Bildirim
QUANTUM BREAK PC ÇEKİLİŞİ! (SONUÇLANDI) (25. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Katılmak istiyorum. _____________________________ -
Merhaba arkadaşlar,
Akşama doğru kazananı açıklayacağım. Forumdan banlanan "30 gün" yani kendini uzaklaştıran arkadaşlar katılamayacak. Ayrıca, forumdan banlanmış üyelere çıkma durumunda yedek bir üye olacak. Çekiliş sonucu forumdan uzaklaştırılmış bir üyeye çıkarsa, yerine yedek üye devreye girecek.
Bilginize, iyi forumlar.
_____________________________ PSN: LeMusti & GT: MustyLee
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa
Merhaba arkadaşlar,
Akşama doğru kazananı açıklayacağım. Forumdan banlanan "30 gün" yani kendini uzaklaştıran arkadaşlar katılamayacak. Ayrıca, forumdan banlanmış üyelere çıkma durumunda yedek bir üye olacak. Çekiliş sonucu forumdan uzaklaştırılmış bir üyeye çıkarsa, yerine yedek üye devreye girecek.
Bilginize, iyi forumlar.
_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
Katılmamak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk mesaj güncellendi
_____________________________ PSN: LeMusti & GT: MustyLee
-
tesekkürler _____________________________ DONANIMHABER ÇERKES KÖKENLİLER GRUBU -
katılmak istiyorum. _____________________________ -
Bu çekilişte bize çıkmaz mı arkadaş. Yaz gitsin... _____________________________ -
Katılmak istiyorum _____________________________ -
Katilmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
katılmak istiyorum _____________________________ -
ARKADAŞLAR ÇEKİLİŞ ÇOKTAN SONUÇLANDI İLK SAYFAYI OKUYUN BİR ZAHMET
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt