Şimdi Ara

R9 280 DUAL-X vs R9 280X VAPOR-X TRI-X hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütçe 900 tl arkadaşlar ,Sizce aradaki 310 tl farka değer mi sizce ?

bunlar haricinde önerebileceğiniz kart var mı ? ileride nasılsa değişecek , fiyat performans bir kart olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossingover35 -- 14 Temmuz 2014; 18:41:41 >

• Olaya performans farkı olarak bakarsak aradaki farka değer bir durum yok. Özellikle oc yapan biriyseniz r9 280 ile iyi performans alırsınız.

Kalite olarak bakarsak vapor-x trix oc hem daha sağlam soğutmaya sahip, hem daha kaliteli pcb bileşenlerine hem de daha güzel bir görünüme... Performans farkı da %20 civarlarındadır.
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    %20 %30 var performans farkı degmez vermene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah askina alma su karti.bak 3. aldigim 280x de sorunlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri vites kullanıcısına yanıt
    Vapor-x ile Vapor-x tri-x farklı kartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

Hocam Allah askina alma su karti.bak 3. aldigim 280x de sorunlu.

Nasil bir sorun. Bende hic bi sey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 14 Temmuz 2014; 21:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire R9 280 Dual-X al artan parayıda cebine koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R7 265 Dual-X vs. Sapphire HD7850
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    Allah sendeki islemci ve ekran kartindan herkese nasip etsin.
    Yani bisey yazamiyorum bu ikili icin. Artik sendemi sans var yoksa bu kartlar o kadarmi iyi bilemedim.

Biraz incelemelere bakin birazda sonicman i takip edin. Sizin sansiniza kotu kart denk gelmis olabilir ama herkeste boyle olacak diye bir kaide yok.

• ikinci el r9 290 trix alırım o bütçeye ben olsam 850 liraya satan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Allah sendeki islemci ve ekran kartindan herkese nasip etsin.
    Yani bisey yazamiyorum bu ikili icin. Artik sendemi sans var yoksa bu kartlar o kadarmi iyi bilemedim.

Şanslıyım , alırken en iyileri denk geliyor Allah herkese nasip etsin.AhmetY58'nin ekran kartı benimkinden de iyi çıktı , skorunu görmüşünüzdür az birşey fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 14 Temmuz 2014; 21:48:35 >
    Harbi şans valla :)
    Ben işlemciyi alırken hatim getirdim sonunda iyisi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Harbi şans valla :)
    Ben işlemciyi alırken hatim getirdim sonunda iyisi geldi

Amd'den intele geçmeye karar vermiştim kafamda 2600k vardı bundan 2 sene önce.Forumda bir arkadaş bana 2500k almamı söyledi oyunlarda fark yok dedi ikna etti iyikide almışım uzun yıllar daha kullanıcam.Ekran kartında da 7950 ile 7970 arasındaki farkı oc ile kapatıcağımı düşünerek 7950 almıştım kart iyi çıkınca 7970 oc gibi birşey oldu

• Butcen varsa 280 den uzak dur ama hem perf istiyorsan hemde butcen azsa 280 cok yeterlidir

Sendeki de büyük şans :)
    Ben okuyup üfleyerek alıyorum :) 780 Classified aldım 780 ti yi geçtim
    R9 290 ı okuyup üfleyerek aldım arızalı çıktı vatan çek verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

Hocam Allah askina alma su karti.bak 3. aldigim 280x de sorunlu.

Nasil bir sorun. Bende hic bi sey yok.

ilk kartta fazla ısınıyordu.video izlerken 75 derece oyun oynarken 10 dk içinde 80,devam edersem 100e ulaşıyordu.iade ettim yenisini aldım.ilk 3 gün sorun olmadı sonra birden fanlardan biri durdu bidahada çalışmadı.iade ettim,yine 280x vapor-x aldım.ilk amd ekran kartım ya güya.2 haftadır kullanıyordum sorun yoktu.bugün bunda da sorun başladı.sapphire trixx programını açınca kart kendi kendine oc yapmaya çalışıyor.üst üste 3 kart aldım.üç taneside sorunlu.bu kadar şanssız olabileceğimi düşünmüyorum.o yüzden bu amd ekran kartlarının taaaaa ...... çok sinirliyim.

• quote:

Biraz incelemelere bakin birazda sonicman i takip edin. Sizin sansiniza kotu kart denk gelmis olabilir ama herkeste boyle olacak diye bir kaide yok.

benim şansıma üst üste 3 tane mi kötü kart denk geldi hocam? olmaz böyle bir şey. yani madem amd ekran kartlarına çok güveniyorsun sat elindeki 780leride 290 al 2tane de hayattan soğu
  • quote:

Tanrı Türkü amd ekran kartlarından korusun. hocam gtx 780 sli yapıyorsun. amd ekran kartlarını çok seviyordun da niye almadın madem öyle.hem daha ucuza gelirdi. yahu bırakın bu işlerin bekara karı boşamak kolaydır.
    Bak bu mesaja sesli guldum iste. Allahta seni guldursun. Bundan onceki sistemim 2 tane 290 di zaten. Mobil oldugum icim link veremiyorum. Onda aldigim performansin aynisini hatta daha azini su anki kartlarda aliyorum. Neden degistirdim sorusu akla gelebilir hemen cevabini vereyim. Monitorum nvidia 3d vision2 destekli oldugu icin mecburen kartlari degistirdim. Soyle yapabilirdim; bir tane 750ti alip fizigi ve 3d yi atayabilirdim fakat 3. Kart kasa icinde asiri bir sicakliga neden oldugu icin onlari verip boyle bir setup kurdum. Sunu gordum; amd nin cf kurulumundaki basarimi sli dan daha yuksek performans veriyor. Siz kotu bir tecrube yasadiginiz icin hepsi ayni zannediyorsunuz ama mevzu oyle degil.

• senju hashirama kullanıcısına yanıt
    Aciklamasini yukarida yaptim nasil isterseniz oyle yapin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.