Bildirim
R10 Davetiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
merhabalar bu davetiye ne işe yarıyor acaba? R10? -
üyelik satabilirim
45 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: piccola
üyelik satabilirim
45 lira
Güncel arkadaşlar.
-
Ben 1 sene harıl harıl arayıp buldum 2 ay önce. İlk 1 hafta hevesliydim , "Allah , ne tasarımlar satarım burada ben" havasındaydım , havamı aldılar , yaklaşık 1 aydır girmiyorum. Yani benden kötü tasarım yapan bir adamın konusu Maşallah 3-5 sayfa , benim konuma 1 aydır kimse cevap yazmamış. Sebebini anlayamadım.
-
varsa bir hayırsever banada göndersin lütfen. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Ben 1 sene harıl harıl arayıp buldum 2 ay önce. İlk 1 hafta hevesliydim , "Allah , ne tasarımlar satarım burada ben" havasındaydım , havamı aldılar , yaklaşık 1 aydır girmiyorum.Yani benden kötü tasarım yapan bir adamın konusu Maşallah 3-5 sayfa , benim konuma 1 aydır kimse cevap yazmamış. Sebebini anlayamadım.
Oluyo öyle ya ben onun aynısını grafikerler de bide fuubda yaşadım çok aradım r10 davetiyesi ama bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X