Şimdi Ara

R10.net 'in olayı ne neden bu kadar değerli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet üye olamıyo falan konu açmak için üyelere para veriyolarmış üye olamayanlar ne var ki bu sitede hiç girip görmedim acaba nasıl bi site ne ile alakalı?

• edulu maillerimden üyeliklerim var dolu tanesi 100 TL pazarlıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

edulu maillerimden üyeliklerim var dolu tanesi 100 TL pazarlıksız

o sitenin olayı ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

edulu maillerimden üyeliklerim var dolu tanesi 100 TL pazarlıksız

o sitenin olayı ne ki?

webmaster sitesi. Ufak ihtiyaçlar için program yazanlar site yapanlar hosting alım satımı ikinci eli, en önemlisi de yardımlaşma var yapamadığın birşeyi soruyosun uzmanı anında cevap veriyor.
  • Webmaster sitesi,yazılım yapıp satabilirsin,veya herhangi bişeyini satabilrisin,iş bulabilirsin,programlama konusunda yardım alabilirsin,sitene reklam bulabilirsin vs vs. Ondan Bende aktif olarak kullanıyorum uzun yıllardır.
  • Gereksiz bir yer satılan bütün siteler dizi sitesi şaka gibi.
  • Üye olamıyorum bir türlü illa domain aldıracak bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu haber doğru mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R10 günümüzde çoluk çocuğun elindeki bir oyuncaktan farksız, ölücü platformudur. Birkaç kuruş harçlık kazanmak isteyen gençlerin piyasayı, 5-10 liraya logo, 25-50 liraya full script satarak mahvettikleri bir ortam. Üyelik arayışında olanların çoğunluğu ya yok pahasına iş yaptırmak isteyenlerdir ya da bilgili bilgisiz piyasayı düşüren tiplerdir. Elbette aralarındaki gerçekten işinin hakkını veren insanları da göz ardı etmemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

R10 günümüzde çoluk çocuğun elindeki bir oyuncaktan farksız, ölücü platformudur. Birkaç kuruş harçlık kazanmak isteyen gençlerin piyasayı, 5-10 liraya logo, 25-50 liraya full script satarak mahvettikleri bir ortam. Üyelik arayışında olanların çoğunluğu ya yok pahasına iş yaptırmak isteyenlerdir ya da bilgili bilgisiz piyasayı düşüren tiplerdir. Elbette aralarındaki gerçekten işinin hakkını veren insanları da göz ardı etmemeliyiz.

İyi yapıyorlar o zaman işin içindeyim ucuza logo falan yaptırıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.