Şimdi Ara

R 19 europa hala alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz araba lazim arkadaslar en mantikli r 19 europa geldi bana ama 1.6 lari tutuluyor diye 15 ten asagi 1.6 klimalisini bulamiyorum. Sizce 1.6 ve 98 model komple gunes yanigindan boyali europe 15-16 bine alinir mi. Mantikli mi.

Not palioya sigmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault 19 Europa 1.6: Alınır Mı?

Renault 19 Europa 1.6, 1989-1996 yılları arasında üretilen, kompakt bir aile otomobilidir. Günümüzde, ikinci el piyasasında uygun fiyatlı bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak, satın almadan önce dikkate almanız gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Motor ve Performans

Renault 19 Europa 1.6, 90 beygir güç üreten 1.6 litrelik bir motora sahiptir. Bu motor, günlük kullanım için yeterli güç sağlamakta ancak yüksek performans beklentiniz varsa yetersiz kalabilir.

Donanım Seviyeleri

Renault 19 Europa 1.6, "Alize" ve "RN" gibi farklı donanım seviyeleriyle sunulmuştur. Alize donanım seviyesi, elektrikli camlar, hidrolik direksiyon ve merkezi kilitleme gibi özellikleri içermektedir. RN donanım seviyesi ise daha temeldir ve bu özelliklerden bazılarını içermeyebilir.

Yakıt Tüketimi

Renault 19 Europa 1.6'nın yakıt tüketimi, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir. Ortalama olarak, şehir içi kullanımlarda 100 kilometrede yaklaşık 10 litre yakıt tüketmektedir.

Güvenilirlik

Genel olarak, Renault 19 Europa 1.6 güvenilir bir araç olarak bilinmektedir. Ancak, yaşlı bir araç olması nedeniyle bazı mekanik sorunlarla karşılaşma ihtimali vardır. Özellikle, elektrik sistemi ve süspansiyon sisteminde sorunlar yaşanabilir.

Bakım Maliyetleri

Renault 19 Europa 1.6'nın bakım maliyetleri, diğer benzer yaştaki araçlarla karşılaştırıldığında genellikle düşüktür. Ancak, yaşlı bir araç olması nedeniyle beklenmedik onarımlara hazırlıklı olmalısınız.

Sonuç

Renault 19 Europa 1.6, uygun fiyatlı ve güvenilir bir ikinci el araç arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, yaşlı bir araç olması nedeniyle bazı potansiyel sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Satın almadan önce, aracın bakım geçmişini dikkatlice incelemeniz ve olası onarım maliyetlerini göz önünde bulundurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fazla beklenti yoksa kuş serisi broadway vs ye göre iyi yol tutar. 1.4 enjeksiyonsuzu ile 200 görmüşlüğüm var bastımı gider. Koltuklar idare eder o modellere göre üzmez. Motoru temiz sağlıklı aşırı değişen yoksa alır ömürlük binersin masraf açmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında 13 bindi...bence alınıp binilir
    boyası ile aynı hesaba geliyor temizse alınır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Fazla beklenti yoksa kuş serisi broadway vs ye göre iyi yol tutar. 1.4 enjeksiyonsuzu ile 200 görmüşlüğüm var bastımı gider. Koltuklar idare eder o modellere göre üzmez. Motoru temiz sağlıklı aşırı değişen yoksa alır ömürlük binersin masraf açmaz.

30 derecelik rampada asağin dogru de mi?

• 12 yıldır 1,4 karbüratörlü olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Yağını suyunu koyarım, bakımlarını zamanında yaparım. Çok yüksek hızlara çıkmam ve arabam beni hiç üzmedi. Geçen hafta Niğde'den Antalya'ya gidip geldim ve Akseki'nin o zorlu yolları dahil sorun yaşamadım. Tek sıkıntım klimasız oluşu. Temizini bulursanız alınır bence. Şahin, doğan, brodway vs. gibi araçların bir tık üstü.

