|
R10.net ve Wmaracı.com'a erişim engeli getirildi
-
-
Şaka gibi.
-
"Türk Telekom" ve "TTNET" ile alakalı kullanıcıların kendilerinin açtıkları konular/mesajlar
country of deli dumrul
-
Maalesef büyük kurumları eleştiren paylaşımlar ancak sosyal medya merciilerinden gerçekleştirilebiliyor, aksi halde kolayca erişim engeli uygulanabiliyor. Sosyal medyada da Tr de ikamet ediyorsanız, anında defalarca karakollara mahkemelere çağırılıyorsunuz, instagram twitter daki gidadedektifi gibi.
Gıda dedektifi bir web sitesi olsaydı çoktan erişime kapattırmışlardı. Hayır adamın yaptığında da hiç yalan bir şey yok. O kadar aslında SALAKÇA ki şikayet edebilmek. Ama işte. Misal diyor ki, şu marka şu gofretinde 70 gr mdan 60gr ma düşürdü haberiniz olsun. Yani yalan yok, düşürmüş mü düşürmüş. Ama aman kimse fark etmesin. Ya da kocaman puntolarla FINDIKLI KREMA diye ürününe etiket basmış. Adam arkasındaki fındık oranını gösteriyor sadece. Fındıklı krema diye satıyorlar, ama fındık oranı 100 binde 1 diyor. Bu yani. Zaten ürünün arkasında kendileri de yazmış. Ama mikroskop gerektirecek ölçüde yazılmış ya. Adam ortaya çıkarttı diye dava açıyorlar. Şaka gibi. Normalde insan olan yerde ne yapılır. Hemen ilgili yerler harekete geçer, ilgili firmaya insanları kandırmaya gittiği için ceza keser, yazıyı kaldırtır. Ya da zararlı içerikleri adam ifşalıyor. Yurt dışında aynı yerli markanın nasıl paşa paşa o zararlı içerikleri kullanmadığını ifşalıyor. Normalde yine ilgili kurumlar, bakanlıklar, o zararlı içerik kullanımını incelemeye alması gerekirken, hoop mahkemeye niye milleti uyandırıyorsun diye.
-
Hocam şu açılan konuyla alakasız,durduk yere gıda dedektifini övmeye gerek yok.Ayrıca bahsettiğin sayfa hakkında bilmediğin çok konu var. İyiyce bir araştır.
-
Övmek için yazmadım. O örneklerden sadece bir tanesi. Burada olay ifade özgürlüğü. Özellikle büyük firmalara karşı durabilmek. Genelde çoğu böyle hesap, gelen karakol kararlarından, mahkeme kararlarından sonra pes edip geri çekiliyor. Çünkü çoğu büyük firmanın sadece avukat ordusu değil, hatırı sayılı tanıdıkları da oluyor yükseklerden. Gıda dedektifi sadece son aklıma gelen bir örnekti. Martı'nın sahibini de örnek gösterebilirim. O da taksi lobisine karşı savaşıyor. Ölümle tehditte edildi.
Gıda dedektifi ile ilgili bilmediğin çok konu var derken, hazır yazmışken onu da yazıverin. Şu son bu ay çıkan Fonangels fonlama ile para toplayacak haberi mi? O henüz sadece bir haber. Şu ana kadar kimseden bir para fonladı mı? Bildiğim hayır. Buna rağmen onca mahkemelere karşı bugüne kadar paylaşımlarını sürdürdü sonuçta. Para fonlayacakmış da, o zaman şirketlerden de para alırmış da o zaman nasıl güven olurmuş da, muş da muş diye bir haber çıkarttılar. Bu zamana kadar fonsuz o zaman bunca paylaşımın doğruluğu kabul ediliyor mu? Haksız mahkemeler kabul ediliyor mu? Bir şey yapıldı mı yok?
Şimdi Martı/Tag'ın sahibi Oğuz Alper ile ilgili de çok seveni de var kötüleyeni de var. Ki muhtemelen bugüne kadar bir köşe başında bıçaklanıp bırakılmadıysa arkasında onunda sağlam bağlantıları, daha doğrusu illegal bağlantıları vardır. Zira maalesef ülkemizde haksız bağlantıları olmayanlar o kadar kolay yüksek yerlere gelemiyor. Biz de ancak kötünün iyisi diye taraf seçmek zorunda kalıyoruz.
_____________________________ 2016 Fiat Linea 1.3 Multijet Pop
-
Tam olarak net gerekçe neymiş yani?
