Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şehir dışındayım, kargom bugün gelmiş.
    teşekkürler Quatro.
  • Veee 2100 mah pilim kristal ekran koruyucum siyah kapakli kilifim geldi erkayasan elektronik e sonsuz tesekkurler. Allah yolunuzu daima açik etsin.3 gunde teslim. Sira yeni telefonlari beklemeye geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Hocam İnew L1 i hangi model adıyla satacaklarmış o belli mi?
  • Arkadaşlar bataryayı toplam iki kere şarj ettim buna rağmen eski bataryadan gözle görülür farkları var bence. Son %5 şarjın saniyede inmesi veya direk kapanması olayı olmadı. Daha pil tam oturmadığı halde performans bu. Ekran parlaklığı her zamanki gibi en düşükteydi teledon 3G'de kablosuz 5 saatlik kullanımın yarısından uzun bi süre açıktı sonuçlar bunlar tekrar Quatro Mobile'ye teşekkür ederim
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Sormadım Hocam. Eser Bey bilgi verir.
  • Arkadaşlar ilk izlenimim şu ki pili takalı tam 8.5 saat oldu. Hiç şarj etmeden taktığımda %52 gösteriyordu. Oyun oynamadan sosyal medyayı ve maili yoğun kullanmak kaydıyla wifi açık şuan %10. %15 sonrası hızlı düşüş problemi yaşamadım şimdilik. Tamamen bitmesini bekliyorum. İlk kullanım için durum bu.
  • İnew L1 i hangi model adıyla satışa sunacaksınız bilgi verebilir misiniz?
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Fsm 1453 olacak insallah

• Sayin eser bey @quatromobile adres bilgilerimi pm olarak ilettim.lutfen yeni pil gonderir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 5 Şubat 2015; 23:39:18 >
  • telefonlar ne zaman piyasaya sürülecek
  • merakla bekliyorum
  • bir an evvel çıksa artık bizde hemen alsak
  • isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    Sony gibi servis mantığı var diyerek Erkayasan'a hakaret etmişsiniz. Abimden dolayı bir sony tecrübem var. Erkayasan'ın servis anlayışının yanına bile yaklaşamaz.
  • dent64 D kullanıcısına yanıt
    nanim eski telefonum xperia neo v idi şarj yeri bozuldu üst versiyonu ile değişim yaptılar.
    aynı problem General mobile de yaşandı 50 tl istediler tüketici haklarına başvurdum iade ile sonuçlandı telefonun faturada yazan kadarını teslim aldım iade ettim
    Erkayasan ile demuhakkak tanışcaz ben sony i derken başımdan gecen bir olaydan dolayı o yorumu yaptım sen olsan aynısını düşünürdün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Fsm 1453 olacak insallah

Bence en üst donanıma sahip olan modelinize fsm 1453 adını verin

• reklam olarak kesinlikle anlaşımlasın oyle yapsam aldım memnunum derdim sadece kıyas olarak yayınlıyorum.

http://piranha.com.tr/product.php?product_id=665&utm_source=Piranha+Member&utm_campaign=13bbe87ed7-Piranha+IQ%2B&utm_medium=email&utm_term=0_5649ba9f09-13bbe87ed7-56862089#.VNSmBMJO6mQ

bu üründen daha da ucuz olacaksa daha ne olsun

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonlarınıza siteniz üzerinden baktım. giriş seviyesi telefonlar olarak gördüm, orta-üst seviye için model getirme şansınız var mı? 1 gb yerine 2 gb ram, gorilla glas 2 yerine 3 1800 mah pil yerine ne bileyim mesela 2500 mah pil ve bunun gibi biraz daha üst seviyeye yönelik model getirme durumunuz söz konusu mudur?

Markanızla ilgili olarak forumdaki bazı arkadaşlardan güzel yorumlar aldım, o açıdan soruyorum.
  • Hocam bu foruma o kadar girmeme rağmen ve cep telefonlarını olabildiğince takip etmeme rağmen sizin markanızdan ancak bugün haberim oldu.
    Bu konunun son birkaç sayfasını okudum ve çok ilginç bir şekilde pil mevzusunu öğrendim ve şaşırdım.
    Bu güne kadar böyle bir uygulamayı özellikle de Türk firmalarından ilk defa duyuyorum.
    Gerçekten yaptığınız çok şık bir hareket. Umarım başarı olursunuz ve isminizi daha sık duyarız...

Arkadaşların yeni modeller getireceğinizi söylüyor. Hangi modeller ve özellikleri hakkında biraz bilgi vermeniz mümkün mü?

Bir de merak ettiğim planlarınızda Mediatek MT6752 işlemcili 2 veya 3 gb ramli bir telefon getirmek var mı?

Niyetim size akıl vermek değil ama böyle bir modeli uygun fiyata getirirseniz hem sizin için hem benim gibi diğer kullanıcılar için faydalı olacağı inancındayım.

Birkaç aydır kendime yedek bir telefon almayı düşünüyorum iş gereği bazen gerekiyor. Artık ilk favorim sizsiniz diyebilirim.
    Yeni modellerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Umarım çok başarılı olur ve tüm varolan ve potansiyel müşterilerinizi memnun edersiniz ve telefonunuzu kullanmama rağmen yaptığınız jest için tekrar teşekkür etmek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 6 Şubat 2015; 15:15:37 >

• Pil ve ekran koruyucu dün geldi teşekkürler.

• Gpu mali400 yeterlimi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.