Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
398.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neonormm

quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

İyi günler f1453 kullanan arkadaşlar telefonu hiç fabrika ayarlarına getirip sıfırlayıp imei kaybı yaşadımı ,daha önce replika telefonda basıma gelmişti sorun olurmu sıfırlasam telefonu ?

Fabrika ayarlarına döndüğündünde imei silinmez. O sadece replika telefonlarda olur :)

Tesekkürler vebali sende

Şimdiye kadar ben telefonumu kaç kez fabrika ayarlarına döndürdüm hiç birşey olmadı sendede olmaz ama hadi silindi diyelim telefonun arkasında quatro var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    O gerçekten güzel bir telefon.
    Bir de onun ayarında hatta biraz daha ucuz ve parmak izi okuyucusu olan Ecoo E04 var. Sizin önerdiğinizin rami 3gb benim bahsettiğim modelin ise 2 gb.
    Aslında mt6752'li çok hoş ve uygun telefonlar var. Dakele 3 diye de bir tane var ama iphone klonu gibi. Özellikler güzel ama işte iphone'a benzediği için bilemiyorum

Umarım ileride quatro bir mt6752 işlemcili telefon getirir...

Edit: Önerebileceğim birkaç model şunlar olabilir:

THL 2015
    IOcean M6752
    Kingzone Z1
    TCL M2M Meme (kusuruma bakmayın ama telefonun ismi bu yapacak birşey yok )
    Elephone P3000s (Yukarıda bahsettiğim Ecoo ile aynı firmaya ait diye biliyorum Elephone markası)

Yetkililere duyurulur ama sakın ukalalık olarak algılamayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 13 Şubat 2015; 16:29:30 >

• quote:

İyi günler f1453 kullanan arkadaşlar telefonu hiç fabrika ayarlarına getirip sıfırlayıp imei kaybı yaşadımı ,daha önce replika telefonda basıma gelmişti sorun olurmu sıfırlasam telefonu ?

Fabrika ayarlarına almayı bırak yeni yazılım bile atsanız imei silinmez.
    Ama siz yinede imeinizi yedeklemek isterseniz önce telefonu root layın sonra mobie uncle kurun ordanda imei yedeği alın bir köşede dursun.
  • Bugün bimde doogee dg550 diye bir telefon gördüm.Tasarımını f1453 e benzettim.599 liraya alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Bugün bimde doogee dg550 diye bir telefon gördüm.Tasarımını f1453 e benzettim.599 liraya alınır mı?

Baktım da fena değil gibi görünüyor. (Hiç anlamam telefon işinden, çıktı çıkalı 3. telefonumu kullanıyorum -14 yılda 3 telefon-)

Ama sadece sayılı bir kaç il'de satışa sunulmuş.
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    İnternette bende gördüm özellik olarak fiyatı güzel duruyor ancak firmayı incelemek lazım

• yeni bataryayla günü çıkarıyor tam fiyat / performans telefonu oldu şu an.
  • Bu gün 18 ime girdim. Bir yıl daha yaşlandım sorumluluklarımın arttığını hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 13 Şubat 2015; 21:54:14 >

Nice mutlu yıllara. :)

• dark67 D kullanıcısına yanıt
    Yani hiç fena değil. 8 çekirdekli işlemci var ama rami 1 GB. Pili fena değil 2600 mah. Karar sizin...

Yine de f1453+ bir gelsin bakalım onun fiyatı nasıl olacak. Aceleniz yoksa bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 13 Şubat 2015; 21:44:48 >
  • Doogee hiç tavsiye etmiyorlar malzeme kalitesi kötüymüş ve ayrıca yurtdışı fiyatı 120 dolar altında.

Bu telefon harika gözüküyor, pil kapasitesi de çok iyi.
    Keşke bunun gibi telefonlar getirseler, incelik yerine özellikte önemli.
    Mutlu yillar

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Mutlu yillar

Teşekkür ederim quatro yetkilisi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Nice mutlu yıllara. :)

Teşekkür ederim gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Herkez için hakkımızda hayırlısı ben forumu uzun zamandır takip ediyorum ister kızın ister darılın düşüncelerimi ifade etmek zorundayım geçmiş sayfalarda 619 dan tekrar satışa sunuldu mesajına cevap olarak kutu desing denildi harici batarya eklendi denildi. Dizin söylediğiniz gibi eski partide kalan telefondur denilmedi ben elimde xperia z bir var ve FSM 1453 ü bekliyorum. Yaşanan devletin prosedür gereği de hergün ileri tarihe ertelendiğini biliyorum ama ben genede bekliyorum şükür şuanki telefonum bana hayli yetiyor.

herkez değil herkes :)

Arkadaşı bu şekilde uyarınca ...ün tavana erdimi diye sormaazlarmi adama?

• Dikkate bile almadım takmayın :)

• firma yetkilisine sormak istediğim birşey var bu telefon android 5.0 güncellemesi alacakmı?
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Evet olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Evet olucak

o zaman alınabilirler listesinin başına ekleyeyim f1453'ü aynı durum s1453 içinde geçeliyse 10 numara olur,bir sorum daha var aslında mesaj attım sitenizden ama e-mail'de gelmedi cevaplanmadı,f1453+ denen bir model olacakmı ve olursa ne zaman gelecek
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.