Şimdi Ara

r harfini söyleyemiyorum (önerileriniz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
39.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye bu kadar takıyorsun... Bak beyazıt öztürk e adam R leri söyleyememesiyle parladı şimdi nerelerde...
    hatta bunu kullanarak kızlar arasında popüler olailbirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

ohooo

ben r s ve birbiriler benzer çoğu harfi söyleyemiyorum

rapidshare desene bi
  • arkadaşlar bunların hepsi yalan bende söyleyemiyorum. üstelik 13 yaşındayım ama bunun tedavisi var. konuşma bozukluklarıyla ilgilenen doktor çok. özellikle istanbulda heryerde war koca eli gibi küçük şehirlerde bile. internetten araştırın böyle yerleri. bu benim için çok büyük bir problem çünkü adımdada soyadımdada r harfi var her tenefüs yanımda biri bitiyo şunu de bunu de diyolar bunları söyleyebilenler bir şirinlik olarak algılasa bile bu çok kötü bişey. bunun 15 günlük bir tedavisi war yaz gelir gelmez ben bu tedaviye başlayacağım işallah. Hipnozla tedavi ama bu bildiğimiz hipnoz değil.
  • bende söyliyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 12 Nisan 2010; 18:56:31 >
  • yuh be tüm r söyleyemeyenler dh ye mi toplanmıs allahtan böle bi sorunum yokta kızlara sempatik gelebilir harbi
  • bende söyleyemiyorum fakat çabaladım şimdi coğu kelimede söyleyebiliriyorum
  • Eğer askeri liseye özellikle hava harbe gitmek gibi bir düşüncen varsa, bir şekilde tedavisini, terapisini bul ve kurtul derim. Her sınavını geçip bi tek r harfinden elenirsen anlarsın ne demek istediğimi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oohhooo buda kafaya takılır mı , ben r , p , s ,f ,q ,w ,z, x, ve h yi söyleyemiorum
  • "R" harfini söyleyemeyen arkadaşlara tavsiyem, Her gün müsait oldukları bir anda içinde bol "r" harfi bulunan, eski türkçede silah anlamına gelen bir kelimeyi vurgulu bir şekilde söylemelirini tavsiye ediyorum... Kardeşimde bu metodu kullandık çok işe yaradı...
  • ben de r leri hırlatarak söylüyorum mesela adım emre onu emrre diye okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: act48

"R" harfini söyleyemeyen arkadaşlara tavsiyem, Her gün müsait oldukları bir anda içinde bol "r" harfi bulunan, eski türkçede silah anlamına gelen bir kelimeyi vurgulu bir şekilde söylemelirini tavsiye ediyorum... Kardeşimde bu metodu kullandık çok işe yaradı...

tahmin ettiğim şeymi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: semidos

quote:

"R" harfini söyleyemeyen arkadaşlara tavsiyem, Her gün müsait oldukları bir anda içinde bol "r" harfi bulunan, eski türkçede silah anlamına gelen bir kelimeyi vurgulu bir şekilde söylemelirini tavsiye ediyorum... Kardeşimde bu metodu kullandık çok işe yaradı...

tahmin ettiğim şeymi ?

Sanırım tahmin ettiğin şey...

• bende r leri söyleyeyemiyorum ilkokulda çok dalga geçmişlerdi
  • Boşver takma Beyazıt Öztür(y)k'te söyleyemiyor...
  • Çocukken ismimi "Buyak" diye tellaffuz ediyordum :)

Çok sempatik durduğunu söylüyolardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semidos

quote:

tahmin ettiğim şeymi ?

Sanırım tahmin ettiğin şey...

Ulan güldürdünüz akşam akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: concon54

arkadaslar ben r harfini söyleyemiyorum.. sizler arasında da böyle bir durumda olan var mı. olanlar varsa ne gibi egzersizler-tedavi yolları denedi. ya da terapiste ya da başka bir yere başvurdunuz mu? ltfen yardım edin. bunalıma girmek üzereyim. konusmam yuzunden asosyal biri olup cıktım
    yapma hocam R harfine kadar neler neler var hayatta beyazıt öztürk R leri söylüyebiliyo mu ki sanki ama herkes sempatik buluyo. üzülüceğine bu yönünle dalga geçerek aşabilirsin bu sorunu. "kısmen"
  • Bende bunu söyleyemiyorum yardım pls !

Al şu takatukaları takatukacıya götür.Takatukacı takatuları tamir etmem derse takatuları takatukacıdan al ve getir.
  • Bu r harfinin olayı nedir arkadaşlar? Söyleyemeyeni çok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.