Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela hangi kanallar bunlar ? Bilmediğim için soruyorum kusura bakma denemek istediğim için soruyorum.

Not: Hata 1004 digiturk uygulaması ile alakalı bir şeymiş millette muzdarip :D telefondan değil. Dediğin gibi seç izle yabancı filmlerde vslerde yapıyor. Kimileride sistemin rootlu olması ile alakalı demiş ama digiturk tarafındanda kesin bişi denmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 14 Mayıs 2015; 16:48:27 >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Kanal değil, tam da dediğiniz gibi seç-izle/kirala izle içeriklerin yabancı olanlarında dizi ya da film farketmez yaşanıyor. Yerli içeriklerin hiçbirinde bu koruma yok. 1004 hatası 2 durum için geçerli. Birincisi rootlu telefonlar. Çünkü root'lu telefonlarda DRM sertifikasına müdahale edebilme hakkınız oluyor. Bu nedenle engelleniyor. İkincisi ise Google tarafından encryption/decryption yetkilendirmesi olmayan cihazlarda da aynı hatayı alıyor ve içeriği izleyemiyorsunuz. Bunu şu nedenle yazıyorum DRM tarafından korunan herhangi bir içeriği izlemek/dinlemek isteyen kişi sorun yaşayacaktır bu durumda.
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı Digiturk de. Ben ne mx4 de nede Asus tabletimde izleyemiyorum drm içerikleri ni. Bir ara düzelmişti son güncellemelerden sonra tekrar sıkıntı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    sitenin mesaj bölümüyle alakalıda bir sıkıntı var galiba ordan da mesaj yolladım. cevabınız içinde teşekkür ederim. İnş NT den alacağım m1453 ü
  • FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    % kaç insanin işine yarar ki bu program merak ediyorum o kadar okuyor arastiriyor inceliyoruz bişey daha öğrendik :-) Allahtan digitürk de çalışan arkadaşlarımız var ;-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özelliklerdeki bi cihaz yıkar ortalığı ;

- 5' 1280x720 IPS/OGS/Corning Gorilla Glass 3 veya 4
    - Mediatek 6752
    - 3GB veya 4GB Ram
    - 13 MP Sony Sensör F/2.0 Kamera
    - 5 MP Geniş açılı Kamera
    - Android 5.0
    - Hızlı Sarj özelliği ve en az 2A adaptör
    - Stereo Hoparlör
    - Hafıza Kartı Desteği
    - En az 3000 mAh batarya

• fatih'in istanbul'u feth ettiği yaştasin geriye dönük bu formla ilgili 4 mesajına baktım kimse cevap vermemiş ilgilenmemiş neden hala bu forumdasin geçmişden gelen bir vukaat'in var biliyorsun niye hala bu forumdasin hani 7-8 aralığında olsan anlarım koskoca fatih'in istanbul'u feth ettiği yaştasin...

• Herkese hayirli geceler...
    Forumu hergun takip eden s1453 kullanicisiyim.f ve m serilerine gosterilen yogun ilgiden onceki sayfalarda bi arkadasimin dedigi gibi s1453 uvey evlat gibi kaldi.
    Sanirim bataryalar gelmedi ve guncellemede yok.s1453 telefonlari m serisi telefonlar ile fark vererek degistirecek bir kampanya yapilsa sanirim cogu s1453 kullanicisi bu uygulamaya katilir.
    Herkese saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

% kaç insanin işine yarar ki bu program merak ediyorum o kadar okuyor arastiriyor inceliyoruz bişey daha öğrendik :-) Allahtan digitürk de çalışan arkadaşlarımız var ;-)

