Şimdi Ara

R9 280x vapir trix sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar karti aldim gayet guzel hos ancak mavi ekran veriyor bazen programlar arasi geciste veya bazen normal oyun oynarken sizce karttan kaynaklanan bir sorun olabilirmi bu?

• Bunun çok sebebi olabilir.Tam açıklamanız lazım belli birşeyi yaparkenmi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Arkadaslar karti aldim gayet guzel hos ancak mavi ekran veriyor bazen programlar arasi geciste veya bazen normal oyun oynarken sizce karttan kaynaklanan bir sorun olabilirmi bu?

hatanın kodunu buraya yazsaydın tam emin olsaydık.

eski driveri komple silip güncel driver yükleyebilirsin ama düzeleceğini sanmam.

• internette arastirdim biraz genelde agir yuk altinda GPU boyle sesler yapabiliyormus diyorlar
  • Ayni karti kullaniyorum ve hic mavi ekran hatasi almadim driver yuklerken bu zamana kadar hic oncekini kaldirip kurmadim hep ustune kurdum senin sistemde sorun vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam olayi buldim Coil whine denilen olay oluyor bende karti iade etmelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Tamam olayi buldim Coil whine denilen olay oluyor bende karti iade etmelimiyim?

Şimdi mavi ekran vermesi mi sorun yoksa aynı anda ses çıkması mı onu tam söylememişsiniz, satırlara bölmüşsünüz.Mavi ekran için çözüm driverı silip yenisini yükleyin, hatta bunun için programlar da mevcut.Coil whine olayına gelirsek bir sonraki kartınızın da aynı şeyi yapmayacağını garantileyen bir durum yok, coil whine olayı biraz şans meselesi.İade isteyip istememek size kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Sapphire R9 270x dual tertemiz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekran veriyor ve coil whine var diyip kartı değiştirmenizde yarar var yeni gelen kartın aynı sorunları göstermemesi lazım.mavi ekran sistem yüzünden de olur yalnız ve coil whine karttan mı oluyor emin olun güç kaynağında da olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.