Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten çok çok güzel bir fiyatmış hocam...
    Sizin sayenizde bayağı bir insan faydalanmış demek ki.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Benim değil hocam firmanın sayesinde 😊 ben sadece rica ettim onlar kabul edip yaptılar. Kendime olmasa da forumdaşlarıma ve çevreme oldu faydası. Dediğim gibi ben çok daha pahalıya almıştım 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz sirket olarak inanin neredeyse gunumuzun 24 saatini bu markaya adadik elimizden gelenin en iyisini sizleri memnun edecek sekilde calisiyoruz.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Siz ve firmanın sayesinde diyeyim o zaman kırgınlık dargınlık olmasın.

Bakalım yeni partiler bir gelsin hayırlısıyla.
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    İnsanların memnuniyetinden belli oluyor iyi yönde ilerlediğiniz.
    Umarım hep böyle devam edersiniz.

Bu müşteri memnuniyetini yazılım kısmında da devam ettirirseniz çok daha başarılı olursunuz ve insanlar sizin hakkınızda daha çok konuşmaya ve reklamınızı yapmaya başlayacaktır.

Bu Çin yılbaşı tatili bir an önce bitmesi dileğiyle...
  • Daha öncede yazmıştım telefonun kullanıcısı değilim ama hergün 2-3 kere bu konuya giriyorum nedense bağımlılık yaptı gelişme vs var mı diye
    Valla sürekli takip ediyorum şu lanet discoyu elden çıkarabilirsem ve eğer üstüne para ekleyebilirsem kesin bi F1453 alacağım kendime umarım.
    Firma sanki kazanç için değilde yardım amaçlı kurulmuş gibi böyle insanlar çok kalmadı.
    Umarım daha iyi yerlere gelirler...
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    Herkez için hakkımızda hayırlısı ben forumu uzun zamandır takip ediyorum ister kızın ister darılın düşüncelerimi ifade etmek zorundayım geçmiş sayfalarda 619 dan tekrar satışa sunuldu mesajına cevap olarak kutu desing denildi harici batarya eklendi denildi. Dizin söylediğiniz gibi eski partide kalan telefondur denilmedi ben elimde xperia z bir var ve FSM 1453 ü bekliyorum. Yaşanan devletin prosedür gereği de hergün ileri tarihe ertelendiğini biliyorum ama ben genede bekliyorum şükür şuanki telefonum bana hayli yetiyor.

• Firma iyi niyet gösterdikçe forumdaki bazı arkadaşlar suistimal ediyor. Ürün satıldıktan sonra birçok arızaya kullanıcı hatası diyebilirlerdi. Şimdide güncelleme hastalığı çıktı bırakın firmayı rahat, acele ettirmeyin arkadaşlar yapsınlar en güzel şekilde güncellemeyi bizde rahat edelim. Anlayalımki onlar bizim telefonu en güzel ve sorunsuz şekilde kullanmamızı istiyor

• Eser bey merhaba,

Dün pm attım geri dönmediniz yoğunluktan sanırım. Telefondaki ekran sorunu için nilüfer deki adrese mi yollanan gerekir? Faturası garanti belgesi ve kutusu ile birlikte ?

Sorun: ekran ya tamamen kararıyor gidiyor. Ya rengi soluyor ya da çizikler oluşuyor ?

Teşekkürler saygilar

• Yeni gelen bataryalar hakkında görüşümü söylemek gerekirse.Beklediğimizden çoook daha performanslı çıktı.2 cihaz almıştık ikiside çok memnun.Önceki kullanım tarzlarına göre kullanıp test ettik.Önceden %60 şarj azalırken aynı kullanımda %30 şarj azaldı.Şuan 4 4 lük .
    Teşekkürler Quatro
  • Arkadaşlar ekran süresini gösteren ss'ler koyarsanız çok makbule geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Evt nilufer deki adrese yollamaniz yeterli

