Şimdi Ara

R9 280x'den hangisine gecmek mantiklidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İkisi de mantısİz 280x çok zayıf bir kart değildir umarim o psu besleyen biliyordur neyse fx serisi için bence alına bilir kart 280x dir daha üstü icin yeni sistem toplayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölü yatırım olur. elindekiyle yetin.
  • 1500tl'ye orta sınıf ekran kartı alanları anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

https://youtu.be/gEw3CaNSbUo?t=5m11s

Bir Legionhardware, bir de bu yok mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 9 Ocak 2017; 22:34:46 >

• 280x den 480 e gectiginizde bir fark hissetmeyeceksiniz. O yuzden biraz bekleyin elinizdekiyle idare edin ki 280x hala is goren bi kart. Toptan sistem degistirirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten suanda upgrade yapmicam yaz icin dusunuyorum.
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Kart lazım değilse, niye bizi yoruyorsun?
    O zaman ilk öğrenmen gereken şey, bir donanım alışı yapacaksan o hafta hatta o gün konu açılır o günün şartları, fiyatları, kampanyaları ile değerlendirlir.
  • Ya şuandan kafamda bir fikir olusmasi icin konu acmistim ama hemen baltalamaya calistiniz helal olsun yani. Yardim etmiceksiniz yorum atmadan cikin işte ne uzatiyosunuz. Ben bu sistemi toplarkende 3-4 ay oncesinden acmistim konuyu. O 3 ayda bissuru sistem degisti en son bu sistem kafama yatti bunu aldim. Erken konu acmak suç mu?
    Yanlış anladın, sana çok soru sordun değil, az soru soruyorsun konuştuğumuza değmiyor diyesimiz geldi de ondan sitem ettik. Hadi sor bakalım, sor da karışıklık çıksın. Böyle fazla süt liman takılmak çok gaz yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Ya şuandan kafamda bir fikir olusmasi icin konu acmistim ama hemen baltalamaya calistiniz helal olsun yani. Yardim etmiceksiniz yorum atmadan cikin işte ne uzatiyosunuz. Ben bu sistemi toplarkende 3-4 ay oncesinden acmistim konuyu. O 3 ayda bissuru sistem degisti en son bu sistem kafama yatti bunu aldim. Erken konu acmak suç mu?

sorabilirsin tabiki ama alacak gibi sormuşsun =)

fx8350 diyorum düz olsun. fx 8350 için r9 380 den üstü fazla gelir.
    alacağın 10 fps fazlası için fazla düşünüp 1000 lira vermeye gerek yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

280x den 480 e gectiginizde bir fark hissetmeyeceksiniz. O yuzden biraz bekleyin elinizdekiyle idare edin ki 280x hala is goren bi kart. Toptan sistem degistirirsiniz

bu konuya kendimden küçük bir örnek vereyim;
    bende r9 280x toxic var. normal şartlarda kartımdan hiçbir şikayetim yoktu(hatta toplamda 4 tane aldım şimdiye kadar) ama ben oyun oynamaktan ziyade dizi seyreden biriyim ve hevc kayıtları donanım destekli çalıştırmıyor 280x'ler.
    evet hevc kayıtları izleyebiliyorum ama ekran kartı devreye girmiyor. ben de onu kafaya takıp, kartı satışa çıkardım. hani benim istediğim işi şu an için rx 460 bile görür ama neticede 280x'in yetersiz kaldığı bir konu var. belki bu tarz sebeplerle kartını değiştirmek isteyenler de olabilir diye örnek vermek istedim : )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.