Şimdi Ara

Quiknet ile Fifa 2011 Serverlardan düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Forumda ve nette genel olarak bir araştırdım ama bulamadım, bu soruna tek maruz kalan kişi ben miyim bilemiyorum.

10 Mbit Quiknet Sınırsız fiber internetim var.. Downloadlarda, streaminglerde filan hiç bir takılma yaşamadım çok süratli bir şekilde interneti kullanıyorum.

Fakat ne zaman ki konu PSN geliyor, orada çok fena çuvallıyor ve sinirden çatlayacak hale geliyorum.

Sorunum şu;

Oyunu açıyorum, PSNetwork'e ve EA serverlarına sorunsuz bağlanıyor.

Online olarak 1 maçı sorunsuz olarak oynuyorum. Ama 2. maçın ilk yarısının sonlarına doğru PSNetwork bağlantım kopuyor.. Bu sebeple şu ana kadar 100 e yakın maçım heba oldu.. Artık deliricem!! İşin enteresanı, ilk maçtan sonra karşılıklı maçı Online Team Play'e geçersem bağlantım kopmuyor..

Buna benzer sıkıntı yaşayan birileri var mı aranızda? Hayır çözümü yoksa bile en azından aynı sorundan muzdarip bir kişi bulmak bile beni rahatlatacak..

Sorun quiknette mi, modemde mi, benim PS3'te mi anlayamıyorum.. Oyunu 1 saat filan oynadıktan sonra bu bağlantı kopma hikayesi 3 - 4 maçta bire filan düşüyor..

Fikirlerinizi rica ederim.

İyi akşamlar herkese..

Emre

• arkadaşım benzer şeyleri bende yaşadım.yurtdışındaki forumları incelerken psn şifremi değiştirdikten sonra olayın çözülebileceğini okudum.denedim ve 3 gündür bir sıkıntı yok.bende hata kodu 8002AD36 idi.eğer benzer hata kodu ile psn'den kopuyorsan bunu dene tekrar haber ver bakalım araştıralım..
    sorunsuz alışverişler: 27fatih ( kliksa ve electroworld alışverişleri), thundere ( gg alışverişi) , coldfire3 ( kliksa alışverişi) , memmet77 (hızlıal alışverişleri), uğurum79 ( kliksa alışverişi ), fırsatkampanya ( hepsiburada alışverişi ) , isolayn007 ( kliksa alışverişi ) , khalasar ( n11 alışverişi)
  • Aynı ben. Çözüm bulamadım daha.

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.