Şimdi Ara

R9 280x mi gtx 770 mi ve hangi model ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

attığım videoya bakın takılmalar oluyor bitti kardeşim kabullenin yani .
    Gb bakmıyorum F/p ürünü şuan r9 280x ler yada r9 270x 4gb . Referan hızına filanda baktıktan sonra gb önem veriyorum gb olmassa olmaz . gtx 770 önermem ben nvidia önermem bikere .

Videodaki kart GTX 760. Ayrıca Shadowplay ile çekilmiş, yani bu da performans düşüşü yaşatıyor. Bunlara dikkat et başta

Sunuda aklindan cikarma mantle fps arttirir psyxc denlilen dava yanlis yazmis olabilirim oda duman efektini falan guclendirdigi icin performansi dusurur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gtx 770 ve 760 ikiside 2gb Ben gb olarak kıyaslamıştım kartları . her neyse r9 280x almalı bence. asus modeli oc oranı yüksek modeldir Yada Toxic biraz pahalı ama oc'siz bile iyi referan hızı var. 6400/1100 sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi1907 -- 14 Mart 2014; 0:00:44 >
    İ7 4930K 4.4 Ghz O.C. / Asus P9x79 Pro / G-Skill 8x4 1866 Mhz / Asus GTX760 DC2OC / MSI GTX760 Twin Frozr IV / Corsair Hx1200i 80 Plus Platinium / Samsung 250GB Evo Kingston 120GB 3K / Seagate 1TB - 500GB 7200 Rpm 64 Mb / Cooler Master HAF 922 / Cooler Master Nepton xl / Creative Sound Blaster Z / Asus DVD-R / Asus PG278Q / Logitech Z623 Logitech G510 / A4Tech Bloody TL8 Terminatör / Logitech G230 / Thermaltake Dasher Large / Win. 10 Pro
  • quote:

gtx 770 ve 760 ikiside 2gb Ben gb olarak kıyaslamıştım kartları . her neyse r9 280x almalı bence. asus modeli oc oranı yüksek modeldir Yada Toxic biraz pahalı ama oc'siz bile iyi referan hızı var. 6400/1100 sanırım .

Hocam GB olarak kıyaslanmaz, çünki aynı belleğe sahip, aralarında 2 kat performans farkı olan kartlarda var. O şekilde düşünmeniz hata olmuş

Dediğiniz gibi Toxic mantıklı, fakat 280x'lere de fazla para ödemeye gerek yok. O yüzden fiyat/performans oranı mantıklı bir kart tercih edilmeli

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    hocam ben referans hızlarına baktıktan sonra kıyaslıyorum gb'yi yani İlk önce referan hızlı he evet gtx 760 çok iyi hız değeri var Ama gb yok ileriye dönük bir kart değil . F/p Arıyorsa Bit ve referans hızı düşük Ama iyi iş gören bir kart r9 270x 4gb toxic öneririm geçen vatana gitmiştim vardı .

hocam ben referans hızlarına baktıktan sonra kıyaslıyorum gb'yi yani İlk önce referan hızlı he evet gtx 760 çok iyi hız değeri var Ama gb yok ileriye dönük bir kart değil . F/p Arıyorsa Bit ve referans hızı düşük Ama iyi iş gören bir kart r9 270x 4gb toxic öneririm geçen vatana gitmiştim vardı .

Bu mantıkta bir hata var bana kalırsa.

Temele baştan bir göz atın derim.

çok memnum taş gibi kart

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

NVIDIA GeForce GTX 770 VS AMD Radeon R9 280X http://www.anandtech.com/bench/product/1037?vs=1041

Hocam 280x, 770 ayarında diyenleri bugüne kadar kala almamıştım, bırak aynı ayarı bazı yerlerde tokat manyağına çevirmiş. Bir de verdiğiniz tabloyla, full hd monitör için 280x yeter de artarmış onu da görmüş oldum. Yine de durum el verirse 290 alırım.
    Deep roots are not reached by the frost.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Herkes mantle demiş de yakında directx 12 çıkıyor hatırlatırım

kartlar desteklemmiyor ki hocam. microsofta güvenmeyin. her zaman 2. bir seçenek varsa ona güvein :)

Orijinalden alıntı: metalci imam

Herkes mantle demiş de yakında directx 12 çıkıyor hatırlatırım

Zaten AMD ile Microsoft yakın dirsek temasında çalışıyor; yeni gelecek AMD kartlar hem directx12, hem de mantle destekli olacak deniliyor. Aksine NVIDIA kartlarda directx12 desteği olmayacağı konuşuluyor,

Kim ne yaparsa yapsın, ilgilendiğim tek şey en az parayla en performanslısını almak. Sonuçta ülkemin parası dış ülkelere akıyor...

Orijinalden alıntı: sayaras

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

NVIDIA GeForce GTX 770 VS AMD Radeon R9 280X http://www.anandtech.com/bench/product/1037?vs=1041

Hocam 280x, 770 ayarında diyenleri bugüne kadar kala almamıştım, bırak aynı ayarı bazı yerlerde tokat manyağına çevirmiş. Bir de verdiğiniz tabloyla, full hd monitör için 280x yeter de artarmış onu da görmüş oldum. Yine de durum el verirse 290 alırım.

+ Mantle ve bellek avantajıda var.

• r9 280x
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.