Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

Çocuklar kanepeden telefonu düşürmüş
    sonradan gördüm ekran öne çıkmış
    bastırınca düzeliyor ama elimi çekince ekran gidiyor.
    Basılı tutunca dokunmatikte sorun yok

Ekranım

Hocam geçmiş olsun. Düşmeye bağlı olarak acaba ekran kablosu soketten mi çıktı yoksa ekran düşmeye bağlı olarak hasar gördüğü iin mi bu şekilde oldu bilemedim. Sanırım teknik servis yolu gözüküyor. isterseniz içini açıp bi bakın değişen bişi olacak mı.

https://www.youtube.com/results?search_query=inew+v3+lcd+replacement

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

quote:

Ekranım

Hocam geçmiş olsun. Düşmeye bağlı olarak acaba ekran kablosu soketten mi çıktı yoksa ekran düşmeye bağlı olarak hasar gördüğü iin mi bu şekilde oldu bilemedim. Sanırım teknik servis yolu gözüküyor. isterseniz içini açıp bi bakın değişen bişi olacak mı.

Aynı sorundan dolayı benimde telefonum servisteydi yarın gidip alıcam teknik servisle iletişime geçerseniz hallederler :)

• Ekranın sağında ve solunda bi bozukluk var. Sanki ışık tutuluyormuşçasına sağda daha çok belirgin olmak üzre can sıkıcı bişeyler var adını tam bilmiyorum. Henüz sim kartı takmaya hazırlanırken bunu görmek canımı sıktı. Ekteki resimde az da olsa göstermeye çalıştım.

Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

• haydaaaaa
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

• izdihamvar İ kullanıcısına yanıt
    sanırım sagda solda ışık sızmasına benzer bisi var. teknik servise gonderin. ama isterseniz gondermeden once sunu deneyebilirsiniz. arka kapagi acin sol ve sagda ekranin o kismina denk gelen vidalari bir iki tik gevset kamerayi ac bakalim o siyah ekranda sizma var mi ? gecmiyorsa teknik servise yollayabilirsin.

sim kart taktiginizda saat sorununuz cozulecektir diye dusunuyorum. sim karti takip deneyebilir misiniz ?

• Saat sorunu yok dostum. Baksana 2 saat üstüste binmiş. 2 adet galeri 2 adet bilmem ne var. Ekran duvar kağıdı bildiğin simsiyah ama dikkat edersen grimsi tonlarda. Fabrika ayarlarını yükledim düzeldi fakat dakka bir gol bir oldu benim için. İlk günden böyle olduysa sonraki günlerde olur mu diye gelde takma kafaya. Işık sızması içinse vidaları ellemeye gerek var mı; quatro yetkilileri cevaplasın.
    Cihazi hemen yenisi ile degistirelim pmden gerekli bilgiyi paylasicam sizinle saygilar

Onceki mesajlarinizda nt magzasindan aldiginizi okudum siz bana pmden isminizi ve soyisminizi yazin birde hangi nt magzasindan aldiginizi yazin birebir degisiminizi sagliyayim saygilar

• Banka uygulamaları guncelleme sonrası calışmiyor
    Yanit vermiyor uyarisi çıkıyor yada tel. kilitleniyor.
    Yok mu bir çaresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

quote:

Ekranım

Ekranım yazısına tıklarsanız youtube attığım videoya erişebilirsiniz ekran kasadan öne çıkmış durumda...

https://www.youtube.com/watch?v=tiXmiesS1bs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 16 Mayıs 2015; 9:22:03 >

• daha once kullandigim avea intouch 4u afganistanda gorevde olan Eniştem e verdigim icin guatro m1453 almıştım. enistem telefonun ekranini kirdigi icin simdi izinden afganistana dönecek arkadasi ile telefonu mu afganistana göndereceğim. bu yuzden bir sure bütçe ayarlayana kadar telefonsuz idare edecegim icin forumda sizlere yardimci olamayacagim kusura bakmayin. Tabi bu arada webteknodan bana çıkmazsa :D şimdiden herkese hayirli forumlar.@quatromobile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 16 Mayıs 2015; 15:24:19 >
  • dün arkadaşa gg üzerinden aldım,cihaz çok iyi duruyor,kutulama falan güzel açıp çalışıyormu diye kontrol ettim,doğum gününde hediye olarak verilecek,15 gün yatacak kenarda
  • m1453 quattro almak istiyorum ancak bir ay öncesine kadar 500e alınabiliyormuş şuan ki fiyatı 599 civarında. 500-550 civarında satın alabileceğim güvenilir bir site varmı acaba?
    quattro türk malı mı yoksa çin malı mı? forumda değişik yorumlar okudum merak edip sormak istedim yetkililer cevap verebilirse memnun olurum
  • sergen383 S kullanıcısına yanıt
    Yetkili değilim ama sadece yetkililer cevap yazana kadar yardimci yorumda bulunmak icin yaziyorum. 1 ay oncesine kadar 500 lira dediginiz fiyata alan arkadaşlar n11.com uzerinden n11 gune ozel %¹¹ indirimi, yeni kullanıcı indirimi, kredi karti 500 lira ustune kart parasi vs alabiliyorlardi. Quatro turk firmasi.Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik. Firma çinden getirdiği parcalari Türkiye de montajını yapan imalatci firma. suan bir cok sitede kliksa, gold, hizlial gittigidiyor üzerinden 50 lira farkli kredi kartlarina kart parasi olarak kampanyalar mevcut.

