Şimdi Ara

r7 ve 1050 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim apu AMD A10 7870K ekran kartım 1050 ti pubg oynuyorum ilk aldığımda ekran kartını 60 fps altı almıyordum

şuanda 30 fps zor alıyorum takılmalar çok oluyor bunun sebebi nedir

• Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Ekim sonuna doğru gelen 1709 güncellemesinden ve takip eden hotfix güncellemelerinden sonra PUBG'nin de içinde olduğu bazı oyunlarda performans kaybı var. Benim sistemimde bile bazen gözle görülür FPS kaybı var PUBG özelinde.

Bir süreliğine güncellemeleri kapatıp 1703 güncellemesine dönmek işe yarıyor. En azından bende işe yaradı.

Aralık başında gelecek büyük Windows güncellemesiyle sorunun çözüleceğini umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 26 Kasım 2017; 3:20:59 >

Ancak 1709 güncellemenizin KBxxxxxx şeklinde bir kodu vardır. O kodu şu an hatırlayamadım. İnternetten bakabilirsiniz. O kodlu güncellemeyi silmeniz gerek.

Daha sonra yine bilgisayarınız güncelleme yapmak isteyecektir, bir süreliğine güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: Siannis

Windows Update ayarlarından yüklü güncellemeleri göster deyip 1709 güncellemesini silip bilgisayarı tekrar başlatmanız yeterli.

Ancak 1709 güncellemenizin KBxxxxxx şeklinde bir kodu vardır. O kodu şu an hatırlayamadım. İnternetten bakabilirsiniz. O kodlu güncellemeyi silmeniz gerek.

Daha sonra yine bilgisayarınız güncelleme yapmak isteyecektir, bir süreliğine güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim.

Bende de fps cok dustu. Demekki bundan dolayi vay be. Yeni guncellemeyi bekleyeyim veya bunu yapayim. Surekli fps drop oluyor bf1de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.