Yakıtı ise efsane diyebilirim.

• 1.6 kullanıyorum 4 senedir. Tavsiye ederim. İçi oldukça geniş. Alırsan 15.000 tlye klimalı RT donanım 1.6 karbüratörlü al. Enjeksiyonluya bulaşma. 97-96-95-94 Kasaları en sağlam ve sorunsuzlarıdır. Başın ağrımaz. Kaporta görüntü iyi olsun yeter , önemli olan yürüyen aksamının bakımlı olmasına dikkat et.
  • Bunun Beymen versiyonu vardı yanlış hatırlamıyorsam çok güzel arabaydı. Arkadaşım babasından alıyordu geziyorduk. Tüple çok az yakıyordu. Mutevazi yakıt parasıyla bol bol gezerdik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic mi 1 veya 3 serisi mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

Bunun Beymen versiyonu vardı yanlış hatırlamıyorsam çok güzel arabaydı. Arkadaşım babasından alıyordu geziyorduk. Tüple çok az yakıyordu. Mutevazi yakıt parasıyla bol bol gezerdik.

Aynen bizde 2000 model sıfır km almıştık Number One kasaydı. O yıllara göre çok kalite ve güzel bir arabaydı. Fabrika çıkış CD çalar vardı araç üzerinde. 0-100'ü ve gidişi de güzeldi o yıllara göre, LPG fln da olmadığı için memnunduk kliması da vardı zaten.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Boş laf yapma delikanlı videosu vardı bulup gösteririm oda sana kapak olur.

• alınır mis gibi kullanılır.1.4 Motoru 1 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım

O yaşlarda en sağlam araçlardan hemde büyük
    Bagajına motor bile sığar
    R 19 europa hala alinir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 30 Temmuz 2017; 1:35:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Yapamaz demedim ki arkadan 20km/h ruzgar yeter 950kg araba. Gosterge sapması da cabası delikansız.

Delikansız diyip laf sokarmış zeka yaşı önemli tabii. Şahsi karakteriniz belli forum genelinde zaten boş laftan başka iş yok.

950 kg araba oldugunu biliyorsan ki yere yakın araç olduğunu da biliyorsun ufak eğim var desen hadi neyse de direk atıp tutmadan KIVIRMADAN konuşacakın o zaman.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Bizdede 1.4RN var.Hidrolik direksiyonu olsa sağını solunu yaptırıp bineceğim.Bu aralar palio,clio vb bakıyorum.Gerçekten sağlam araçlar.Motor konusunda tek yaşadığımız sorun termostat arızası sonucu fan açmadı.Sonrada conta yaktık.Bakım haricinde sanayiye girmedi araç.11 yıldır kullanıyoruz.
  • R19 İlk arabamdı zamanında sıfır almıştım RNE 1.6 motora sahipti 11 sene kullandım tavsiye edermisin dersen etmem altı alçak en ufak bir şeyde altı yere sürtüyordu dikkat etmeme ragmen ön takımlar zayıftı birde kronik olarak direksiyon kutusu yag kaçırıyor birde rölanti dengesizligi çok yaşadım uzun yolda adamı çok yoruyordu uzun yola çıkıp geldikten sonra savaştan çıkmış gibi oluyordum heryerim agrıyordu
  • Dostum direksiyonu hidrolik kadar olmasa da hafifleştirmek mümkün. Eğer aracı yaptırıp binmeye karar verirseniz bana bir mesaj atın size ayrıntılı anlatayım.

