Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu F1453+ Mediatek 6592'nin 2 Ghz versiyonu ile gelse olmaz mı ? Hatta 6752 olsa daha iyi olur.1.4 Ghzlik versiyonun fiyatı 699 TL olursa çoğu kişi almaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xwernediti kullanıcısına yanıt
    Pmden İrtibat bilgilerinizi verirseniz size yardimci olmaya calisalim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

rica ederim. Şunuda belirtmek isterim m modelinin kamerasıda kötü değil. Gerçi ben ön kamera çekimlerimi foruma koyma yanlısı olmadığım için :D hep arka kamera resimlerini ekledim. Buradan ön kameranın 1.3mp vga givi çektiği anlamı çıkarılmasın. Çokçok iyi değil ama ön kamerasıda tatmin edici.

merhaba hocam, yorumunuzdan anladığım kadarıyla f modelinin ön kamerasının m modeline göre daha iyi olduğundan bahsetmişsiniz. ben bir akrabama m modeli sipariş ettim, kendim de uzun zamandır f modelini kullanıyorum. ikisini kıyasladığımda m modelinin ön kamerası benimkine göre çok daha canlı ve netti. benim ön kameram çok beyaz gösteriyodu. şimdi siz de böyle söyleyince acaba benim ön kameramda mı bir problem var diye düşünmedim değil. :)

• leronamso kullanıcısına yanıt
    Hocam ben teknik özelliklerden yola çıkarak bunu dedim :) m modelinde 2mp kamera yazılımla 4.9mp 680*460 video çekimi var. f modelinde 5mp ön kamera 720p video çekim var. ayrıca çözünürlükleri vs farklı. m modelinde kamera ayarlarında görüntü özelliklerinde renk doygunluk keskinlik parlaklık vs ayarlanabiliyor isterseniz bakın f modelinde de varsa parlaklığı vs kısıp istediğiniz renkleri elde edebilirsiniz belkim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 17 Mayıs 2015; 21:41:17 >
  • ben f1453 telefonunu seviyodum ama sorunlar cıkarmaya başladı ve formdan gördüyüm kadarıyla bu sadece benlik birşeydeyil servisin çok iyi oldugu söyleniyor ama sanırım artık onlarda sıkıldı bu durumdan kısacası aldıgıma pişman oldum mu diye düşünmeye başladım keske görünüşüne ve yorumlara inanmasaydım diyorum ve artık hiç kimseye sanada bundan alalım demiyceyim kesin bence Quatro macerası bitti gibi bir telefon hem ısınıyor hem sensörü çalışmaz oldu hem kendi kendine ışıgını acıyor arasıra yani artık bendeyil telefon kendini kullanıyor ve 2100 amper patarya benim günümü yarıda bırakmadı ama 12 saati tamamlıycanıda sanmıyorum oyunlarda iyi ama 10 dk oyun oynasam kapagı erirsanırım sıcaktan yeni markalara fırsat vermiycem artık ben memmun deyilim acıkcası ilk aldıgım günlerde herkese gösterip çok iyi dedigim telefon imdilerde masada uyuyor sebeke ve wifi sorunu zaten başlıbaşına beni en rahatsız eden etkenler firme kusura bakmasın ama 2 ayda bu hala gelen bir telefonun uzun süre hayatta kalailcegini sanmıyorum ve benden ------------ artık bu kadar bi eksi aldılar

• Yav orjinal İnew v3 Plusun kamerası 16 MP,ön 5 MP ultra piksel.Ayrıca 2K video çekebiliyo.Ama F1453+'da neden kısıtlamaya gittiniz ? Tekrar söylüyorum getirmişken donanıma müdahale edip o işlemciyi 2 Ghz cıkardın.

• THL 5000'ini getirseniz mükemmel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Yav orjinal İnew v3 Plusun kamerası 16 MP,ön 5 MP ultra piksel.Ayrıca 2K video çekebiliyo.Ama F1453+'da neden kısıtlamaya gittiniz ? Tekrar söylüyorum getirmişken donanıma müdahale edip o işlemciyi 2 Ghz cıkardın.

