Şimdi Ara

R9 285

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim bu ekran kartı olarak zotax gtx 970 yerine R9 285 almayı planlıyorum(gtx970'in yarı fiyatı :D biraz tasarruf) sizin bu kart hakkında görüşleriniz nelerdir?
     R9 285

• Yeni mimari ve daha az güç kullanımı.

280 ve 28ox arasında arasında konumlandırılmış bir kart fiyat olarak bence fazla 280 iş gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına göre performansı düşük kalıyor.
  • R9 280 daha alınası duruyor onun yanında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDivision

Fiyatına göre performansı düşük kalıyor.

Katılıyorum.
    Güzel kart ama f/p değil maalesef.
  • benbüdü kullanıcısına yanıt
    Sakın öyle bir hata yapmayın.Gerekirse ssd'yi çıkarın.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    ssd çok önemlimidir hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 760-Sapphire HD7950
    11 yıl önce açıldı
    [ALINIK] Amd R9 380x/290/290x
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ssd o kadar önemli değil.Bilgisayarın hızlı açılmasıymış,bilmem oyun loading ve saving kısa sürüyormuş.Bunları geçelim.Bence bütçenizde sıkıntı varsa ssd'yi çıkarın.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam yoluma ışık tuttun :D şuanki pcm çöp oğlu çöp ama pc hızı konusunda pek şikayetim yok :D
  • R9 285'i GTX 970 ile karşılaştırmayın. GTX 970, R9 290x ile yarışıyor.
    R9 285'in rakibi R9 280. R9 285'in msaa filtrelemede R9 280'in %2 gerisinde kalmasının aslında geri planında R9 280'den %26 daha düşük bellek bantgenişliğine karşılık bellek sıkıştırma teknolojisi ile bu farkı dengelemesi bulunuyor.
    900-1080p çözünürlüklerde 0/2/4 SSAA filtreleriyle 285, 280'den ortalamada %3 önde.
    Şu da var, 285'teki VSR ile deferred render oyunlarda da SSAA açabilirsin hiç sorunsuz, üstelik fpga üzerinden son görüntüyü birleştirdiği için performansı SSAA performansında gördüğünden birkaç puan daha yüksek çıkacaktır.
    280-285 arasındaki çıkarımın aynısını 970-290x arasında da bulabilirsiniz. 0/2/4 SSAA çözünürlüklerini ortalarsak 970 toparlıyor, 2/4/8 MSAA filtrelerinde 290x bantgenişliğinden kazanmaya başlıyor.
     R9 285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 17 Aralık 2014; 21:26:07 >

• ssd'yi cikarirsan green diske windows kurarsin gorurum ben seni ssd onemli miymis?ekran karti sonradan da alinabilir bir kac sene amd 280 alsan iade edebilirsin.ayrica 4gb ram yetmez 8 al.ssd'yi 250 almak zorunda degilsin 120 yok mu yeterli olur windows ve program kurmak icin gerek yok fazlasina.oyun da kuran var ama bence gereksiz ben denedim bf3'te bisi farketmedi arti ssd'ye format atabiliyorsun surekli bu yuzden yuksek kapasite ssd grafiker filan degilsen gerekli degil bence.
  • Anlamadım hocam seni :D ben sistemi oyun için kuruyorum ssd için gtx 970den vazgeçemem şimdilik ssdnin lüzumu yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbüdü

Anlamadım hocam seni :D ben sistemi oyun için kuruyorum ssd için gtx 970den vazgeçemem şimdilik ssdnin lüzumu yok :D

o zaman hdd'yi green alma green depolama amacli ben kullaniyorum kac senedir yavas yani 5400 devir ama cani isterse artiyormus hizi intelli power midir nedir oyle bir icat.hdd'yi blue al diyecem ama 2tb'si yok sanirim o surekli 7200 devir.1tb duzgun hizli bir hdd al sonra 2tb green eklersin.
  • Green'e windows kurma başka bir gunluk kullanım diski al brracuda yada blue.Ekran kartından kısacaksan ssd alma benden söylemesi
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Sistemdeki hdd yerine önerceğin hdd varmı usta
    Hdd işi tamamen tercihine kalmış ikiside nerdeyse birbiriyle aynı.Seagate barracuda blue'dan biraz daha hızlı 2 yıl garantili blue daha yavaş 3 yıl garantili.Ben hep seagate kullandığım için yeni hdd'yi de seagate aldım memnunum sen blue alırsan da pişman olmazsın elektronik işi şans işi iyi diye alırsın sorunlu çıkar ona bişey diyemem.Bir tanesini al geç zaten tek ssd ile göturemezsin işi boyutları kısıtlı 240gb bile alsan 30 gb ını zaten işletim sistemi göturuyor 10 tane oyun yukleyince doluyor zaten 240 gb o yuzden ssdnin yanına hdd de almak lazım.Bir tanesini seç al çok farketmez
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Ssd'yi sistemden eledim,sistemi yurtdışından toplucam garanti önemli değil pek
    Alırsın ssd'yi ilerde bir parçadan kısacaksan dediğim gibi şuan almana gerek yok herşeyin tam olur alırsın bir tane de ssd.Hdd'lerden de herhangi birini alsan olur farketmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.