Şimdi Ara

r9 290 vapor-x siyah ekran sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hatayı genellikle kasa açıkken monitör kendini kapattıktan sonra açınca alıyorum. Ama internete girerken de aldım. Ekran karardıktan sonra windows arkada çalışmaya devam ediyor. Windows 8.1 yüklü sorun windows kaynaklı olabilir mi? Ekran kartımda 14.6 beta yüklü. Ama 14.6 sürümünü kaldırıp 14.4 kurduğu da da sorun devam etti. Monitör ve hdmi değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. Sizce sorun neden kaynaklı. Ekran kartından değilse boşuna servise göndermeyeyim.650w güç kaynağı var. 8 gb cl9 ram var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durum bendede oldu 2 gündür bilgisayar açılıyor daha masaüstüne geçmeden küt siyah ekrana dönüyordu. bugun vatana teslim ettim kartı iade olursa nvidia gtx780 alıcam. bu değiştirdiğim 2. r9 290
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

aynı durum bendede oldu 2 gündür bilgisayar açılıyor daha masaüstüne geçmeden küt siyah ekrana dönüyordu. bugun vatana teslim ettim kartı iade olursa nvidia gtx780 alıcam. bu değiştirdiğim 2. r9 290

Amd gerçekten çok kalitesizmİş nvidia gerçekten çok daha iyiymiş bunca yıl nvidia kullandım böyle bir şey olmadı. Seninki hangi modeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Ayni model vapor x . bende ilk defa amd kullandim performans olarak cok memnumdum ama yazilim ve bu gibi sorunlar biktirdi gercekten. Umarim iade alirlar

• hknups kullanıcısına yanıt
    Umarım. Bir an önce gtx 780 evga 6gb modele geçicem. Siz gtx 780 de hangi modeli düşünüyorsunuz?

• Benim evga ya gucum yetmez asus alicam 3 gb lik modelinden

• hknups kullanıcısına yanıt
    Aslında bende onu alabilirim. Çok sessiz ve serin çalışıyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R7 265 Dual-X vs. Sapphire HD7850
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

Benim evga ya gucum yetmez asus alicam 3 gb lik modelinden

Birde siz 1 kere değiştirdim dediniz. Servise gidip geldikten sonra sıfırını mı verdiler size ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.