Bence quaresma gelmezse beşiktaş taraftarı büyük hayal kırıklığına uğrar.Çünkü herkes transfere bitmiş gözüyle bakıyor.Eğer bu transfer gerçekleşmezse yapılmış olan transferleri gölgelemiş olur.
+1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a
quote:
Orijinalden alıntı: Lyrazed
+1907 ben bile çok büyük beklenti içindeyim kesin alınacak gözüyle bakıyorum alınmazsa yazıklar olsun beşiktaş a
Quaresma alınırsa sezonun en flash transferi olur bu bi gerçek ama hiçbir klüp sırf diğer takımların Transferleri gölgede kalsın diye Transfer yapmaz,yapmamalı. Ama başınızda Y.D olunca bu tezim de anlamını yitirebiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
Quaresma alınırsa sezonun en flash transferi olur bu bi gerçek ama hiçbir klüp sırf diğer takımların Transferleri gölgede kalsın diye Transfer yapmaz,yapmamalı. Ama başınızda Y.D olunca bu tezim de anlamını yitirebiliyor.
Alıntıları Göster
bence sorun olmaz çünkü umut yok bende. zaten 9 yabancı var nereye alıyorsun. kimi keseceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
bence sorun olmaz çünkü umut yok bende. zaten 9 yabancı var nereye alıyorsun. kimi keseceksin.
Bobo ' nun Olympiakos a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor çünkü adamların forveti sakatlanmış 2 ay mı ne yokmuş adamlar artık beşiktaşın fiyat talebini rakamı rakamına ödemek zorunda çünkü başka alternatifleri yok ayrıca Zapoda gidiyormuş galiba eskişehir ya da bursaya olmassa yurtdışına ayrıyetten yabancı sayısı bu durumda 7 e düşüyor ve Y.D bobodan gelicek 6-7 m nun üstüne biraz daha ekleyerek Quaresma ' yı bitiricek ki forma , kombine ,bilet vb. satışlarla Quaresma'nın fiyatının üstüne koyduğu parayı fazlasıyla çıkaracak
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_Processor
tabi quaresmayı gs ya da fb alınca türk futbluna büyük hizmet BJK alınca diğer takımları gölgede bırakmak için alınmamalı oluyor dğeil mi ?
hdi oradan sende
quote:
Orijinalden alıntı: mertayd
quote:
tabi quaresmayı gs ya da fb alınca türk futbluna büyük hizmet BJK alınca diğer takımları gölgede bırakmak için alınmamalı oluyor dğeil mi ? hdi oradan sende
Ben konuyu açan arkadaşa ithafen yazdım sen ne salça oluyorsun hemen ?
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
quote:
quote:
tabi quaresmayı gs ya da fb alınca türk futbluna büyük hizmet BJK alınca diğer takımları gölgede bırakmak için alınmamalı oluyor dğeil mi ? hdi oradan sende
Ben konuyu açan arkadaşa ithafen yazdım sen ne salça oluyorsun hemen ?
Alıntıları Göster
bu kadar endişelenme arkadaşım burası bir fikir platformu. Bu konu tüm Beşiktaşlıların konusu çünkü Beşiktaş bölümündesin şu an
quote:
bu kadar endişelenme arkadaşım burası bir fikir platformu. Bu konu tüm Beşiktaşlıların konusu çünkü Beşiktaş bölümündesin şu an
Diğer Taraftarlarda Girebilir amaç
quote:
Orijinalden alıntı: MyRock!
quote:
Alıntıları Göster
ne kadar meraklısının Beşiktaşa yahu köftehorlar
quote:
quote:
Alıntıları Göster
yarında gerçekleşmezse bu transfer demek ki alamayacağız
quote:
quote:
Diğer Taraftarlarda Girebilir ama.
quote:
quote:
quote:
Diğer Taraftarlarda Girebilir ama.
Alıntıları Göster
Quaresma Alınmazsa Eğer;
Gelecek Senelerde Yine Gordonlar Diattalar Higuainler Adem Dursunlar Süleyman Youlalar Veysel Cihanlar Alınmaya devam eder
Yaptıkları Formalar Her sene En düşük satış grafiğine sahip olur.
Elalem Her sezon 20 30 bin kombine satarken senin kombinen 2 binde kalır.
Sadece Quaresma olayı değil bu,Vizyon olayıdır.
bu sene Quaresmayı alan yönetim gelecek sene gordon alamaz.bu böyledir..Bir Kırılma noktasıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Quaresma Alınmazsa Eğer;
Gelecek Senelerde Yine Gordonlar Diattalar Higuainler Adem Dursunlar Süleyman Youlalar Veysel Cihanlar Alınmaya devam eder
Yaptıkları Formalar Her sene En düşük satış grafiğine sahip olur.
Elalem Her sezon 20 30 bin kombine satarken senin kombinen 2 binde kalır.
Sadece Quaresma olayı değil bu,Vizyon olayıdır.
bu sene Quaresmayı alan yönetim gelecek sene gordon alamaz.bu böyledir..Bir Kırılma noktasıdır.
+1903
quote:
Orijinalden alıntı: legend86
sen hiiiç merak etme. Quaresma gelse de gelmese de size Türkiye Kupası haram. En son ki rezaletten bahsetmiyorum hani şu 5. gole giderken hakemin aceleyle bititrdiği maçta. Sen hiç merak etme. O maç gelince in sahile çek bir of karşı ki denize..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: legend86
sen hiiiç merak etme. Quaresma gelse de gelmese de size Türkiye Kupası haram. En son ki rezaletten bahsetmiyorum hani şu 5. gole giderken hakemin aceleyle bititrdiği maçta. Sen hiç merak etme. O maç gelince in sahile çek bir of karşı ki denize..
Alıntıları Göster
Ben tam aksine gelirse bir mucizenin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Zor yani fazla umut bağlamamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: moritanyalı
Ben tam aksine gelirse bir mucizenin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Zor yani fazla umut bağlamamak lazım.
Alıntıları Göster
alınırsa bütün bu forumdan bana ulaşan ilk 1000 fbliyi yedirip içiricem dışarıda bi restaurantta lan sözüm söz !!!
quote:
Orijinalden alıntı: omertalord
alınırsa bütün bu forumdan bana ulaşan ilk 1000 fbliyi yedirip içiricem dışarıda bi restaurantta lan sözüm söz !!!
1000 de çok olmuş ya 10 fbliyi yediricem içiricem aralarından muhabetini en çok sevdiğim 3 ünü de alıcam arabaya aksaray a götürücem telebarlara girip içicez eğlenicez :D
quote:
quote:
1000 de çok olmuş ya 10 fbliyi yediricem içiricem aralarından muhabetini en çok sevdiğim 3 ünü de alıcam arabaya aksaray a götürücem telebarlara girip içicez eğlenicez :D
Alıntıları Göster
umarım ki gelmez
quote:
Beşiktaşlıların konusu mu ? Forumda yeni uygulama mı başladı ?