Şimdi Ara

R9 290 VAPOR-X 4GB vs Gtx 780 Dcu II (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
3
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yetersizlik konusunda hakkınız var ben zaten 200 300 fark varsa da alınır demiyorum eğer 100 liraya kadar bir fark olursa ben o farkı veririm diyorum. 2 sene sonrada çok düşük fiyata 1 tane daha alır SLI yapar birkaç sene daha idare ederim diyorum. Bu hafta piyasaya girecek görelim bakalım neler olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • 2 sene sonra , orta halli bir kart , bunun SLI'dan daha iyi performans verebilir. SLI 'ın anlamı kalmaz.
    Sonradan kart ekleyip SLI yapan pek görmedim. Yapan genelde başlangıçta yapıyor. 2 sene sonra anlamı kalmıyor çünkü.
    İşlemci:Intel i5 4670k| Anakart: MSI Z97 Gaming 3|| Ekran Kartı: Asus Gtx 780 DirectCu II OC | Ram: Gskill 2x4 1866 MHz | Hard Disk: Seagate 1 TB Barracuda 7200RPM | Monitör: Asus VN47H 1MS | Kasa: SILENCIO 650 PURE CM750W | Klavye:Logitech G103 | Mouse:SteelSeries SenseıRAW Frosted Blue | Mouse Pad:SteelSeries SpecialEdition Frosted Blue | Ses Sistemi: Logitech Z-323 2 1 | Kulaklık:SteelSeries Siberia V2 FrostedBlue
  • R9 290 VAPOR-X 4GB vs Gtx 780 Dcu II

bana göre 2 side iyi karttır.

ama ben bana uşu an uymadığından dolayı r9 290 almam.

dedimya bana uymuyor ben nvidianın nimetlerinden faydalanıyorum.
    sadece oyun ıcın kullanmıyorum ben ekran kartını.
    ayrıca oyun ıcınde kullansam, sahıp olduğum monıtor bakımından ben nvdia kullanmalıyım. ''3D''

ama R9 290 VAPOR-X 4GB çok güzel bir ekran kartı.
    tavsiyede ederim hep forumda tavsıye ettıgım gıbı.
    o fıyata süper kart.
    mısal kullanıcı bf3-bf4 multiplayer oynuyor ise sureklı oynuyor ise amd kart seçmelidir.
    nvidia nın olayı çoğunlukla pazarlama olayıdır reklamdır adını fazla duyurmaktan gelir.
    + ları varmı var. amd mantle olayını çıkartmadan önce nvidia karşısında hep f/p konumunda kaldı. vede uygun fıyata uygun performans verdi.
    mantle daha oturmadı oturunca cok iyi yolda ilerlediklerini göreceğiz ilerleyen zamanlarda.

ama nvdianın kullanıcısına göre daha çok + ları var bence. cüda vede PhysX. ama kullanmasını bilirsen.
    yok bunları kullanmıyor isen amd kart almalısın zaten.

amd nın oyun atağını son 2 senedır cok taktır edıyorum.
    bır çok oyunaq soponsor oldu, vede emsalı nvidia kartlara gore daha iyi sonuçlar vermekte.
    bırde su deden yadıgar cümle ve kelımelerı bır tarafa bırakın artık arkadaşlar.
    drıver daha cok guncellıyor nvıdıa ama ters teptıgıde oluyor.
    bu kadar cok dırıver çıkarmasının bence bana gore bana katkısı yok.
    331 28 olayını unutmadım daha.
    amd gec az drıver çıkarıyor o da tam rayında gıtmıyor.
    fakat.
    ben dahada iyileşiceklerini umuyorum.
    su an 2 cı pcımde amd tum drıverlarını bazı oyunlarda denedım vede hıc bır sorunla karsılasmasmadım. demek doğru yoldalar.

sonuç olarak dırıver olayını artık yazmaya gerek yok bence. drıverları duzgun kaldırıp kurarsanız hıc bır sorunla karşılaşmazsınız.
    karşılaşıyor ısenız o sızın eksıklıgınıdır.

son sonuç büççeniz sisteminiz neye el veryor ise 2 ekran kartı firmasının urunlerını gönül rahatlığı ile seçebilir sisteminize takıp oyun oynayabilirsiniz.

öncelikle kullanıcının, isteklerine göre kart seçmesi lazımdır deyip mesajımı sonlandırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Haziran 2014; 1:49:03 >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifferance

9 gün sonra bende alıyorum sistemimi 2si arasında kaldım tam olarak acıklayıcı olmadı hic bi yorum :/

Nasıl açıklayıcı olmadı ya Sorulmuş herkes vapor demiş işte bende vapor alacağım çok kısa zaman kaldı önümde. Bak salvatorede önermiş, iyi demiş, alınabilir olduğunu kastetmiş ama onunu nvidia karta ihtiyacı varmış nvidia alacak. Neredeyse herkes vapor-x diyor. Bence açıklayıcı cevaplar. Açık ve net. Vapor-x al bak keyfine

Alın 280x cf yapın işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

9 gün sonra bende alıyorum sistemimi 2si arasında kaldım tam olarak acıklayıcı olmadı hic bi yorum :/

