Şimdi Ara

R10.Net Üyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar elinde r10 üyeliği veya r10 davetiyesi olan varsa yardim edebilirmi

by-hellboy@hotmail.com

• hotmail, gmail uzantılı mail adreslerine göndermiyorlar mail@siteadi.com gibi bir adres olmalı. Ayrıca kimsenin göndereceğini sanmıyorum.
  • Üyelik parayla mı yapılıyor sanki. Nasıl bir sistem ki bu.
  • bedava ama üyeler davetiyeleri para ile satyor. Mail ise konusu ise kendinize ait bir siteniz varsa oluyor.
  • hyltcasper@metin2fun.com

r10 a katılmak isteme sebebim

host ve vds alıcam bazen kampanyalar oluyor r10'a özel bunun dışında webtasarımla uğraşıyorum r10 üyelik şart :D

ö.m. atarsanız detayları verrim, yani davetiyeyi gönderen kişiyi zora sokmam usluyumdur.
  • selam arkadaşlar bende reklam almak için r10 üyeliği istiyorum olan varsa lütfen iletişime geçelim
  • r10 davetiyeleri şu an çok değerli bir durumda. Üyeliğim var fakat elimde davetiye kalmadı. Olursa gönderirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r10 davetiye lazım
    2 ay önce açıldı
    R10.net Davetiye Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekliyoruz hocam olan arkadaşlar lütfen iletişime geçsin
  • bilgisayarcıyım şirket e-postamı verdim yine dönüş yapmadılar o derece :)
  • hiçbi şekilde dönüş yok hocam 100 kere başvuru yaptım nerdeyse
  • Kendime ait sitem var.Emailimde var.Başvurdum ama geri dönmediler bana.
  • selam bende davetiye istiyorum labidu ve radmin acaba yukarıdan bize bakıp gülüyorlarmıdır?
  • Bu r10 da ne film dönüyor herkes davetiye istiyor bir ara torrent sitesi vardı. Üyelik davetiye ile üye oldum siteye uğramadım bir numara yoktu. Sırf davetiyeli diye mi bu talep?
  • davatiye atarsanız çok mabule geçer info@iphonezilsesi.com
  • bana da davetiye lazım arkadaşlar eğer varsa çok makbule geçecek
    adresim yuri.ogame@gmail.com
  • Davetiye için R10'a konu açmanız gerekiyor.http://www.r10.net/davetiye-istekleri-amp-aktivasyon-sorunlari/
  • Elimde 2 tane davetiye var, ben de girerken satın almıştım. O yüzden ben de satıyorum. 40 TL tanesi, isteyen PM atabilir.
  • Ben üyeyim artık. Yakında davetiye hakkım olacak size atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.