• Konuda firmayı savunan en samimi bulan kisilerden biride benimdir ben güncellemenin ne zaman geleceğini ve değişiklikleri sordum kimsenin bi güncellemeyi yapamadiniz tarzinda konuşması yok sonuçta bataryaları sabırla beklediğimiz gibi güncellemeyide bekleriz çogu büyük markalar bile güncelleme vermezken firmanın çabasını herkes görüyo ve biraz sert oldu gerçekten kusra bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestelli1316 -- 13 Şubat 2015; 14:31:23 >
  • 3 defa Erkayasan'a gitmiş biri olarak, şunu söyleyebilirim ki, gece gündüz hep daha iyisi nasıl olur diye çalışıyorlar.
    Her gittiğimde mutlaka, güleryüzle karşılandım. Her gidişimde mutlaka ikramları ve hediyeleri oldu.
    Hatta farklı, garantisiz bir cihazımı bile ücretsiz olarak tamir ettiler.
    Çoğu firma, milyarlık telefonların aksesuarlarından çalarken, onlar hep daha iyisi nasıl olur onun derdindeydiler.
    Quatronun şarj cihazı, şuan için Türkiye'de Sağlık Bakanlığından onay alan tek şarj cihazı. Milyarlık cihazlarda dahi 1 dolarlık şarj cihazı kullanıyorlar.
    Gersini siz düşünün.
  • Kızmanıza gerek yok sizi kastederek değil genel olarak konuştum. Bir güncelleme olayı değil her konuda. Firma tüm iyi niyetiyle çalışıyor gördüğümüz kadarıyla. Ayrıca telefon sahibi olan kişilerin firmayı savunması kadar güzel birşey yoktur herhalde sizin gibi bizim gibi @kestelli1316

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Herkez için hakkımızda hayırlısı ben forumu uzun zamandır takip ediyorum ister kızın ister darılın düşüncelerimi ifade etmek zorundayım geçmiş sayfalarda 619 dan tekrar satışa sunuldu mesajına cevap olarak kutu desing denildi harici batarya eklendi denildi. Dizin söylediğiniz gibi eski partide kalan telefondur denilmedi ben elimde xperia z bir var ve FSM 1453 ü bekliyorum. Yaşanan devletin prosedür gereği de hergün ileri tarihe ertelendiğini biliyorum ama ben genede bekliyorum şükür şuanki telefonum bana hayli yetiyor.

herkez değil herkes :)
  • İyi günler f1453 kullanan arkadaşlar telefonu hiç fabrika ayarlarına getirip sıfırlayıp imei kaybı yaşadımı ,daha önce replika telefonda basıma gelmişti sorun olurmu sıfırlasam telefonu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: neonormm

İyi günler f1453 kullanan arkadaşlar telefonu hiç fabrika ayarlarına getirip sıfırlayıp imei kaybı yaşadımı ,daha önce replika telefonda basıma gelmişti sorun olurmu sıfırlasam telefonu ?

Fabrika ayarlarına döndüğündünde imei silinmez. O sadece replika telefonlarda olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

3 defa Erkayasan'a gitmiş biri olarak, şunu söyleyebilirim ki, gece gündüz hep daha iyisi nasıl olur diye çalışıyorlar.
    Her gittiğimde mutlaka, güleryüzle karşılandım. Her gidişimde mutlaka ikramları ve hediyeleri oldu.
    Hatta farklı, garantisiz bir cihazımı bile ücretsiz olarak tamir ettiler.
    Çoğu firma, milyarlık telefonların aksesuarlarından çalarken, onlar hep daha iyisi nasıl olur onun derdindeydiler.
    Quatronun şarj cihazı, şuan için Türkiye'de Sağlık Bakanlığından onay alan tek şarj cihazı. Milyarlık cihazlarda dahi 1 dolarlık şarj cihazı kullanıyorlar.
    Gersini siz düşünün.

Telefonlarıda biraz daha iyi olsaydı daha iyi olurdu İnew firmasının telefonları pek iyi değil şu linkteki tepefonu 700- 800 tl arası getirebilirlerse iyi olurdu.

http://tr.aliexpress.com/item/Origina-JIAYU-S3-MT6752-Octa-Core-1-7Ghz-3G-RAM-16G-ROM-5-5-1920-1080/32247714688.html

Biraz zor ama imkansız değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 13 Şubat 2015; 15:26:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Orijinalden alıntı: neonormm

İyi günler f1453 kullanan arkadaşlar telefonu hiç fabrika ayarlarına getirip sıfırlayıp imei kaybı yaşadımı ,daha önce replika telefonda basıma gelmişti sorun olurmu sıfırlasam telefonu ?

Fabrika ayarlarına döndüğündünde imei silinmez. O sadece replika telefonlarda olur :)

Tesekkürler vebali sende

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.