Nasıl açıklayıcı olmadı ya Sorulmuş herkes vapor demiş işte bende vapor alacağım çok kısa zaman kaldı önümde. Bak salvatorede önermiş, iyi demiş, alınabilir olduğunu kastetmiş ama onunu nvidia karta ihtiyacı varmış nvidia alacak. Neredeyse herkes vapor-x diyor. Bence açıklayıcı cevaplar. Açık ve net. Vapor-x al bak keyfine

Hocam vapor-x bencede harika bi kart ama amd ye karşı bi önyargım var forumda habire driver vs kötülenince insan zor yaklaşıor :D birde fps de hangi kart daha önde ?
    İşlemci:Intel i5 4670k| Anakart: MSI Z97 Gaming 3|| Ekran Kartı: Asus Gtx 780 DirectCu II OC | Ram: Gskill 2x4 1866 MHz | Hard Disk: Seagate 1 TB Barracuda 7200RPM | Monitör: Asus VN47H 1MS | Kasa: SILENCIO 650 PURE CM750W | Klavye:Logitech G103 | Mouse:SteelSeries SenseıRAW Frosted Blue | Mouse Pad:SteelSeries SpecialEdition Frosted Blue | Ses Sistemi: Logitech Z-323 2 1 | Kulaklık:SteelSeries Siberia V2 FrostedBlue

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Hocam vapor-x bencede harika bi kart ama amd ye karşı bi önyargım var forumda habire driver vs kötülenince insan zor yaklaşıor :D birde fps de hangi kart daha önde ?

Fpslerde 780'in geçtiği oluyor 290'ı. 290ında 780i geçtiği oluyor. Nvidia destekli oyunlarda nvidia, amd desteklilerde amd önde olur. Kafa kafaya bu iki kart. Ha birde driver şeysi var dimi. Ya ben içim rahat bir şekilde alacağım vaporu. Driver meselesi eninde sonunda çözülür. Ne drivermiş herkes kötü diye amdden soğuyor

• Vapor-X kesinlikle daha performanslı ve daha tasarruflu bir kart.

Orijinalden alıntı: Aeontares

Vapor-X kesinlikle daha performanslı ve daha tasarruflu bir kart.

780 daha az güç tüketiyordu diye hatırlıyorum? Tasarruf derken başka bir şeyi mi belirttiniz? Yoksa ben mi yanılıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeontares -- 25 Haziran 2014; 13:29:09 >

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

780 dcu II mı yoksa 290 vapor x mi ? nvidianın eklentileri çok sağlam ama atinin nasıl olduğunu bilmiyorum

şuan çoğu oyun "nvidia game works" etiketiyle çıkıyor ve bundan sonra çıkacak hemen her ubisoft oyunu da bu desteğe sahip olacaktır, çünkü ubisoft nvidia ile bu konuda yakın temasda olduklarını açıkladı. Eğer nvidia kartınız olmazda bu nvidia game works ün oyuna göre değişen görsel efekt avantajlarından mahrum kalmış oluyorsunuz. Bu avantajlarından birkaç tanesini sayacak olursak : patlama efektlerinde etkileşime duyarlı parçacıkların oluşması , yine duman efektlerinde dumanın çevredeki nesneler ile dinamik bir şekilde hareket ediyor olabilmesi gibi... Burada yazınca size basit gelebilir ama oyunu bunlar aktif iken oynadığınızda farkın görselliği ciddi şekilde etkilediğini görüyorsunuz.

2 next-gen konsolda amd ile çalışırken her yerde nvidia yazsa ne olur ? Amd ' nin tek problemi driverları bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

4 gb ram
    512bit
    vapor

Bunlara bakarak kart seçiyorsan bu forumda işin yok, güle güle
    Yanlış anlaşılmasın ben de 290 Vapor X diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

780 dcu II mı yoksa 290 vapor x mi ? nvidianın eklentileri çok sağlam ama atinin nasıl olduğunu bilmiyorum

şuan çoğu oyun "nvidia game works" etiketiyle çıkıyor ve bundan sonra çıkacak hemen her ubisoft oyunu da bu desteğe sahip olacaktır, çünkü ubisoft nvidia ile bu konuda yakın temasda olduklarını açıkladı. Eğer nvidia kartınız olmazda bu nvidia game works ün oyuna göre değişen görsel efekt avantajlarından mahrum kalmış oluyorsunuz. Bu avantajlarından birkaç tanesini sayacak olursak : patlama efektlerinde etkileşime duyarlı parçacıkların oluşması , yine duman efektlerinde dumanın çevredeki nesneler ile dinamik bir şekilde hareket ediyor olabilmesi gibi... Burada yazınca size basit gelebilir ama oyunu bunlar aktif iken oynadığınızda farkın görselliği ciddi şekilde etkilediğini görüyorsunuz.

2 next-gen konsolda amd ile çalışırken her yerde nvidia yazsa ne olur ? Amd ' nin tek problemi driverları bence.

+1.

• Okumadığım izlemediğim vaporx videosu kalmadı internette. Bende alacağım inşallah. 1 ay içinde. Fiyatı dışında herşeyi beni çekiyor. Özel tasarım pcb, Vapor Chamber, tasarım, o mavi renkleri, sıcaklığa göre renk değiştiren led logosu oc performansı. usul usul görmeye başlasak iyi olur kullanıcılarını Türkiye'de de :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.