Conta yakma olayı ilk defa olduysa basit bir şekilde halledilir. Ama ilk değilse üst kapağı komple değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben sıfır kapak alıp değiştirdim geçen yıl.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Conta yakalı 3 sene oldu.Aracı ilk çalıştırdığımız da direksiyon oldukça ağır ama biraz bekleyince hafifliyor.Seyir halindeyken sorun olmuyor.
    Aralık ayına kadar bekleyeceğim.Biraz piyasada düşer.Ailem ticari istiyor logan,kango,doblo tarzı.Eğer onlar adına kredi çekersem R19u toplayacağım.Ufak tefek kaporta işleri var.Ehliyetimi daha yeni aldım hemde acemiliğimi atarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Yapamaz demedim ki arkadan 20km/h ruzgar yeter 950kg araba. Gosterge sapması da cabası delikansız.

Delikansız diyip laf sokarmış zeka yaşı önemli tabii. Şahsi karakteriniz belli forum genelinde zaten boş laftan başka iş yok.

950 kg araba oldugunu biliyorsan ki yere yakın araç olduğunu da biliyorsun ufak eğim var desen hadi neyse de direk atıp tutmadan KIVIRMADAN konuşacakın o zaman.

ben yararlı da mesaj yazıyorum yararsız da. beğenmediysen okuma dayı. %80 boş beleş muhabbet dönüyor artık burda neden kendimi yorayım ki?

• Herkese tesekkur ederim verdiginiz cevaplardan dolayi.

Bizde malum ucuz arabalarda belli arabalar cok aliniyor satiliyor. Bu da oyle diye dusunuyorum.

Hani bazende dusunuyorum bir araba kac yil yasar.

Hani iskeletini olusturan sasesi curumez mi. Heryerini yaptirsan sasesi icten curume yapmaz mi.

Yaptira yaptira bin Allah bin nerede son bulur.

Bazende evleri dusunuyorum. Acaba kac yil omurleri var. Hani ben turkiyede hic omru bitti bu binanin artik yikalim diyip yiktiklari bina gormedim.

Mesela komsum gecen yil bizim dairesine 30 bin tl masrafla icini yeniledi. Ama bizim apartman 1979 yapimi. Hani super olmus daire tamamda havaldirma boslugundan iceri giren hamam bocekleride gece kac defa yastigimda hatta kafamda gezerken buldum.

Neyse arkadaslar forum ailesi olarak hepinizin altin kalbinizden opuyorum. Iyi ki varsiniz. Saykolu yillar dilerim.

• Kronik rolanti sorunu var stop edebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tema1

R19 İlk arabamdı zamanında sıfır almıştım RNE 1.6 motora sahipti 11 sene kullandım tavsiye edermisin dersen etmem altı alçak en ufak bir şeyde altı yere sürtüyordu dikkat etmeme ragmen ön takımlar zayıftı birde kronik olarak direksiyon kutusu yag kaçırıyor birde rölanti dengesizligi çok yaşadım uzun yolda adamı çok yoruyordu uzun yola çıkıp geldikten sonra savaştan çıkmış gibi oluyordum heryerim agrıyordu

Rne çünkü boş donanım malesef RTE -RT donanıma göre ciddi eksiklikleri var.
  • Bir tane buldum arkadaslar 1.4 europe RL seklinde yaziyor ama bu rl yi ben daha once hic duymamistim. Aracta hava yastigi hic yok abs yok sis fari yok ama klima var. Hic boyada yokmus. 14 bine indi belki 13500 e alirim.

Belki icinizden biri diyebilir 13500 o arabaya verilmez diye ama eger boyle diyen olursa onlara cevabim abicim baska ne alayim. :-)

Hani corsa 1.4 baktim 3 5 parca boyalilari 18 den asagi yok 97 felan. Corsa swing 1.2 komple boyali var bir tane 13500 e veriyor ama onunda 45 beygir ve klima yok.

Broadway toros sahin favorit lada samara lada vega ve faili mechul daewoo gibi tuhaf arabalardan baska o fiyata araba yok.

Hani bilmiyorum yanlis mi yapiyorum dogru mu.

Ogrencileyim abi 30 binlik beni idare edecek araba lazim ne tavsiye edersiniz diyenlerden de degiliz ama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.