- Ürünler sıfır kapalı kutudur. - 2-3 Yıl Distribütör garantilidir. - Kargo alıcıya aittir.
--- Boranfirat nickli Fırat kardeşime 1 adet Titan OC Windforce 3x verilmiştir,,altlarda kartıyla çekilmiş fotosu bulunmaktadır nasıl bir kart detaylarını ondanda öğrenebilirsiniz..
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
cenk bey döktürmüşsünüz yine r9 290x lerin fiyatı nedir ? biz kartı beklerken yeni kart ekleyip bizi zayıf noktamızdan vuruyorsunuz...
Abi fotoğrafı kim çekti ya, yetenekli bir arkadaşa benziyor, aynalı çekmiş
edacsac
kullanıcısına yanıt
Ya bekledıgımden ıyı cekmıs ıtıraf etmelıyım Yanımda yetenekli arkadaşlarımın olmasını seviyorum sevdiğim bir arkadaşım diyeyim
Beni burda bitirdin cenk GTX 780den soğuttun pis pis dönüyor fanları sanki biraz yamukmu bunlar ? Değiştirsem miki ? Dayanmıcam çıkıyorum kardeşim sayfandan yoksa elimi teknolojiye buluucam yine !!!
GTX780 ve 770'e gelen indirimleri siz de yansıtıyor musunuz acaba?
Bu kartlar kaçmaz
quote:
Orijinalden alıntı: boranfirat
Üçlü fan yanında geliyor kendiniz isteğe bağlı monte ediyorsunuz sökmekte takmakta bir okadar zevkli tam yükte crysis 3 örneğin saka degil 50 dereceyi geçtiğini henüz görmedim
Fan hızı kaç bu önemli. Birde ne kadarlık bir overclock yapılı. OC fabrika overclock u zaten çok birşey değil. Bende Titan Stock fan ile %70 fan hızında 50 dereceyi geçmiyor zaten. (Zotac Marka) 5k çözünürlükte ultra detayda hemde.
OztuO
kullanıcısına yanıt
Sen ıstemesende teknolojıye bulancan kardesım gel kacma verıcem 2 adet 280x sen benı dınle
bunlar nasıl fiyatlar yahu gtx770le aynı performansa sahip 280x 850tl hemde sıfır iyiye gidiyor piyasa artık bu seviyedeki kartlara 1300tl ödemeyeceğiz
Beni burda bitirdin cenk GTX 780den soğuttun pis pis dönüyor fanları sanki biraz yamukmu bunlar ? Değiştirsem miki ? Dayanmıcam çıkıyorum kardeşim sayfandan yoksa elimi teknolojiye buluucam yine !!!