla en az 4-5 yerden fiyat karşılatırması yapıyorum. Öyle çok ahım şahım bir indirim olmuyor, ama yine de arada güzel denk geldiği oluyor. Ama genel anlamı ile %30 indirimleri her nedense piyasadan 20-30 TL ucuz oluyor...

Vatan genelde %25-30 indirim yazıp normal fiyatlara satıyor. Normalde hayvani fiyatlar yazıp haftasonu aha indirim yaptık diyorlar.
    eksen en guvenilir sitelerden biridir ben cok memnunum onlardan 2 yil once kasami toparlarken arastirip cogu parcami onlardan almistim
  • Vatan stoklarına girdiği zaman fiyatı düşürüyor.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Stoklara girdiğinde değil de, %25/30 indirimde desek daha doğru olur.
  • Eksen bilgisayardan hiç alışverişim olmadı ama bir ürünle ilgili ne zaman soru sorduysam ya yanıt alamadım yada yanıt 2-3 gün sonra cevapladılar. Ürün satmalarındaki tutumlarını bilmediğim için yorum yapamam ama forumda maşallah bir çok kişinin alışverişi olmuş ve sorun yaşamamışlar. Umarım sizde yaşamazsınız.

TC istemelerindeki neden fatura da vergi numarası yerine geçmesinden dolayı isteniyor sanırım.

@TheTurk61
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.