Eleştiri yapmak mı? Doğru mu anladık?
Bu mantığa göre DH ve Twitter gibi yerlerde erişim engeliyle karşılaşabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
İyice bir araştır diyeceğine boş boş yazacağına somut bir şey sun.
Adamın geçmişten bugüne kadar söylediklerinin hangisi yanlış? Çıkarıp bu yanlış dediğin hangi bilgi var. Ne çok seviyorsunuz gerçekleri gün yüzüne çıkaranlara çamur atmayı. Neymiş bilmediklerimiz paşa bey, söyle de bilelim.
_____________________________ Laptop: DELL 7566 - B6300W81C: i5 6300 HQ // GTX960M (4GB) // 8 GB DDR4 2133 mhz // 1 TB 5400 rpm
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) -
Ya bırakın şu sahtekarı be...
Reklam aldığı bol kimyasallı gıda ürünlerini pohpohluyor sizde alkış tutuyorsunuz bu dangalağa
_____________________________ -
ABD'nin emirlerini 60 saniyede yerine getirenler, sözkonusu Türkiye mahkamelerinin kararlarına uymamakta diretiyor. Çünkü onlara göre arkalarında Türkiyedeki muhalafet komuoyu desteği olacağı inancı var. O yüzde bütün bu saçmalıklar yaşanıyor. Aynı site, kurum ve kuruluşlar ABD'nin emirlerine saniyesinde uyuyorsa, Türk yargısının kararlarına da SANİYESİNDE U-YA-CAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 13 Aralık 2023; 0:19:44 >_____________________________ -
Bu bilgi doğru mu? Şaşırdım şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel® Core™ i7: Fastest Processor on the Planet. Eaststreetz has Core™ i7 on Gigabyte eX58.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler - Albert Einstein
-
Bu sayfayı gördüğümden beri paketli çikolota vs. yemeyi kestim. Ürün alırken içerik okumadan almıyorum, cipsimi evde kendim yapıyorum. Fındık oranı %0.04 ve fındık aroma verici ve fındıklı çikolota. Şaka gibi resmen ya, adamın bu ürünlere endüstriyel ürün demesi çok haklı. Besin değiller, içlerinde yüksek şeker yüksek yağ ve bir sürü ne idüğü belli olmayan kimyasal var yiyince de kilo alıyorsun sadece. Allah razı olsun bu adamdan
_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şaka gibi.
|
|
"Türk Telekom" ve "TTNET" ile alakalı kullanıcıların kendilerinin açtıkları konular/mesajlar
country of deli dumrul |
|
Maalesef büyük kurumları eleştiren paylaşımlar ancak sosyal medya merciilerinden gerçekleştirilebiliyor, aksi halde kolayca erişim engeli uygulanabiliyor. Sosyal medyada da Tr de ikamet ediyorsanız, anında defalarca karakollara mahkemelere çağırılıyorsunuz, instagram twitter daki gidadedektifi gibi.
Gıda dedektifi bir web sitesi olsaydı çoktan erişime kapattırmışlardı. Hayır adamın yaptığında da hiç yalan bir şey yok. O kadar aslında SALAKÇA ki şikayet edebilmek. Ama işte. Misal diyor ki, şu marka şu gofretinde 70 gr mdan 60gr ma düşürdü haberiniz olsun. Yani yalan yok, düşürmüş mü düşürmüş. Ama aman kimse fark etmesin. Ya da kocaman puntolarla FINDIKLI KREMA diye ürününe etiket basmış. Adam arkasındaki fındık oranını gösteriyor sadece. Fındıklı krema diye satıyorlar, ama fındık oranı 100 binde 1 diyor. Bu yani. Zaten ürünün arkasında kendileri de yazmış. Ama mikroskop gerektirecek ölçüde yazılmış ya. Adam ortaya çıkarttı diye dava açıyorlar. Şaka gibi. Normalde insan olan yerde ne yapılır. Hemen ilgili yerler harekete geçer, ilgili firmaya insanları kandırmaya gittiği için ceza keser, yazıyı kaldırtır. Ya da zararlı içerikleri adam ifşalıyor. Yurt dışında aynı yerli markanın nasıl paşa paşa o zararlı içerikleri kullanmadığını ifşalıyor. Normalde yine ilgili kurumlar, bakanlıklar, o zararlı içerik kullanımını incelemeye alması gerekirken, hoop mahkemeye niye milleti uyandırıyorsun diye. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler







