Şimdi Ara

R9 290 VAPOR-X 4GB vs Gtx 780 Dcu II (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
3
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Leyla ile Mecnun
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Mausepad var kutuda hediye olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411
  • hknups kullanıcısına yanıt
    Şimdi Sapphire garantiye gelen kartın sıfırını yolluyor diyenleriniz var.Bu gerçek mi?

Ben TRI-X i vatana verdim.Servise gitti.Sıfırımı gelecek yoksa iade kuponu mu?
    ek olarak belirt ben iade kuponu istiyorum vatana diye..yoksa birebir değişim garantisi var safirlerde.

Sıfırını yollayınca vatan alır bana da kupon verir belki :)

Sonra sıfır ürünü rafa atar tekrar satmak için..
    -Mahatma Gandhi
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Valla dedim ama servise gidecek dedi. Sorun olarak da bunu yazmış : cihazın fanlarında problem var sürtme sesi geliyor..

ben iade talebinde bulunduğum için iade edilmişti. sizinkide büyük ihtimal iade edilecek. keşke iade talep ediyorum diye yazdırsaydınız bide.
     R9 290 VAPOR-X 4GB vs Gtx 780 Dcu II
    İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411

hadi bakalım inş kendim kadar cok istiom sizede vaporx gelmesini

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

Valla dedim ama servise gidecek dedi. Sorun olarak da bunu yazmış : cihazın fanlarında problem var sürtme sesi geliyor..

ben iade talebinde bulunduğum için iade edilmişti. sizinkide büyük ihtimal iade edilecek. keşke iade talep ediyorum diye yazdırsaydınız bide.
     R9 290 VAPOR-X 4GB vs Gtx 780 Dcu II

Güzelmiş pad bence hala geç değil arayıp talep etsin sistemin diğer parcalarını sattım ihtiyacım yok onada iade talebi istiyorum desin.

• Valla iade istiyorum dedim.Satış temsilicisi her zamanki gibi servise gidecek dedi.

Dur eğer sıfırını getirirlerse Vatanı ayağa kaldırırım.İade kuponunu alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 12 Haziran 2014; 17:46:00 >

Valla iade istiyorum dedim.Satış temsilicisi her zamanki gibi servise gidecek dedi.

İade istiyorsanız tamamdır..kupon alabilirsiniz..faturası ne kadardı kartın
  • ben çok uğraşmıştım çok telefon açtım . aradan 15 gün geçmesine rağmen servispoint kart bize daha gelmemiş diyordu. hep aradım rahatsız ettim en sonunda değişim olacağını ve konunun onlardan çıktıgını ve datagate firmasını aramamı söylediler. bende datagate yi aradım onlarda hemen bilgi verdiler sağolsunlar özellikle Tuğba hanıma telefonda ettim ama burdan görmesede yinede teşekkürlerimi sunuyorum. sizde servis point i arayın biz kartı datagateye gönderdik derlerse datagateyi arayın ve ordan ricada bulunun kesin kabul ederler.
  • Fatura da 7 tane tri-x var toplam tutar 7.739.22 TL. Böldüğümüzde 1290 Lira felan tutuyor.

Adama bizzat iade istiyorum dedim.Merak etmeyin eğer kartın sıfırını gönderirlerse yakarım orayı
  • 1350 Lira civarı fatura tutarı olsaydı birazda ben ekleyip birşeyler alabilirdim.Bu arada iade kuponu gelirse kendimi tutamayıp 290x lightinig alabilirim ama fiyatta çok tuzlu

1350 Lira civarı fatura tutarı olsaydı birazda ben ekleyip birşeyler alabilirdim.Bu arada iade kuponu gelirse kendimi tutamayıp 290x lightinig alabilirim ama fiyatta çok tuzlu

Gönlünüzden hangisi geçerse.
  • Oyunlardaki 3gb küsür vram olayını gördüyseniz eüer, sizin için en iyi tercih 290 olacaktır. Alın tavsiye edenlere de dua edin. Bir zamanlar bazı arkadaşlar 2gb vram yetmez dedıgınde yerın dıbıne soktular o ınsanları. Ama su an görünen köy kılavuz istemez misali, oyunlar catır catır 3gb vram'den fazlasını yıyor.
    Altta isimlerini zikrettiğim arkadaslarım, her zaman demislerdır. 3gb vram buyuk avantaj onun ıcın alınmalı. 1 seneye kalmaz vram kullanımı 3 gb'a ulaşacak dıye cok soyledıler ama maalesef....

He bide aynı fiyata iki adet 280x TurboDuo geçiyor

Yok hocam girme o işe bence
    |
    Teşekkürler hocam güzel sözleriniz için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.