Şimdi Ara

R7 370 düşük fps ve GPU frekansı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus R7 370 ekran kartı var 4GB 256 bit ama oyunlarda performans alamıyorum. GPU saat hızı 300'de kalıyor arada yükseliyor 450 oluyor ama bunu sabit nasıl yapabiliriz? 1050 veya 1070de sabit tutmak istiyorum

GPU Tweak programını da kurdum o da aynı sabit tutmuyor. ve aşırı derecede eski oyunlarda bile fps düşük sabit kalmıyor 30 fps akıcılık yok

phantomersda bile çok kötü

STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING

Ekran kartını tam anlamıyla neden kullanmıyor?

şöyle bir sorunda var ekran kartı sürücüsünü kaldırıyorum windows 10da reset atıyor açılınca mavi ekran gibi ekran kartının yeşil ekranı geliyor format atmak zorunda kalıyorum her driverı kaldırıp reset attığında

ekran kartı yeni bir sorunu olmaması lazım ayrıca

sistem

İşlemci AMD FX 8120 X8 AMDFD8120FRGUBOX, 3.1GHz
    Anakart ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z
    Bellek CORSAIR CMZ8GX3M2A1866C9R VENGEANCE DDR3-1866Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL (9-10-9-27) 1.5V
    SSD Team 120GB Xtreem S3 Sata3 SSD (TMSSDS3-120G)
    PSU RM Series™ RM1000 — 1000 Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuts41 -- 21 Şubat 2016; 18:33:33 >

• asagidaki programi dener misin kur altta calissin birak o sekilde oyuna gir ayari yok.

http://www.comroestudios.com/ClockBlocker/ClockBlocker_Setup.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

asagidaki programi dener misin kur altta calissin birak o sekilde oyuna gir ayari yok.

http://www.comroestudios.com/ClockBlocker/ClockBlocker_Setup.exe

sanırım biraz 1050 mhzde sabit tutmaya yaradı bu program teşekkür ederim

başka bir öneriniz varmı ve bunu laptoptada kullanabilirmiyim işlemcisi intel gpu amd onunda ve laptopumda böyle bir problem yaşamıyorum daha akıcı oynuyorum bu oyunları laptopta r9 265x modeli

ama bu ekran kartı neden böyle problem çıkartıyor anlamadım

vede şu bahsettiğim ekran kartı driverlerini kaldırınca reset atmamızı istiyor program reset atıp açılıncada format atmam gerekiyor çünkü gpuya hız aşırttırmışsında error vermiş gibi yeşil oluyor ekran müdahale edemiyorum

ekran kartını geri vermelimiyim bu sorunlar çözülür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuts41 -- 21 Şubat 2016; 22:11:19 >

• evet program karti tam hizda calistirmaya yariyor.notebook'ta da kullanabilirsin butun amd kartlarda calisir.notebook'ta cozunurluk daha dusukse daha akici olabilir masaustune gore ki kotu kart yokmus notebook'ta.

bence iade edin karti.surucu silip yeniden acinca yemyesil olmamasi gerekir ekranin.bu hizin tam olmamasi da normal degil 380 serisinde olan bir sey 370'te ilk defa goruyorum mhz dusmesini.
  • quote:

evet program karti tam hizda calistirmaya yariyor.notebook'ta da kullanabilirsin butun amd kartlarda calisir.notebook'ta cozunurluk daha dusukse daha akici olabilir masaustune gore ki kotu kart yokmus notebook'ta.

bence iade edin karti.surucu silip yeniden acinca yemyesil olmamasi gerekir ekranin.bu hizin tam olmamasi da normal degil 380 serisinde olan bir sey 370'te ilk defa goruyorum mhz dusmesini.

bu kartı iade edersem önerdiğiniz kart nedir 700tlydi bu?

ve ürünü iade ederken açıklayıcı sebep olarak ne demeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuts41 -- 21 Şubat 2016; 22:57:49 >
  • nereden almıştınız?şu kartı önerebilirim daha hizlidir 370'ten.islemciye biraz oc yaparsan sorun olmaz bu kart.anakart cok guzel o anakartla rahat yapabilmen lazim overclock.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx960-amp!-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

bunun parasi fazla olur dersen bu da olabilir 370'ten kotu bir kart degil ama 2gb bu modelde yok 4gb.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/asus-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-gtx-950-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 21 Şubat 2016; 23:01:22 >

