K

Teğmen
09 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Trust marka usb bluetooth 2 senedir masaüstü bilgisayarımda kullanmaktayım. Son bir kaç aydır bluetooth ile işim olmadı. xboxone'ı bilgisayara bağlayım derken bir baktım pc de bluetooth gözükmüyor. İnternette baya bir araştırdım sorunu çözemedim. Bluetooth adaptörünü başla pc de denedim çalışıyor. Adaptörü pc bağladığımda aygıt ve yazıcalarda dongle olarak görüyor. Yardım edebilecek olan var mı?
Arkadaşlar xbox one kolu var pc de fps oyunarında sıkıtnı çekiyorum. Fps oynayan arkadaşlar bilir nişan aldığın yerin tam aksine düşman çıktığında mouse ile ani hareket yapıp düşmanı öldürmeye çalışırız. Bunu gamepad ile yapabiliyorumuyuz. Biryerlerde böle bir ayar var mı acaba. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
arkadaşlar wacom pro small kullanmaktayım. Wifi alıcısını kaybettim acaba başka alıcılarla kullanabilir miyim ? Yada tek alıcıyı satan bir yer biliyor musunuz ?
arkadaşlar elim 6 yıllık 120 gb ssd var. Aklıma ömrü geldi acaba ömrü bittiğinde içindeki bilgileri okuya bilir miyim ? yoksa direk kullanılmaz hale mi gelir ?
Bu disklerin sadece yazma ömrü bitiyor yoksa okuma ömrü de bitiyor mu ?
arkadaşlar geçen 4k tv lere baktım 1000 1200 hz yazıyor doğrumudur acaba
arkadaşlar evde 2 pc var eski olan pc den görüntü alamıyorum.Çalışırken fanlar dönüyor ekran kartının ışığı yanıyor ama görüntü bir türlü gelmiyor..
Sorun
2 bilgisayarın psu larını değiştirince sistemler çalışıyor ama tekrar eski hallerine takınca çalışmıyor
yeni sistem gtx 660 sli 4. nesil intel i5 8 gb ram 700 watt psu 2 harddisk 4 fan
eski sistem intel e 7200 core dou gts 450 3 gb ram 650 watt psu 1 harddisk 2 fan
sorun nerde ki psu ları değiştirince sistem çalışıyor da tekrar eski haline takınca çalışmıyor ?
arkadaslaşlar 2 tane monitörüm var biri samsung xl2370 diğeri dell 2312hm oyunda 2 monitörü de kullanayım dedim ama yapamadım netten araştırdım bulamadım nvidia kontrol panelinde sorrund yapılanadırması diye bir seçenek var ama tıklayamıyorum oyunlarda görüntüyü 2 monitöre nasıl yayacağım yardım ederseniz sevinirim
gtx 660 kullanmaktayım resimde ekledim surround yapılandırma sekmesi tıklanmıyor
arkadaslaşlar 2 tane monitörüm var biri samsung xl2370 diğeri dell 2312hm oyunda 2 monitörü de kullanayım dedim ama yapamadım netten araştırdım bulamadım nvidia kontrol panelinde sorrund yapılnadırması diye bir seçenek var ama tıklayamıyorum oyunlarda görüntüyü 2 monitöre nasıl yayacağım yardım ederseniz sevinirim
gtx 660 kullanmaktayım resimde ekledim surround yapılandırma sekmesi tıklanmıyor
dell u2312hm arkadaslar bu monitorden 3 tane alcam hdm, girişi yok eyefinity yada surrorund için sıkıntı olurmu
başlıkta belirttiğim gibi 2 k gibi çözünürlükteoyunoynamak istiyorum ama monitör tavsiyesi lazım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 2.465 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.