Şimdi Ara

MSİ RX 580 GAMİNG X 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MSİ RX 580 GAMİNG X 8 GB
    merhabalar daha yuksek bir model kart almatı düşündüğüm için satılıktır
    06.2020 ye kadar garantilidir kutusu vs herseyi tam olup düz model gaming ler ile karıstırılmaması rica olunur

irtibat 05376239303 il dışına korgaya verip anında ödemyi almak kaydı ile gönderim sağlayabilirim
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Haziran 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel kardeşim hemen atabiliyorsan hemen de foruma koyabilirsin dimi? İnsanlar senin numaranı kaydetmek zorunda değil. Koyarsın fotoğrafı uygun gören pm atar ya da Whatsappdan yazar. Herkes düzüne giderken neden tersine gidiyorsun? Az biraz mantık ilanda fotoğraf olmayınca insanlar senin ilanı ne diye kâle alsın
    Hocam sizi anlıyorum lakin insanları bilgilendirmek için neden ilanların altını seçiyorsunuz? Madem ki bu kadar bilgili birisiniz açın bir donanım konusu tüm ekran kartlarını sıfır ve ikinci el fiyat aralıklarıyla beraber karşılaştırın. Hatta kaliteli iş yaparsanız ana konu olur herkes oradan bakarak alışverişini yapar. Yok değilseniz sizin yaptığınız 5x 580 vs... işini her kullanıcı yapabiliyordur diye düşünüyorum.
  • Bende var 1070 vereyim 1800 tlden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takas düşünmüyorum

kolay gelsin

• Fotoğraf da koyarsanız iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wp numaram orda işleyene hemen atabilirim ayrıca koyuca yakın zamanda

• Cihan.0009 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim hemen atabiliyorsan hemen de foruma koyabilirsin dimi? İnsanlar senin numaranı kaydetmek zorunda değil. Koyarsın fotoğrafı uygun gören pm atar ya da Whatsappdan yazar. Herkes düzüne giderken neden tersine gidiyorsun? Az biraz mantık ilanda fotoğraf olmayınca insanlar senin ilanı ne diye kâle alsın

• Son oluru nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5'li rig MSİ GAMİNG X RX 570
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genel anlamda satış yapan arkadaşlar önce sahibinden ve letgoda kendi kartının fiyatına bakıp burda ilan açıyorlar el insaf

• 900 lira düşünürseniz alabilirim, iyi günler
  • recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    Ne olur normal ederinden 300-400 lira uyguna bir şey sattığınız bir ilan açın ben direkt alacağım hocam. Gözlemlerime dayanarak konuşacak olursam: tek yaptığınız en ufak satın alma eğilimi duymadığınız ilanlara girip baltalayıcı yorumlarda bulunmak.

• lionsfire kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım amacım baltalamak değil insanları bilinçlendirmek özelden arkadaşın biri bana MSI armor rx580 OC 3 aylık garantili ekran kartına 750 fiyat verdi Corona mevzusundan dolayı alamadım 3-5 fazla.fps için neden bu kadar yüksek meblağ ödeyelim yada ödedisinler

• Hocam sizi anlıyorum lakin insanları bilgilendirmek için neden ilanların altını seçiyorsunuz? Madem ki bu kadar bilgili birisiniz açın bir donanım konusu tüm ekran kartlarını sıfır ve ikinci el fiyat aralıklarıyla beraber karşılaştırın. Hatta kaliteli iş yaparsanız ana konu olur herkes oradan bakarak alışverişini yapar. Yok değilseniz sizin yaptığınız 5x 580 vs... işini her kullanıcı yapabiliyordur diye düşünüyorum.

• Son fiyat nedir? ciddi alıcıyım.
  • Pm atıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin30

Arkadaşım amacım baltalamak değil insanları bilinçlendirmek özelden arkadaşın biri bana MSI armor rx580 OC 3 aylık garantili ekran kartına 750 fiyat verdi Corona mevzusundan dolayı alamadım 3-5 fazla.fps için neden bu kadar yüksek meblağ ödeyelim yada ödedisinler
    Hocam ekran kartı arıyorum özelden o fiyatı veren arkadaşın adını iletirseniz hem arkadaşın hem de benim işimi çözmüş olursunuz. Teşekkürler.
  • pm atıldı

• Aklınızdaki son fiyatı öğrenebilir miyim?
  • Son fiyat ne olur uyguna verirseniz almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.