Arkadaşım Kısıtlamaya gittiniz derken??
    F1453+ nın tüm özellikleri İnev v3 Plus ile aynı olmayacak mı??
    Ben F1453+ yı sadece arka kamerası orjinal 16 MP diye bekliyorum, yoksa gider m1453 alırdım.. Ki zaten M1453 de benim işimi çok rahak görebilecek donanımda.
    İnşallah özelliklerinde her hangi bir kısıtlamaya gidilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12cuma

ben f1453 telefonunu seviyodum ama sorunlar cıkarmaya başladı ve formdan gördüyüm kadarıyla bu sadece benlik birşeydeyil servisin çok iyi oldugu söyleniyor ama sanırım artık onlarda sıkıldı bu durumdan kısacası aldıgıma pişman oldum mu diye düşünmeye başladım keske görünüşüne ve yorumlara inanmasaydım diyorum ve artık hiç kimseye sanada bundan alalım demiyceyim kesin bence Quatro macerası bitti gibi bir telefon hem ısınıyor hem sensörü çalışmaz oldu hem kendi kendine ışıgını acıyor arasıra yani artık bendeyil telefon kendini kullanıyor ve 2100 amper patarya benim günümü yarıda bırakmadı ama 12 saati tamamlıycanıda sanmıyorum oyunlarda iyi ama 10 dk oyun oynasam kapagı erirsanırım sıcaktan yeni markalara fırsat vermiycem artık ben memmun deyilim acıkcası ilk aldıgım günlerde herkese gösterip çok iyi dedigim telefon imdilerde masada uyuyor sebeke ve wifi sorunu zaten başlıbaşına beni en rahatsız eden etkenler firme kusura bakmasın ama 2 ayda bu hala gelen bir telefonun uzun süre hayatta kalailcegini sanmıyorum ve benden ------------ artık bu kadar bi eksi aldılar

şurda üye olalı 1 ay bile olmamış ne anlatıyorsun sen,bu telefonu ne zamandır kullanıyorsunda anlatıyorsun ha kullanıyorsunda niye foruma yeni üye oldun,bilinçli yapıyorsun bence sen bunu bir adam yeni üyeyse ve böyle bir yorum yapıyorsa yani tutarsızlık varsa olay bellidir,9 yıldır üyeyim hep böyle olmuştur bu iş

• F1453 telefonumu 1 Kasım 2014'de aldım. O gün bugündür sorunsuz kullanıyorum. Yeni yazılımı da yükledim küçük hatalar düzeltilmiş, daha kullanışlı ve stabil hale gelmiş, özellikle pil şaşırtıcı derecede iyi gidiyor. 24-28 saatleri görmeye başladım. Yazılım yüklemesi sonrası olabilecek problemlerde fabrika ayarlarına dönmeyi denemenizde fayda var. Bu işlemi yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdomania

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim telefonum f 1453 2 gündür elim sensör kısmına gelince otomatik ekranı karartıyor tıpkı telefonda konuşuyomuş gibi nasıl düzeltebilirim?

kardeş aynı sorun bende de oluyor arada, birini aramaya çalışırken aynı anda çağrı gelir ya, öyle olduğu zaman yapıyor sanırım onu,dikkat ettim sensör açık kalıyor, son uygulamaları kapatınca geçiyor, bazen öyle de düzelmiyor kapatıp açman gerekiyor, nadiren olduğu için sorun etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe4

quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Yav orjinal İnew v3 Plusun kamerası 16 MP,ön 5 MP ultra piksel.Ayrıca 2K video çekebiliyo.Ama F1453+'da neden kısıtlamaya gittiniz ? Tekrar söylüyorum getirmişken donanıma müdahale edip o işlemciyi 2 Ghz cıkardın.