Sadece Digiturk özelinde değil DRM içerikleri izleyeceğiniz başka platformlarda da sorun yaşayabilirsiniz. Ya da işin içinde şifreleme sistemlerinin olduğu.. Mesela VPN gibi..
  • Selam. Sadece Quatro yetkililerine soruyorum baskasi cvb yazmasin ltfn ben f1453 kullaniciyisim ve telefonimda wifi acikken baglanti bi gidiyo bi geliyo tabi bu cekim gucu 2 sekmene dustuyu zaman oluyor genellikle 2 guzel bir guncellemeyi ne zaman alcagiz sonucta bu elektironik esya olayinda servis cok onemlidir ve seviliyosunuz ama is telefona gelince artik beklenti sadece servisle sinirli kalamiyor guncelleme sozunude vermeniz gerekiyor mesela gmd google gibi cvb bekliycem iyi calismalar

• 12cuma 1 kullanıcısına yanıt
    O zaman sorunuzu PM'den sorunuz lütfen. Burası ortak bir alan.
  • Quatro F1453+ 2 Ghz Mediatek 6592 ile gelsin anında alırım.Lütfen cihazın donanımında değişiklik yapın.

• Hatta şöyle yapın.Donanımı değiştirebilirseniz Mediatek 6752 daha uygun olur.İlerde Lollipop güncellemesi verirsenizde daha iyi performans alabiliriz.Mediatek 6595'de olabilir.Ramide 3GB yükselttiniz mi tamam.Tasarımı ve diğer özellikleri değiştirmeye gerek yok bence.Kamera zaten iyi.Çözünürlükte uygun.Bu şekilde gelirse eminim çok satar.

Lütfen bu sefer bari söylediklerimi dikkate alın.

• bu firmanın teknik servisi muhteşem hiç korkmayın arkadaslar ürünlerinin her daim arkasındalar güvenle alabilirsiniz . şarj kablosu bozuktu gönderiyorlar çok iyi bir teknik servis her sorununuzu çözerler hiç şüpheniz olmasın gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTBoYtr

quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Sadece Digiturk özelinde değil DRM içerikleri izleyeceğiniz başka platformlarda da sorun yaşayabilirsiniz. Ya da işin içinde şifreleme sistemlerinin olduğu.. Mesela VPN gibi..

Digiturk platformunu evdeki diğer akıllı telefon kullananlarda da deneyeceğim. en azızndan digiturk platformunda sorun olup olmadığını netleştirmiş oluruz. Başka DRM içeriği nerede bulabiliriz denemek için ? merak ettim açıkçası.
  • Arkadaslar firma çok iyi, küçük bir sorundan dolayı servise gönderdim hediyeli ve yazılım güncellenip geldi. Ancak güncelleme sonrası banka uygulamaları (bkm ekspres, isbankasi ve nuvo mobil) çalışmıyor neden olabilir?
    Enpara çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi07 -- 15 Mayıs 2015; 21:24:07 >
  • Miraç kandiliniz mübarek olsun. Allah sizleri sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip eylesin.

• Çocuklar kanepeden telefonu düşürmüş
    sonradan gördüm ekran öne çıkmış
    bastırınca düzeliyor ama elimi çekince ekran gidiyor.
    Basılı tutunca dokunmatikte sorun yok

Ekranım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 15 Mayıs 2015; 23:18:52 >
  • Geçenlerde f1453 telefonum çalınmıştı. Bugun nt mağazasına satın almak için gittim. İnternetten sipariş verirsem 2-3 gün sürer diye mağazadan almak istedim. f1453 yoktu m1453 vardı. Aldım. Hadi hayırlısı. Güvendiğimden olsa gerek tercihim quatro oldu gene.
    Fakat powerbank çıkmadı kutudan. İnternette satılanlarda powerbank var diye biliyorum. Neden böyle satış yapıyor olabilirler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izdihamvar -- 16 Mayıs 2015; 1:39:39 >
  • izdihamvar İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanınız. M1453 modelinde powerbank yoktur. İnternet üzerinden satış yapan n11.com yada gittigidiyor gibi sitelerde powerbank ile beraber satan firmalar powerbankı kendileri eklemektedr. diğer satıcılardan öne çıkabilmek için. Quatro firması tarafından orginal kutu içerisinde powerbank yoktur. Daha öncede formda quatro firması tarafından belirtilmişti.
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.