• quote:

nereden almıştınız?şu kartı önerebilirim daha hizlidir 370'ten.islemciye biraz oc yaparsan sorun olmaz bu kart.anakart cok guzel o anakartla rahat yapabilmen lazim overclock.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx960-amp!-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

bunun parasi fazla olur dersen bu da olabilir 370'ten kotu bir kart degil ama 2gb bu modelde yok 4gb.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/asus-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-gtx-950-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti.html

vatan bilgisayar mağazasından aldım 3. gününe girecek yarın

verdiğiniz ekran kartıda 4gb 128bit ve biraz pahalı

amd öneremezmisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef 700 liraya 4gb ve 370'i aratmayacak amd kart yok 380 4gb alman lazim o da 830 lira mi ne?kartin aynisindan isteyin bunda sorun yasiyorum diye belki fabrikasyon arizali bir karta dekgelmissindir.ayni kart yine sorun yaparsa o zaman baska model markaya bakilabilir.
  • Wilson fisk'in dediği gibi ne yap et elindekini iade et.370 alacak olsanda başka kart alacak olsanda.960'ın 128 bit olduğuna bakma 380 muadilidir.Pahalı dersen yine wilson fisk'in dediği gibi 950 modeline bakabilirsin.

Bana sorarsan bu elindeki kartı iade et.Jelatini hiç açılmamış şekilde yeni bir 370 veya bütçene uygun bir kart seç.Mağazaların bazı çakallıkları oluyor kullanılmış kartı satmaya çalışıyorlar , jelatini ve etiketi yırtılmamış ürünler almaya çalış
  • biraz daha vererek msi gtx 960 ile değiştirdim sorun yok şuana kadar

cs go'da 150 200 fps arası değişiyor gaming app programı var 1200 1300 mhzye kendi çıkartıyor zaten oto

ama msi after burner programı neden böyle hiçbir şey yazmıyor

ayrıca temiz kurulum yaptım tekrar w10u kurupta driverları falan attım ama msi afterburner programı böyle??

cro clock mhz 0 diğerleride hepsi 0?

https://store.donanimhaber.com/eb/d5/97/ebd597016bdb6eeac7e81aa150f7f4fd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuts41 -- 22 Şubat 2016; 15:22:33 >

• aykuts41 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.

O değerlerin 0 olması normal.Herkeste aynıdır.Overclock yapmak istediğiniz zaman o değerler zaten gıdım gıdım artırılır.0 olması kartın stok hızlarında olduğunun göstergesidir yani.
    O değerler hız değil kullanım değerleridir ve sağdaki ekranda hepsinin üzerinde kullanım %'si diye yazıyo.

Hızlara bu yazılımla sensors kısmından bakabilirsin, masaüstünde gpu hızı 135mhz. olmalı :https://www.techpowerup.com/gpuz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Şubat 2016; 18:38:23 >
  • daha önce saat hızı kaçtaysa oradada gözüķüyordu örn 1050mhz sağa doğru çektiģindefe artiyordu 1100mhz o yüzden dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Orda gpu ve bellek hızı görmek istiyosan ayarlarda işlmeci ve altındaki bellek hızını işaretlersin.

R7 370 düşük fps ve GPU frekansı sorunu?  R7 370 düşük fps ve GPU frekansı sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Şubat 2016; 19:35:56 >

• Phantomers adlı oyunu bende oynuyorum muhtemelen zaten beni oyunda görmüşsündür ^^ Aynı dertten bende müzdaribim.Önceden overclock olaylarına pek bakmazdım fakat oyundaki adaletsizliği farkedince bende başvurayım dedim.Radeon hd kısmında yaptığım frekans değerlerini gpu z den kontrol ettiğimde istediğim frekanslarda çalışmadığını fark ettim.Bu konuda kesin çözümün varsa bana yardımcı olabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.