Şimdi Ara

R7 240 İÇİN KAÇ WATT PSU GEREKİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bileniniz vardır aranızda yakında Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı alıyorum peki bu ekran kartı için en az kaç watt psu gerekir?

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.....

LastShot...

• TDP değeri 30 W, işlemcinizi de düşünürsek 170-200 W (net ama) yetebilir bence.
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    230W BİR PSU YETERLİ Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasTSHot5115

230W BİR PSU YETERLİ Mİ?

12 V sayısı ve 12 V kanalından çıkan amper değeri önemli bir de yeni mi alacaksınız yoksa eski mi bu? Eskiyse de verimliliği azalmış olabilir.
    Eski bir PSU kullanıyorum sanırım Bross diye bir marka ve 230W 12V'mi bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasTSHot5115 -- 24 Nisan 2015; 22:54:14 >
    Yeni PSU almayı düşünüyorum...
  • yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak ney yeterli?
  • kendi sorduğun soruyu bilmiyon mu
  • birincisi ben kaç watt psu gerekir diye sordum ikincisi lütfen kurallara uyuyalım ve kelimeleri doğru yazalım!
  • Öncelikle cahilliğini o kadar belli ediyorsun ki hala yazıyom ediyom yazıyorsun ikincisi insanlar buraya bilmediği şeyleri sormak için geliyor ve adam gibi insanlardan yarım istiyor ben r7 240'ın ne kadar güç tükettiğini bilsem niye burada konu açayım ve ayrıca bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp! Ne yazık ki senin gibi insanlar var ve bu güzel insanların arasında geziyor yazık gerçekten yazık ayıp sana lütfen bir daha insanları aşağılama bu bana bir hakarettir lütfen konumdan çıkar mısın? senin gibi olanları senin gibi terbiyesiz olanları istemiyorum da.
  • sinirlenmiş bizimki by
  • burada böyle şeyler yazamazsın ayrıca daha yenisin ve ilk mesajlarını benim konumda atmışsın ve ben senin gibileri konumda istemiyorum! lütfen çıkın konumdan!burası sosyal paylaşım sitesi falanda değil sohbet odası falan da değil! bb bye by gibi kısaltmalar kullanamazsınız!
  • Ulan millet 980 kasa toplarken böyle yapmıyo sabahtan beri ne bu bi foruma giriyorum hangi marka alıyım yok kaç wat gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi VS 450 , ilerde değiştirme derdin olmaz . ( Tabi belirli bi seviyeye kadar )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.