+1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a
sen hiiiç merak etme. Quaresma gelse de gelmese de size Türkiye Kupası haram. En son ki rezaletten bahsetmiyorum hani şu 5. gole giderken hakemin aceleyle bititrdiği maçta. Sen hiç merak etme. O maç gelince in sahile çek bir of karşı ki denize..
Biraz ağır konuşacağım.
Senin gibi kendini taraftar zannedip futbol bilgisinden yoksun birinden de böyle bir yazı beklenirdi.Senin gibilerle yapılan tartışmaların sonu her zaman 6-0, türkiye kupası ve uefa kupasında kalır.Bu topiğin piyangosu sen oluyosun galiba.Konuyu açan arkadaşla olan samimiyetimden dolayı bu şekilde espirili bir yorum yaptım.
Quaresma beşiktaşa gelsin isterim.Yeter ki quaresma gelsin boş arkadaşım.Ben o denize bakıp deriiin bir off çekerim problem değil.
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Ne sen ne de bir başkası bana nerede ikamet edeceğim konusunda ahkam KE-SE-MEZ ! Nesin ha sen Forum Bekçisi mi ? Adama bak ya burası senin sandığın gibi Babanın Çiftliği değil.Hakarete varmayana kadar isteyen istediği gibi konuşur,buna ne senin ne de bir başkasının gücü yetmez.Bu saatten sonra Forum Kurallarını öğrenecek değiliz. 4 Yıldır bu Forumdayım ve bu Forumun nasıl işlediğini çok iyi bilirim. Siz ve sizin gibiler de yavaş yavaş anlayacaksınız bunları. Yok Efenedim Beşiktaş Bölümünde Sadece Beşiktaşlılar konuşurmuş Hadi Ordan be ! Böyle bir Kural mı var ? Orada öyle bir ayrım yapılmış diye Bu çıkarımı mı yapıyorsun ?Ne zeki şeymişsin sen öyle :) Neyse daha fazla kaşıma bence bu olayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_Processor
Quaresma alınırsa sezonun en flash transferi olur bu bi gerçek ama hiçbir klüp sırf diğer takımların Transferleri gölgede kalsın diye Transfer yapmaz,yapmamalı. Ama başınızda Y.D olunca bu tezim de anlamını yitirebiliyor.
Kardeşim ben beklentilerin büyük olmasından dolayı soyledim.. Çogu beşiktaşlılar geliceğine inanmasada hepsinin içinde bi ümit var ondan dolayı quaresma gelmezse Beşiktaşa yapılan tıransferler gölgede kalır dedim. Örneğin bugun neden kımse bi quaresma kadar ferrarinin transferini konusmuyo bundan dolayı besiktas bu trasferden sonuç alamazsa büyük tepki görür.Bu durumda da Beşiktaşa yapılan transferleri gölgede bırakır..
Quaresma'nın "gelebilme ihtimali için" Zapo bir kere kesin gidecek gözüyle bakıyorum; Delgado'nun sözleşmesi 6 ay donduruldu diyelim. Sonra ne olacak? 6 ay sonra Quaresma gönderilecek mi? Benim için Quaresma'nın gelebilme ihtimalinin artması Bobo'nun gidişine bağlıdır başka yol göremiyorum ben...
Neyi tartıştığınızı bir türlü anlayamadım...
Gelmezse gelmez...
Adam Metrobus değil ki, zorla ite kaka getiresiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: legend86
quote:
Orijinalden alıntı: mertayd
quote:
Orijinalden alıntı: legend86
+1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a
sen hiiiç merak etme. Quaresma gelse de gelmese de size Türkiye Kupası haram. En son ki rezaletten bahsetmiyorum hani şu 5. gole giderken hakemin aceleyle bititrdiği maçta. Sen hiç merak etme. O maç gelince in sahile çek bir of karşı ki denize..
Biraz ağır konuşacağım.
Senin gibi kendini taraftar zannedip futbol bilgisinden yoksun birinden de böyle bir yazı beklenirdi.Senin gibilerle yapılan tartışmaların sonu her zaman 6-0, türkiye kupası ve uefa kupasında kalır.Bu topiğin piyangosu sen oluyosun galiba.Konuyu açan arkadaşla olan samimiyetimden dolayı bu şekilde espirili bir yorum yaptım.
Quaresma beşiktaşa gelsin isterim.Yeter ki quaresma gelsin boş arkadaşım.Ben o denize bakıp deriiin bir off çekerim problem değil.
ağır konuşacakmış.
acı ama gerçek dostum hayat böyle. Niye alınıyorsun ki sede çıkar bizde sizi yeneriz dersin yahut başka birşey. Niye zoruna gidiyor ki cümlelerim?
Ciddi ciddi Quaresmanın Beşiktaşa geleceğini veya alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Türkiyeden bu adamı alacak takım yok şu anda.
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
Ciddi ciddi Quaresmanın Beşiktaşa geleceğini veya alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
siz ki galatasaraya messiyi dcoyu aldırıyosunuz. konu BJK olunca yan çiziyorsunuz yan
Tobol maçında başarılar ve bol gol diliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphadora
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
umarım ki gelmez
naptın müdür?
bu adamın bize faydadan çok zararı olur, reklam yapıcaz derken iyice rezil oluruz. hiç gerek yok böyle çakma cristiano ronaldolara, o kadar parayı adam gibi bir orta saha oyuncusuna verebiliriz mesela 18e marsilyaya giden lucho gonzalez gibi.
quote:
quote:
siz ki galatasaraya messiyi dcoyu aldırıyosunuz. konu BJK olunca yan çiziyorsunuz yan
Adam hiç bir Türk takımı alamaz demiş senin dediğin şeye bak.
quote:
quote:
Deconun gelmesi doğal olabilir. Bu sadece Gs için değil. Fb ve Bjk içinde geçerlidir. Çünkü o adam o yaştan sonra alacağı paraya bakar. Parayı verirsen gelir.
