Bildirim
r7 ve 1050 ti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Ekim sonuna doğru gelen 1709 güncellemesinden ve takip eden hotfix güncellemelerinden sonra PUBG'nin de içinde olduğu bazı oyunlarda performans kaybı var. Benim sistemimde bile bazen gözle görülür FPS kaybı var PUBG özelinde.
Bir süreliğine güncellemeleri kapatıp 1703 güncellemesine dönmek işe yarıyor. En azından bende işe yaradı.
Aralık başında gelecek büyük Windows güncellemesiyle sorunun çözüleceğini umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 26 Kasım 2017; 3:20:59 >_____________________________ İkinci olan, ilk kaybedendir. -
nasıl dönerim o güncellemeye peki _____________________________ -
Windows Update ayarlarından yüklü güncellemeleri göster deyip 1709 güncellemesini silip bilgisayarı tekrar başlatmanız yeterli.
Ancak 1709 güncellemenizin KBxxxxxx şeklinde bir kodu vardır. O kodu şu an hatırlayamadım. İnternetten bakabilirsiniz. O kodlu güncellemeyi silmeniz gerek.
Daha sonra yine bilgisayarınız güncelleme yapmak isteyecektir, bir süreliğine güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim._____________________________ İkinci olan, ilk kaybedendir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Siannis
Windows Update ayarlarından yüklü güncellemeleri göster deyip 1709 güncellemesini silip bilgisayarı tekrar başlatmanız yeterli.
Ancak 1709 güncellemenizin KBxxxxxx şeklinde bir kodu vardır. O kodu şu an hatırlayamadım. İnternetten bakabilirsiniz. O kodlu güncellemeyi silmeniz gerek.
Daha sonra yine bilgisayarınız güncelleme yapmak isteyecektir, bir süreliğine güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim.
Bende de fps cok dustu. Demekki bundan dolayi vay be. Yeni guncellemeyi bekleyeyim veya bunu yapayim. Surekli fps drop oluyor bf1de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt