Şimdi Ara

R7 265 DEĞİŞİM YAPMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlıal.com dan almış olduğum sapphire r7 265 model ekran kartımı asus gtx 750ti ekran kartı ile değiştirmeyi düşünüyorum. sistemim şunlar q8400 işlemci 4gb ddr3 ram 500 harddisk msi g41m p33 combo anakart ve 500watt güç kaynağı. Değiştirme sebebim ise q8400 ün darboğaz yapması ve anakartın overclock olmaması. Sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterin.

• islemci 265'e darbogaz yapti diye iade edip 750 ti almak komik olmaz mi cunku iki kart da ayni ayarda.madem islemci darbogaz yapti ve oc yapamiyorsun bu durumda ti olmayan gtx750 veya 260x alabilirsin karti iade edebilirsen.
  • Gtx 750ti de darboğaz yapmaz diye düşünüyordum o yüzden öyle yazmıştım :) iade alırlar mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.K

Gtx 750ti de darboğaz yapmaz diye düşünüyordum o yüzden öyle yazmıştım :) iade alırlar mı ki?

sakın böyle bişey yapma güçlü kartı satıp aynı fiyata daha güçsüz bir kart alıyorsun en iyisi ikinci elden ucuza işlemcini değiştirmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

quote:

Gtx 750ti de darboğaz yapmaz diye düşünüyordum o yüzden öyle yazmıştım :) iade alırlar mı ki?

sakın böyle bişey yapma güçlü kartı satıp aynı fiyata daha güçsüz bir kart alıyorsun en iyisi ikinci elden ucuza işlemcini değiştirmen

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam anakart ve işlemciyi satıp g3258 ve asus h81 c anakart almaya çalışacağım.
  • Millet işlemciye abanır yükseltmek için. Bu arkadaş güçsüze yöneliyor.

O işlemciyi kurcala sen mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki hocam anakart ve işlemciyi satıp g3258 ve asus h81 c anakart almaya çalışacağım.

bu daha iyi bir çözüm
  • Hocam anakart oc olmuyor 2.7 ghz ye çıkartabildim :)
  • quote:

Hocam anakart oc olmuyor 2.7 ghz ye çıkartabildim :)

İmkanin varsa fx6300 yap uzun vadede isini gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.