Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgisayar tanıyor fakat dediklerinizi harfiyen uyguluyorum ama 0 da duruyor hiç ilerlemiyor bataryayıda takıyorum yine aynı akşam yine deneyeceğim bakalım ne olacak şimdi iş yerindeyim zaman ayırdığın için teşekkürler.
  • Arkadaşlar uzun zamandır konuyu takip etmiyodum, sanirim guncelleme gelmiş. Ota ile denedim yeni surum bulunamadı. Manuel olarak guncelleme yapma işlerinden de pek anlamiyorum. Guncellemede ne gibi degişiklikler var? Çok önemli bir gelişme iyileşme var ise ugraşayim, ama farkedilebilir değişiklikler yoksa hiç elleşmiyeyim. Eninde sonunda otamatik guncelleme verilcek yanilmiyorum değil mi ?

Bir de telefonumun ses açma tuşu bozuldu bu şekilde kullanmaya calisiyorum. Çok çok zor basiyor tuş. 10 kere basiyosam tuşa 8 tanesi boşa gidiyor. Bu problemlr karşılaşan var mı ? Quatromobile hesabına pm attım ama dönüş alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

Arkadaşlar uzun zamandır konuyu takip etmiyodum, sanirim guncelleme gelmiş. Ota ile denedim yeni surum bulunamadı. Manuel olarak guncelleme yapma işlerinden de pek anlamiyorum. Guncellemede ne gibi degişiklikler var? Çok önemli bir gelişme iyileşme var ise ugraşayim, ama farkedilebilir değişiklikler yoksa hiç elleşmiyeyim. Eninde sonunda otamatik guncelleme verilcek yanilmiyorum değil mi ?

Bir de telefonumun ses açma tuşu bozuldu bu şekilde kullanmaya calisiyorum. Çok çok zor basiyor tuş. 10 kere basiyosam tuşa 8 tanesi boşa gidiyor. Bu problemlr karşılaşan var mı ? Quatromobile hesabına pm attım ama dönüş alamadım.

Siz bursadasiniz sanırım servise bi uğrayın halletsinler siz cay içerken

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

quote:

Arkadaşlar uzun zamandır konuyu takip etmiyodum, sanirim guncelleme gelmiş. Ota ile denedim yeni surum bulunamadı. Manuel olarak guncelleme yapma işlerinden de pek anlamiyorum. Guncellemede ne gibi degişiklikler var? Çok önemli bir gelişme iyileşme var ise ugraşayim, ama farkedilebilir değişiklikler yoksa hiç elleşmiyeyim. Eninde sonunda otamatik guncelleme verilcek yanilmiyorum değil mi ?

evet bursadayım hocam, pm attığımda da zaten servis adresini istemiştim, garanti belgesindeki adrese bakmak aklıma geldi şimdi. :) en yakın zamanda uğrayacağım artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

quote:

evet bursadayım hocam, pm attığımda da zaten servis adresini istemiştim, garanti belgesindeki adrese bakmak aklıma geldi şimdi. :) en yakın zamanda uğrayacağım artık.

Tamamdir

• Arkadaşlar dün Quatro mobile sitesinden yazdım yanı gelmedi bu telefonu +90 224 273 33 33 aradım faks çıkıyor belki burdan cevap gelir.
    Sorum şu NT mağazalarına da m1453 gelmiş burdan alsak en güncel ürünmüdür pili 2100 lük müdür yazılımı güncelmidir bir bilgi verirseniz sevinirim.
  • salihli7 S kullanıcısına yanıt
    Hatlarimizda bir sikinti var rahatlikla alabilirsiniz aldiginiz telefon internete bagladiniz zaman otomatik guncelleme olur

• telefon şarj etmiyor nedendir şarj ediliyor diyor sonra etmiyor yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 13 Mayıs 2015; 21:18:07 >
  • Pmden iletisim bilgilerinizi verirseniz size yardimci olalim

• bu gün güncellemeyi yükledim bir umut heyecanla ama gözle görülür bir değişiklik göremedim launcher hatası ve 2g de internete girince ekranda açılıp kapanma hatası giderilmiş.keşke çok şişirmeden de olsa ekrana çift tıklamayla açılma, hava durumu widget ve önbellek boşaltma aracı eklenseydi.yapamayan arkadaşlar çok üzülmesin hatta ekranla birlkte wallpaperin kayma özelliği kaldırılması kötü olmuş.

Ek olarak google arama çubuğunu kaldırma yöntemi var mı ? önceki sürümde devre dışı bırakınca gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neonormm -- 14 Mayıs 2015; 0:11:42 >
  • Bencede oyle gorsellik bakimindan bir degisiklik yok

• Benim gözle görülür en büyük değişiklik diyebileceğim şey, pilin çok daha stabil kullanılarak 1 günü tamamen çok rahat çıkarması.. Sabah 06:00 da şarjdan çıkardığım telefon gece 12'de %10'da idi. Gün içinde çok sayıda görüşme, internet kullanımı vs. yapmama rağmen.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    En önemliside bu zaten :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

Benim gözle görülür en büyük değişiklik diyebileceğim şey, pilin çok daha stabil kullanılarak 1 günü tamamen çok rahat çıkarması.. Sabah 06:00 da şarjdan çıkardığım telefon gece 12'de %10'da idi. Gün içinde çok sayıda görüşme, internet kullanımı vs. yapmama rağmen.

Bu konuda katılıyorum pil daha stabil olmuş.Çok aşırı oyun oynanmadığı sürece standat kullanımla günü rahat çıkarıyor.

• Bugün tespit ettiğim 2 sorunu bildirmek istiyorum.

1- VPN programları çalışmıyor. (Hotspot Shield VPN, ZPN vb.)
    2- DRM'li içerikler oynatılamıyor. (Digiturk Play vb. platformlar üzerinde)

Bununla ilgili nasıl bir işlem yapabiliriz?
  • quote:

Bugün tespit ettiğim 2 sorunu bildirmek istiyorum.

Vpn programlarini kontrol ediyoruz suan drm proglamlari icin ornek digiturk ile gorusurseniz seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

quote:

Vpn programlarini kontrol ediyoruz suan drm proglamlari icin ornek digiturk ile gorusurseniz seviniriz

m modelinde digiturk play uygulaması uzerinden kanallari izleyebiliyorum.

• hotspotuda denedim m modelinde calisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 14 Mayıs 2015; 15:11:11 >
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben bizzat Digiturk'te çalışmaktayım. İlgili birim ile yaptığım görüşmede Google'ın yayınladığı bir liste dışında DRM'li içerikler izlenemiyor. Bu listenin kaynağını bulmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

quote:

m modelinde digiturk play uygulaması uzerinden kanallari izleyebiliyorum.

Normal kanalları izlemede bir sorun bulunmuyor. Çünkü normal kanallar DRM içermiyor. Sorun DRM koruması ve kontrolü altında olan yabancı içeriklerde yaşanıyor.

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.