Şimdi Ara

Quaresma Takıntısı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bana kızanlar oldu ama dün çok sinirlendim bu q7 ye adam pas vercek yerde bazen saçma sapan vuruşlar yapıyor. Maç 3 olsun 4 olsun yap böle şeyler ama daha ilk golu atmamışken böle saçma sapan hareketleri var bu adamın lens sevdalısı bi adam değilim ama düşündüğüm zaman lens daha takım odaklı düşünüyor lens oynarsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yeni gelen oyuncu hemen oynatılmaz
  • Negredo kupada oynadı kötüde oynamadı.İşi zora düşünce nasılda paşa paşa oynatıyor.Günah keçisi olmak için bilmiyoruz sanki.
  • Şu quaresma denilen kımıl zararlısından bir kurtulamadık gitti, ayağına gelen tüm topları öldürüyor, takımı yavaşlatıyor, her duran topun başına giidp taliscanın kafasını karıştırıyor, her korneri ön direğe atıyor, bıktım bu adamdan takımın kanseri, birşey yapıp gibi gözüküp aslında hiçbirşey yapmayan bir adam.

    Hani geçen sene alternatif yoktu, oynuyordu, lens bu adamdan 2-3 kat takım için daha yararlı olacakken zamanımızı bu çingeneyle öldürüyoruz.
  • Quaresma böyle birşey, çok eleştiriliyor ama bi maçta iki şey yapıyor maçı koparıyor. Quaresma nefreti en fazla iki hafta sürer merak etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arada çıkıyor bi hareket yapıyor golle sonuçlanıyor. Peki bunun için bu kadar tribi çekmeye değer mi. Bence değmez. 82 ye kadar oyunda kalmışsın, yaşın almış gitmiş. Koşamayabilirsin ya da taktik gereği tabiki oyundan çıkıcaksın. Umarım sene sonu gider. O tipleri görünce can sıkılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane pozisyon var, Talisca'nın önüne yuvarlasa şak diye yapıştıracak, ama dana kendisi vurdu! Hayır, sen zaten gol özürlü bir adamsın, bu adam senden daha iyi şut çekiyor, ver işte. Ondan sonra da kenra alırlar oturursun, davar!

    Oh rahatladım. Pazar akşamından beri kızgınım herife. Geçen senede aynıydı, ota b*ka atladı. Allah'tan yedeği var artık, belki biraz akıllanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.