Quaresma dediğin adam kariyerinin en iyi yaşlarında, formsuz olsa bile. Para versen bile gelmez Türkiyeye. Adam gider İngilterede, İspanyada oynar. Orada yaşamını sürdürür neden gelsin İstanbula.
Ayrıca gerçekçi olayım bir futbolcunun Bjk ye gelmesi Gs-Fb ye gelmesinden daha zordur.
quote:
quote:
quote:
Deconun gelmesi doğal olabilir. Bu sadece Gs için değil. Fb ve Bjk içinde geçerlidir. Çünkü o adam o yaştan sonra alacağı paraya bakar. Parayı verirsen gelir.
Quaresma dediğin adam kariyerinin en iyi yaşlarında, formsuz olsa bile. Para versen bile gelmez Türkiyeye. Adam gider İngilterede, İspanyada oynar. Orada yaşamını sürdürür neden gelsin İstanbula.
Ayrıca gerçekçi olayım bir futbolcunun Bjk ye gelmesi Gs-Fb ye gelmesinden daha zordur.
olur mu hiç canım kardeşim bize hiç gelmez büyük bir topçu, sadece size gelir . Son 40 yıldır sadece bulgar topçuları alıyoruz biz
Neye inanırsan öyle gider güzel kardeşim sana göre doğru olan; akan hayatta gerçeklik bulmayabilir. Sen inan inandığına. Saygı göstermek gerek.
quote:
Metin Beşiktaş bölümüne Beşiktaşlıların dışında yazmak yasakmış,gel bizim bölümde takılalım.
quote:
quote:
Metin Beşiktaş bölümüne Beşiktaşlıların dışında yazmak yasakmış,gel bizim bölümde takılalım.
Yeni kurallar çıkıyor desene. Artık burasıda taraftar forumları gibi olacak. Bizde misafir olarak takılırız başka bölümlerde.
quote:
quote:
quote:
Yeni kurallar çıkıyor desene. Artık burasıda taraftar forumları gibi olacak. Bizde misafir olarak takılırız başka bölümlerde.
Valla ya. Yakında buranın da Forza'dan,Antu'dan,Gscimbom'dan farkı kalmazsa şaşırmam.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphadora
quote:
umarım ki gelmez
naptın müdür?
bu adamın bize faydadan çok zararı olur, reklam yapıcaz derken iyice rezil oluruz. hiç gerek yok böyle çakma cristiano ronaldolara, o kadar parayı adam gibi bir orta saha oyuncusuna verebiliriz mesela 18e marsilyaya giden lucho gonzalez gibi.
Allah aşkına ne zararı olur bikere formadan kazanırsın sponsorların artar, kombinelerin artar zararı nerde kötü futbolda oynamıo kotü olsa barchada chelsea'de oynamazdı.Bu adamın Çakması versiyonu bile türkiyede çok iş yapar.
Olay aslında şöyle beşiktaş çifte kupalı şampiyon olmadan önce bu bölüme uğramayanlar şimdi maşallah beşiktaş bölümünden çıkmıyorlar her fırsdatta takım aleyhijne konular açıyorlar bunların çoğu da Fenerbahçeli. Bunu anlıyorum zira 26 yıldır özlem duydukları Türkiye kupasını kaybedişlerini kendi gözlerim ile stadda izledim Hatta tribünler olarak Fener gol gol diye bağırarak onların da maça ortak olması için elimizden geleni yaptık ama fayda etmedi. Bünyamıin gezerin de hediyesi ile sonuç 4-2 oldu. Neyse dediğim gibi çifte kupalı şampiyonluk bazı insanları rahatsız etti ,gerildiler. Bir de şunu diyorum iyi iki 5-6 yılda bir şampiyon oluyoruz yoksa rakip taraftar ne yapardı kurdeşen dökerdi herhalde sıkıntısından
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Olay aslında şöyle beşiktaş çifte kupalı şampiyon olmadan önce bu bölüme uğramayanlar şimdi maşallah beşiktaş bölümünden çıkmıyorlar her fırsdatta takım aleyhijne konular açıyorlar bunların çoğu da Fenerbahçeli. Bunu anlıyorum zira 26 yıldır özlem duydukları Türkiye kupasını kaybedişlerini kendi gözlerim ile stadda izledim Hatta tribünler olarak Fener gol gol diye bağırarak onların da maça ortak olması için elimizden geleni yaptık ama fayda etmedi. Bünyamıin gezerin de hediyesi ile sonuç 4-2 oldu. Neyse dediğim gibi çifte kupalı şampiyonluk bazı insanları rahatsız etti ,gerildiler. Bir de şunu diyorum iyi iki 5-6 yılda bir şampiyon oluyoruz yoksa rakip taraftar ne yapardı kurdeşen dökerdi herhalde sıkıntısından
diciotto 5. gole giderken hakem uzatmalar daha bitmemişken maçı aceleyle bitirdi biz atağa çıktığımızda. unuttun mu