Şimdi Ara

Quaresma medya balonu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşlılar hep defans hattından dem vururlar ama birkaç dakika önce biten eskişehir maçı gösteriyor ki bu skor sadece Toraman ın veya Carvalhal in suçu değil.Hücum hattı gerçekten yetersiz.Bir fenerli olarak beşiktaş ın avrupa kupalarında başarısını elbette isterim ama bireysellliğini konuşturmaya çalışan bir Quaresma nın bu kadar şişirilmesi çileden çıkarıyor adamı.Yanlış düşünüyor olabilirim fakat gerçekten sinirim bozuldu.

• taa ilk geldiği zamanlar bu adamdan cacık olmaz diye baya yazmıştım bjk lılar topa tutuyordu türkiyeye gelen en büyük isim miş ismi var cismi yok
  • Abartmayın bence.çok macını izledim harika oynadığı.
  • Tek sorunu egosu.
  • şu ana kadar toplasan belkide 5-6 maçda farkını göstermişdir
  • Bugün ki maçın sorumlusu futbolcular değil teknik heyettir.
    Bomboş bi sezon öncesi geçirmiş bi takımdan ne bekleyebilirsiniz ki bu maçtan.

Ayrıca ligin en iyi 11'ini yapmaya kalksak,Quaresma banko oynar.
  • İşe yaramaz, işe yarasaydı Inter satmazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Quaresma çok yetenekli oyuncu. Ama basit de oynamayı öğrenemediği sürece büyük oyuncu olamayacak.

İlk yarıda bir pozisyonda kale karşısında, yerden köşeye vursa gol ihtimali yüksek. Ivesa gibi uzun boylu kaleciyi yüksek şutla geçmeye çalışıyor. Yerden atsa zor duruma düşürecek kaleciyi.

Zor olanı yapıyor, ama önemli olan kolay olanı da yapabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic Of Fenerbahçe

İşe yaramaz, işe yarasaydı Inter satmazdı

Bu mantıktan çok yanlış.İnter çok büyük bir takım ve Quaresma gibi oyuncu bulması o kadarda zor değil.Quaresma nın İnterde neden oynayamadığı belli.Bireysellik.

Her suçu teknik heyete atmayın beyler.
  • Queresma gerçekten çok iyi futbolcu takımınıda izliyoruz çok iyi performans veriyor
  • Ha medya balonu falan değil. Yetenekli oyuncu ama bu basit işi yapamdığı için tutunamadı büyük takımlarda. Yoksa şuan orada oynayanların yaptıklarının fazlasını yapabilir, ama işte istikrar bir sürü etken alehine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

Bugün ki maçın sorumlusu futbolcular değil teknik heyettir.
    Bomboş bi sezon öncesi geçirmiş bi takımdan ne bekleyebilirsiniz ki bu maçtan.

Ayrıca ligin en iyi 11'ini yapmaya kalksak,Quaresma banko oynar.

ligin ilk 11inde q7nin banko olmasının sebebi ligde kaliteli oyuncu olmadığından. Q7 bence de balon.geçen seneden beri bakalım, çıkıp da bir FB, GS maçını ya da UEFA'da bir maçı tek başına aldı mı? Yıldız oyuncuysan, büyük oyuncuysan yapacaksın bunları...Adam uzaktan bir gol atıyor bizim BJK'li taraftarlar hemen gaza geliyor. O uzaktan golü kime attı HJKya... trivela, rebona vs deniyeceğim diye 10 tane pozisyon yiyor. Oysa hızlıca ceza alanına girse, ver-kaç yapsa, bireyselden çok takım oyunun düşünse kimse tutamaz bu ligde Q7'yi.
    Hah şu da var, Q7'yi anadan doğma yeteneğine göre değerlendirsek tartışmasız dünyanın en yetenkli 10 futbolcusu arasına koyarım. Ama takım oyunu olmadıktan sonra, futbol zekası olmadıktan sonra yetenek bir anlam ifade etmiyor. Bir Beşiktaş'lı olarak benim görüşüm bu

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Ha medya balonu falan değil. Yetenekli oyuncu ama bu basit işi yapamdığı için tutunamadı büyük takımlarda. Yoksa şuan orada oynayanların yaptıklarının fazlasını yapabilir, ama işte istikrar bir sürü etken alehine.

