Şimdi Ara

R leri Söylememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben r leri söyleyemiyorum.16 yaşındayım.nasıl tedavi edilebilir?hastanede hangi bölüm bakıyor bu işlere

sosyal hayatımı çok çok kötü etkiliyor

• kardeşimde söyleyemiyordu ama daha sonra kendi kendine geçti
  • bizim matematikçi s leri söyleyemiyo acayip sempati duyuyolar adama
    tüm hızlar her tenefüs peşinde yeminlen
    evet konuyla bi alakası yok ama bunu +'ya çevir diye şeettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

bizim matematikçi s leri söyleyemiyo acayip sempati duyuyolar adama

isterse bütün kızlar peşimde olsun.yinede ben r leri söylemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

bizim matematikçi s leri söyleyemiyo acayip sempati duyuyolar adama

Bende s'leri söyleyemiyorum Benim peşimden nie kızlar koşmuo

• Evet ya tedavisi varmı ki? % de kaç tedavi şansı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebaidü

Evet ya tedavisi varmı ki? % de kaç tedavi şansı var acaba?

bende merak ediyorum tedavisi var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D&R'den Ne Alıyorsunuz ?
    10 yıl önce açıldı
    R harfini söyleyememek
    17 yıl önce açıldı
    D&R'da Çalışmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

merhaba arkadaşlar.ben r leri söyleyemiyorum.16 yaşındayım.nasıl tedavi edilebilir?hastanede hangi bölüm bakıyor bu işlere

sosyal hayatımı çok çok kötü etkiliyor

Bi keğede değdin bitsin be gen. amma değtli biğ insansın sen
  • küçükken bende söyleyemezdim nasıl düzeldi bilmiyoğum brrrrrrrrrrrrrrrr demeye çalış
  • Bi ara bende takıyordum fakat artık salladım. Olumsuz yanı yok bence bu zamana kadar hiç reddedilmedim.
  • Küçükken r harflerini söyleyemiyordum.Arı de falan de diyolardı ben bi başladım mı arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrıııı diye zar zor durabiliyodum ama sonraları kendiliğinden düzeldi
  • Tedavisini bilmiyorum fakat ben de zaman zaman bilinçli olarak R harfini söylemiyorum. Daha kolay konuşuluyor. Ayrıca R harfini söyleyemeyen birçok arkadaşım vardı, hiçbiri bunu kafasına o kadar takmıyordu. Bence sen de takmamalısın.
  • Dil altındaki zarı kesiyorlar.Ben 2 kez ameliyat la kestirdim.Düzeldi en son.
  • R yerine L diyorum arada bende.Ama her zaman değil bazen öyle çıkıyor.Ama çok nadir günlük konuşmada olmuyor.Ama bazen hergün kullandığım bir kelimede oluyor.Bazen ilk defa söylediğim kelimede oluyor.
  • Benim tahminlerimi söyleyeyim.Bebeklikten başlayan bir durum olabilir.Eğer ailende varsa r'leri söyleyemen birisi ondan duya duya benimsemiş olabilirsin.Yada ailen seni bebekliğinde severken düzgün Türkçe kullanmayıp r'leri söylemediyse bu beynine kazınmış olabilir.Ama bence biraz gayret et sesli olarak kitap oku dilini çevirmeye çalış zamanla kaslar bu duruma alışır.

NOT: Söylediklerim tamamen benim tahminimdir.Yanlış olabilir ama zararı yoktur.
  • Hey balmen bana bil bila vel
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Dil altındaki zarı kesiyorlar.Ben 2 kez ameliyat la kestirdim.Düzeldi en son.

benimde dil bağından kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Dil altındaki zarı kesiyorlar.Ben 2 kez ameliyat la kestirdim.Düzeldi en son.

ciddi misin?
    hangi doktora gittin nasıl oldu açıklasana bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba Ben Mesut Çevik

Benim tahminlerimi söyleyeyim.Bebeklikten başlayan bir durum olabilir.Eğer ailende varsa r'leri söyleyemen birisi ondan duya duya benimsemiş olabilirsin.Yada ailen seni bebekliğinde severken düzgün Türkçe kullanmayıp r'leri söylemediyse bu beynine kazınmış olabilir.Ama bence biraz gayret et sesli olarak kitap oku dilini çevirmeye çalış zamanla kaslar bu duruma alışır.

NOT: Söylediklerim tamamen benim tahminimdir.Yanlış olabilir ama zararı yoktur.

İyi salladın.

• Bende söyleyemiyorum ama çok rahatsız değilim birde r leri söyleyemediğini ilk farkettiklerine çok komik oluyor rakım de hadi ramizde olayları oluyor RRRRRRRRRRRR yap diyenler oluyor birde bunu öğretmenin farkederse ve kasti olarak sana bol r li harfleri söyletirse (ingilizce öğretmeni bana 3-5 kere rarely dedirtmişti anlamadım dediğini bahanesiyle )

Alıştık artık R ler artık benim hayatımın bir parçası değil hatta alfabe benim için 28 harf .

Zaten R leri y olarak söylemiyorum sadece her zaman net olarak çıkmıyor biraz yutuyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.