not: yanlis bilgi verdiysem quatro yetkilileri beni duzeltsinler..

• verdiğin bilgiler için teşekkür ederim youtube koyduğun videoları da izledim.telefonla ilgili batarya dışında olumsuz bir durum yok sanırım sizde kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla bazı arkadaşlar yaptığı yorumlarında çift saat gösterme veya kenardan farklı ışık gelme gibi problemlerle karşılaşmam umarım
  • sayın forum okurlarına selamaleyküm m1453 kullanıcısıyım kullananlar bilir bazı eksikleri var bunları belirtmek ve kısa zamanda güncellemeyle çözülmesini beklemekteyiz..

1- bildirim ışığı hiç yok sarj takarken mesaj gelirken arama olurken yani hiçbir şeyde bildirim ışığı yok aldığımdan beridir böyle sanırım tüm m1453 lerde böyle

2- müzik dinlerken ses alçatıp yükseltme tuşlarıyla müzik değiştirilebilir olmasını çok arzulamaktayım daha önce discovery kullanıcısı olarak bu konuda discovery iyidi müzük dinleme ses artırma ve ses tuşlarıyla müzik değiştirebilme yapılırsa çok keyif verici olacaktır

3-oyun oynarken aşırı bir ısınma hissediyorum baya bir ısınma oluyor bu sadece bende mi var başkalrındada mı var bilemiyorum

4- aldığımdan beridir hafıza kartına yükleme taşıma sorunu yaşamaktayım sanırım bu tüm kullanıcılarda var gerçi yazdıklarımın hepsi genel ve herkesin yaşadığıdır ve bir güncellemeyle çözülebilecek sorunlardır

quatro yetkilileri cevap verip ne zamn bir düzeltmenin geleceğini yada üzerinde çalışıp çalışmadığı ile ilgi bilgi verirseler memnun oluruz teşekkürler şimdiden

• sergen383 S kullanıcısına yanıt
    Çift saat gösterimi ve ışık sızması forumda bir arkadaşımızda oldu ve telefonun yetkili firması quatro arkadaştan telefonunu geri göndermesini ve birebir değişim yapalım diye yazdı. muhtemelen o arkadaşın sorununu çözmüşlerdir. Yada şuan çözüm sürecindedir.

Batarya konusunda şarj dolmas süresi 3,5 ^+ saat sürüyor. Günlük ortalama verdiği ekran süresi 3,5 /4 saat.
    Telefonu internet kapalı geceden sabaha bıraktığımda hiç şarj düşmeden kalktığımda aldığım oldu. 7 8 saat yoğun kullanımda 3,5 4saat süreyi doldurduğum oldu. öyle fazla kurcalamadan 1 günün üstünde şarjını bitirdiğimde oldu. Kullanım alışkanlıkları yüklü olan programlarla falan alakalı birazda ;)
  • dijey561 D kullanıcısına yanıt
    Sizinde dediğiniz gibi yazılımsal olarak eksiklikleri yok değil.

1- Hiç bir m modelinde bildirim ledi yok. Belki ilerde kapasitif tuşlar yapılabilir.
    2- Müzik dinlerken ses açma ve kısma ile müzik değiştirme güncelleme ile yapılabilir. Ama isterseniz
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blor.quickclickgold
    bu program ile yapabilirsiniz.
    3- oyun oynamadığım için çok fazla bişi diyemem ama 10 15 dklık asphalt 8de ısınma yaşamadım. Belki ısınması için yeterli bir süre değil.
    4- Hafıza kartına uygulama yukleme taşıma sorunu kitkat sürümlerinde olan bir sorun bunu aşmak için root yapmak gerekiyor ve bazı programlar kullanmak.

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.