Objektif ve doğru yorum yapan tek isimsin.
  • medya balonu fakat şöyle balon.iyi bi oyuncu yetenekli fakat medyanın abarttığı kadar değil.medya çok abarttı q7yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Ha medya balonu falan değil. Yetenekli oyuncu ama bu basit işi yapamdığı için tutunamadı büyük takımlarda. Yoksa şuan orada oynayanların yaptıklarının fazlasını yapabilir, ama işte istikrar bir sürü etken alehine.

Objektif ve doğru yorum yapan tek isimsin.

Biri itiraz eder şimdi. Tartışma gerildi mi saçmalayabiliyorum ama onun dışında art niyet yok mesajlarda. Herkes fanatikleşiyor zaman zaman. Zaten futbolun garipliği burada. Barça-Real tartışmasında bile fanatikçe yorumlar oluyor, bizim ligde oynamamalarına rağmen.

İlk geldiğinde 7 milyon € bir şey değil, kötü oynayacağını bilsen bile alırsın zarar etmezsin fazla demiştim. Bence kötü oynamadı. Ben bu kadar hırslı oynayacağını tahmin etmiyordum. Taraftar acayip gaza getirdi onu.

Bugün yapacağı fazla şey yoktu, 1 maçla da adam değerlendirilmez zaten. Hazır da değil oyuncular zaten.

• Saf yetenek olarak Dünyadaki sayılı oyunculardan, gerçekten. Ama nasıl ki bir madeni petrola dönüştüremesseniz(misal verdim) o size birşey kazandırmayacağı gibi, Quaresma da çok birşey kazandırmaz. En basidinden Fenerbahçe'nin 2009-2010 sezonunda 74 puan toplarkenki hücum hattına bakalım;

Mehmet Alex Özer
    Guiza

Mehmet o zamanlar tam kanat oynayamadığı için o da çok işe yaramıyordu. Ama herkes birlik beraberlik içindeydi, inanılmaz bir pres yapardık ileride, paslar organizasyonlar hep birlikte yapıldı. İşte asıl sorun burada. Zira zaten 3 büyüklerin alacağı oyuncuların %80'inin yeteneği bu ligin üstünde. Hem yetenekli hem de bunu takıma yansıtan bir oyuncu almak çok daha mantıklı. Beşiktaşlılar defansa kızıyor ama ileri 4'lü adam kovalamadığı için Geri 5'li 6'ya 5 gibi komik şekilde yakalanıyor. Şimdi durum böyle olunca zaten gerideki oyuncular çok meziyetli ve becerikli değil. Haliyle gol yiyor Beşiktaş. Mesela Quaresma kaç tane top eziyor maç içinde. 5 tane geçerse 3 tane de kaptırıyor. Kimse çıkıp hop nabıyorsun sen demiyor ? Quaresma gibi bir futbolcuya bu kadar özgürlük tanınmamalı diye düşünüyorum. Hatta bana kalsa ben ileri 4'lünün 2 tanesini yerli oynatırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

hala sindiremediniz dimi bir maç kötü oynayınca hemen konu açtınız acınacak haldesiniz

hocam iyi haklısın bende iyi futbolcu diyorumda,sindirememekle ne alakası var?bize gol mu atmış,bizim maçlarda süper mi oynamış.sindirememe görmek istiyorsan galatasaralıların alex hakkındaki yorumlarını oku
  • Sadece şunu düşünüyorum.
    Beşiktaş'ın ona verdiği paranın aynısını ispanya, ingiltere, italya, almanya gibi ülkelerin birinci liglerinde oynayan bir takım verse gelirmiydi ? Ve bu liglerdeki takımlar neden bu parayı ona vermediler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Sadece şunu düşünüyorum.
    Beşiktaş'ın ona verdiği paranın aynısını ispanya, ingiltere, italya, almanya gibi ülkelerin birinci liglerinde oynayan bir takım verse gelirmiydi ? Ve bu liglerdeki takımlar neden bu parayı ona vermediler ?

Çok düşünme bunları.O bahsettiğin ligdeki takımlar kimseye para vermiyor bizim verdiğimiz kadar.
  • Oynatılamıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.