Arkadaşım Kısıtlamaya gittiniz derken??
    F1453+ nın tüm özellikleri İnev v3 Plus ile aynı olmayacak mı??
    Ben F1453+ yı sadece arka kamerası orjinal 16 MP diye bekliyorum, yoksa gider m1453 alırdım.. Ki zaten M1453 de benim işimi çok rahak görebilecek donanımda.
    İnşallah özelliklerinde her hangi bir kısıtlamaya gidilmez

Tanıtım videosunda 13MP yazıyor ;

• Bence neden 13 mp olarak geliyor diye kızmak yerine firmanın açıklamasını beklesek daha iyi olacak sanırım.
    Sanırım zamanı geldiğinde onlar bu konuda bir açıklama yapacaklardır
  • adamlar hiçbir mecburiyeti olmamasına rağmen bataryalarını iyileştirip gönderiyorlar. sağ eliyle verip sol eliyle geri alan firmalarla karıştırmayın. herhangi bir kırpma kısıtlama vs... olacağına ihtimal veriyorsanız, firmayı tanımamışsınız demektir. videoda çeviri hatası olabilir, montaj hatası olabilir ama kasıtlı bir hata olduğuna ihtimal dahi vermiyorum. o yüzden içinizi ferah tutun, sıkıntılı düşüncelerinizi telefon piyasaya çıkana kadar bir kenara bırakın. doğmamış çocuğa don biçilmez beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekte V3 Plus'unkamerası 2K video cekebiliyor.Ama ülkemize gelecek model resmen V3'ün aynısı olucak.Artı olarak ön kamerada HTC'deki UltraPiksel teknoloji kullanılmış,sony sensöre sahip.Buda olmıycak tabi.V3 Plusta NFC yok.İşlemcisi en kötü Mtk6592M'dir.Normali 1.7 Ghz,Turbo modeli 2 Gh.Ancak bu 1.4 Ghz.Fiyatını göz önüne alaraktan gelmişken 2 Ghzlik işlemci kullanılsın.Zaten donanım farkı kernel farkı çok yok.Sadece hız aşırtma yapılcak.Bide NFC aynen korunsun.Bari burdan kısmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 18 Mayıs 2015; 20:08:49 >

• İyide ben bu sefer cihazı kötülemedim ki.Sadece bi soru soru sordum.Bide şu cihazı getirin,şu donanımı değiştirin diye görüşte bulundum.Cihaza laf etmiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 18 Mayıs 2015; 20:39:44 >
  • bazı adamlar forum u sahiplenmiş ya burda benim paylasdıgım telefon hatalarından rahatsız oluyolar bu nasıl bir dar düşüncedir ya ben bu telefonu kullanıyorsam buna para vermişsem tabiki iyileştirme istiycem ben o parayı sokaktan toplamıyorum ve karşılıgını istiyorum ben burda eleştiri yapcagım baska bir arkadaş yapcak ki firma telefonun kronık sorunlarını örenip ona göre calışacak ve bir sonraki sürümde onları düzeltcek adam ban diyoki forum a yeni üye olmuş begenmiyo bu 2sini birbirine nasıl bagladın sen ya 8 9 yıldır form üyesi olmuşsun ama adam olamamışsın başkasının görüşüne saygı duyulması gerektigini bilmeyecek kadar cahil kalmışsın bu forum da bu herkesin düşüncesini yazması için acılmıştır kimse kimseyi eleştiremez hararet edemez herkes senin gibi süper telefon dese bizim yasadıgımız sorunları firma nerden bilcek ve onları düzeltmek için nasıl çalışcak biraz beynini geliştir

• Webteknodan da çıkmadı ya 22 bin kişi katılmış. E yuh yani

• Artık F1453 Plus' ın çıkma zamanı gelmedi mi sizce de?

Turkcell T60 çıkaracak, iyi bir telefon ve ilk fiyatı 800TL. GM Google ile telefon çıkardı piyasayı sallayacak gibi duruyorlar. Hemen herkes elindekileri ortaya sürüyor, sizin de hamle yapma zamanınız geldi bence...
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.