Eski çıktığım kız "r"leri söylüyemiyordu ilk başta çıkma nedenim "r"lerdi
bende söylüyemiyorum r leri l gibi cıkıyo dilimi üst damagıma koyup rrrrrr yapmaya calısıyorum ama olmuyor
Eğer Söylemek İstiyorsan Sürekli R Demeye çalış
sende r leri söylmezsin olur biter
quote:
Orjinalden alıntı: nakres93
Bende R leri söyleyemiyorum ama kızlar çok hoş olduğunu söylüyor
Bundan sonra ben de mi söylemesem..
ben de söyleyemiyordum ama biraz azaldı yine de arı diyemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nakres93
Bende R leri söyleyemiyorum ama kızlar çok hoş olduğunu söylüyor
r leri söyleyememenin en güzel kısmı o zaten
lisede falan p.cliğine RE RE RE RA RA RA GS GS diye bağırırdım yada bir bir birbirlerine bakar bakar bakar durur u söyledimmm
bunu lehine kullan erkekler ne kadar dalga geçsede kızlar çok sempatik bulur
Birazdan Redbull konuları dolucak zorlarsan kendini okuyabilirsin aslında hırs yap biraz
ben seda sayanı izleyerek söylemeyi öğrenmiştim
Kızlar r harfini söyleyemeyen erkekleri çekici buluyo..Bölye devam et.
Birileri r harfini söyleyemediğimde dalga geçiyorsa sinir katsayım artıyor ve uçuşa geçiyorum. O insanla da bir daha konuşamıyorum. İnternetten araştırdım ama ufak yaştakilerden başka tedavisi yok. Rotasizm deniyor galiba bu harfi söyleyememeye. Zaman zaman benide bunaltıyor, birşeyi on defa, kodlayarak söylüyorum ama anne babanın çocukluktan üstüme düşemeyişinden kaynaklanıyor.
bende S ve F harflerini peltek soyluom ama kızlar gercekten sevio emre aydına benzetiolarmiş oda oyleymiş
Beyaz ın esprilrınden kapın bı kac tane
bi de R lerı soyleyemeyen adam hastalıgını nasıl soyleyecek Rotasızm baska ısım bulamamıslar mı
quote:
Orjinalden alıntı: Peju
Dilini yan yatığğğ
quote:
Orjinalden alıntı: XpressMetal
Kızlar r harfini söyleyemeyen erkekleri çekici buluyo..Bölye devam et.
Aynen öyle. Zaten r harfini söyleyemeyenler daha sempatik gelir insanlara (bende dahil) bence hiç dert etme
14 yaşındayım bende söyleyemiyorum R harfini ama kızların çekmesine neden oluyor tatlı oluyormuşum bu yana dek benim için + oldu adımda 1 soyadımda 1 tane r var bazen anlamıyorlar ama benim için prob. değil onla yaşamayı ogrendim
Ben kücükkten 2 kez dil altındaki bişeyi kestilerdi ismini hatırlamıyorum düzeldi sonunda :)
geri vites yok işte ne güzel
bende söyleyemiyorum. tek bi konu hariç hiç eksikliğini hissetmiyorum. ev adresimi verirken Rüya sokak dedimi kimse anlamıyor kodlamak zorunda kalıyorum.
ayrıca R söleyemiyorum diye çok ekmek yemişimdir :)