Şimdi Ara

qwerty telefon tavsiyesi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler şuan sola kullanıyorum ama yakın zamanda elimden çıkaracağım bu nedenle qwerty klavyeli telefon almayı düşünüyorum.

klavyeli telefonlarda ne özellikler aranır pek bilmiyorum ama şöyle maddeler şeklinde yazayım

qwerty klavyeli
    büyük ekranlı
    kamerası orta ayar birşey olsa yeterli
    çok eski model telefon olmamalı
    internet,face ve forum kullanımında yavaş olmamalı
    klavyeli telefonlarda flash var mı bilmiyorum ama olursa iyi olur
    çok mesaj atarım batarya ömzü kısa olmasın ( 2 batarya ile sorun çözülebilir ama yinede kendi bataryası düşük güçte olmamalı )
    telefonun ele rahat oturmalı tipi pek önemli değil.

yukarıda yazdığım özellikleri bulabileceğim bir telefon arıyorum bütçe olarak 500-600 arası birşey düşünüyorum.siz aklınıza yatan telefonları önerebilirsiniz temiz 2.el ya da bütçe artırıp alabilirim ama fazladan para vermekte istemiyorum.

forumda şöyle bir ilan buldum ne dersiniz ? TIKLA

• takip
  • bence htc chacha yı bi incele
  • Nokia c6yı önerebilirim. bataryası 2 gün rahat gidiyor kamerası 8 megapixel internet hızı10.mbpsti sanırım 3g de var yani aradığın özelliklere uyuyor bir bak derim :)
  • yardım beyler blackberry alsam mı ne dersiniz ? bis için biraz para vermem gerekecek ama ne bileyim kararsız kaldım çünkü daha önce hiç blackberry kullanmadım
  • ikinci el 9780 veya 9800lara bakabilrisin
    bis net paketi giriş paketi 6.90 full paket 16.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 13 Ekim 2012; 17:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

yardım beyler blackberry alsam mı ne dersiniz ? bis için biraz para vermem gerekecek ama ne bileyim kararsız kaldım çünkü daha önce hiç blackberry kullanmadım

e6 derim ben her türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • htc nin chacha modelini deneyebilirsin hatta üzerinde bir facebook tuşu bile olması lazımdı
  • güncel beyler.önerilerinizde ekran çözünürlüğü ve ppi değeri yüksek olan modelleri yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.