Şimdi Ara

R9 280_290 * gtx770_780 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
15
Favori
10.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abi olmayacak boyle. ajan kiraliyacam abi... bu ne yaa tum kiyak ilanlari kaciriyorum.. milletide tebrik ediyorum usenmeden burda yatip kalktiklari icin iyi satislar usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw. kardeşim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm atıldı :).
  • Cevaplandi dostum

• lokooo kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatların çok güzel hele ürünlerinde çok güzel fakat bugun 15 ekim yani şimdi saat 00:01 dolayısı ile bugun diyorum :D sabah R9 290x haberleri çıkacak 600 dolardan satılan bir ürün yurt içine bizlere geldiğinde en fazla 1500-1600 taş patlasın ve titandan daha performanslı bir ürün olacak max fiyat 1600 olunca bu ürünleri bu fiyattan forumda vermeye devam edecekmisiniz? ben titan almak istiyorum ama yarın nvidia'da kart satmak için mecburen fiyatları aşağa çekecek bu ürünlerin değeri düşecek.Peki siz bu fiyattan satmaya devam edecekmisiniz? eğer öyleyse beklemeye değmez eğer değiştirecekseniz 2 tane alıcam beklemeye değer olsun bari.
  • Hayırlı satışlar...3x yanında bundle olarak mı gelmekte ? yoksa direk takılımı...Yabancı sitelerde ek olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeatHAnge1

Hocam fiyatların çok güzel hele ürünlerinde çok güzel fakat bugun 15 ekim yani şimdi saat 00:01 dolayısı ile bugun diyorum :D sabah R9 290x haberleri çıkacak 600 dolardan satılan bir ürün yurt içine bizlere geldiğinde en fazla 1500-1600 taş patlasın ve titandan daha performanslı bir ürün olacak max fiyat 1600 olunca bu ürünleri bu fiyattan forumda vermeye devam edecekmisiniz? ben titan almak istiyorum ama yarın nvidia'da kart satmak için mecburen fiyatları aşağa çekecek bu ürünlerin değeri düşecek.Peki siz bu fiyattan satmaya devam edecekmisiniz? eğer öyleyse beklemeye değmez eğer değiştirecekseniz 2 tane alıcam beklemeye değer olsun bari.

hayall gormeyın derım.
    290x ın fıyatı gtx 780 den fazla olacaktır.
    boşa donanım forumlarını takıp edıyorsunuz derım cekıp basımı gıderım.
    tıtandanda daha performanslı olmlamayacaktır o kart benım 1080p gorusum budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

Hayırlı satışlar...3x yanında bundle olarak mı gelmekte ? yoksa direk takılımı...Yabancı sitelerde ek olarak geçiyor.

su yazdığını daha bir Türkçeleştirerek anlatsan bende anlıcam açıkçası cok merak ettım nedır bu olay dıye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Hayırlı satışlar...3x yanında bundle olarak mı gelmekte ? yoksa direk takılımı...Yabancı sitelerde ek olarak geçiyor.

su yazdığını daha bir Türkçeleştirerek anlatsan bende anlıcam açıkçası cok merak ettım nedır bu olay dıye.

Kusura bakma . Kart fan yapısı olarak referans tasarımmı gelmekte yoksa windforce 3x takılı şeklindemi onu merak ettim.Yabancı sitelerde hediye tarzında yani bundle ibaresi yer almakta...Bende google dan araştırınca gördüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Kusura bakma . Kart fan yapısı olarak referans tasarımmı gelmekte yoksa windforce 3x takılı şeklindemi onu merak ettim.Yabancı sitelerde hediye tarzında yani bundle ibaresi yer almakta...Bende google dan araştırınca gördüm.

resmıde var 3 fan windforce tasarımı seklınde gelmekte.
    gtx 770 ler.

gtx 760 larda v2 dıye adlandırılan aynı gtx 770 metal fan tasarımı ıle gelmekte.
    dıger kartlarıbılmıyorum ama tıtan bıle ayını tasarımla gelmıs yukarda resmı var.
    ayrıca ben bu satan arkadaştan 2 tan gtx 770 4 gb ssatın aldım. beklemedeyim.
    süper bır ınsandır muhabbetide cok ıyıdır.

• bu arada

@lokooo
    cenk beyden

su anakartıda satın aldım beklemedeyim .

http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_V_EXTREME

yukarda dedıgım gıbı cok hoş sohbet, özüne zözüne güvenilir biriki ben bu kadar mıktar alısverıs ettım kendısıyle yanı duşunun.
  • HERKEZE HAYİRLİ SABAHLAR HAYİRLİ BAYRAMLAR ARKADASLAR..

@Meroboy
    evet buyuk bir kutu ile geliyor referans olarak geliyor tum baglantilari vidalari icinde siz kendiniz takiyorsunuz nasil isterseniz o sekilde kullanirsiniz.

@DeatHange1
    Hocam zaten fiyatlarim uygun + nvidia sirket uyesiymisim gibi sormusun R9 lar hele bir gelsin fiyatlar ne olur ne olmaz gorelim sonra bakariz hal caresine biliyorum tatmin etmedi cvp ama yapabilecegim suanlik birsey yok sattigim titan suan piyasada yok nerden alacaksiniz kaca ben size soyleyim 3bin kusurlere belki fiyat dussede benim fiyatimla kiyas olmazki bulursaniz oda ;)

@Salvatore
    Volkan dostum soylediklerin icin tesekkurler o senin kalbinin guzelligi kartlarin ve anakartin gelsin oyunlar aksin bench gorelim istiyorum :D

• Üçlü fan yanında geliyor kendiniz isteğe bağlı monte ediyorsunuz sökmekte takmakta bir okadar zevkli tam yükte crysis 3 örneğin saka degil 50 dereceyi geçtiğini henüz görmedim
     R9 280_290 * gtx770_780

• Sistemde takiliken
    Cenk saygılar abi büyüksün:))

R9 280_290 * gtx770_780

• meroboy kullanıcısına yanıt
    Hocam yazmıstım ama fırat kardesım sorularınızın cevabını vermiş ;)

Fıratım est. o senin güzelliğin danayı hallettıysenız sorun yok Allah kabul etsin kardeşim..Daha sistem topluycaz bir yere kaybolma

Bu arada cihazda fena be,ara ara bilgi ver tam yuk 50'yı gormemesi cok ıyımıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 16 Ekim 2013; 1:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Hocam yazmıstım ama fırat kardesım sorularınızın cevabını vermiş ;)

Fıratım est. o senin güzelliğin danayı hallettıysenız sorun yok Allah kabul etsin kardeşim..Daha sistem topluycaz bir yere kaybolma

Bu arada cihazda fena be,ara ara bilgi ver tam yuk 50'yı gormemesi cok ıyımıs
    *
    Cevap için çok teşekkürler Kartlar hemen teslim mi ? Yani izmirde elden alabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 16 Ekim 2013; 1:14:54 >

• gigabyte gtx 770 4 gb siyah pcb değil mi ?
  • Aysat kullanıcısına yanıt
    Alper kardeşim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Alper kardeşim sizce

ya bi ara bu gtx 670lerin (yanlış hatırlamıyosam) yeni revizyonunda siyah pcbye döndüler ya o yüzden sordum
  • Aysat kullanıcısına yanıt
    hocam sıyah pcb zaten

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.