Şimdi Ara

QUAKE3 - LAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Quake 3'ü LAN üzerinden oynamak istiyorum. Ama ayarları tam olarak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.

Yardımcı olur musunuz?

Biraz uğraştım ama create dediğimde arkadaşım oyunu göremiyor, farklı bir ayar denediğimde de beni masaüstüne atıyor ve QUAKE 3 konsolu açılıyor.

Şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar, biliyorum biraz eskide kalmış bir oyun ama, çözüm sunabilecek kimse yok mu?
  • the all seyingi denedin mi
  • o ne demek?

Free for all seçeneği mi?

Eğer o ise hepsini denedim. tournament, deatmatch vs.
    create seçeneği içinde dedicated bölümüne LAN şeklinde ayarladığımda beni masaüstüne atıyor. Diğer seçeneklerde oyuna giriyorum, ama arkadaşım oyunu görüp(refresh yaptığı halde) join edemiyor.

Lütfen yardım arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

the all seyingi denedin mi

arkadaşın dedigi. all seeing eye programı arat bulursun

bide hamachi yi dene bende age 3 ü landan oynayamıyodum hamachiyi kurdum oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy75

o ne demek?

Free for all seçeneği mi?

Eğer o ise hepsini denedim. tournament, deatmatch vs.
    create seçeneği içinde dedicated bölümüne LAN şeklinde ayarladığımda beni masaüstüne atıyor. Diğer seçeneklerde oyuna giriyorum, ama arkadaşım oyunu görüp(refresh yaptığı halde) join edemiyor.

Lütfen yardım arkadaşlar...

o programı indir olur bak
  • dedicated server ı seçmeyeceksin dedicated server demek oyunu oynamayacak bir makinayı server yapmaktır
    normal lan game den açıcaksın bu arada seni göremiyorsa aranızdaki lan bağlantısını kontrol edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler, programı buldum bir deneyeyim.

Peki karşı tarafın da yüklemesi gerekiyor mu yoksa benim yüklemem yeterli mi?

LAN bağlantısında bir problem olmadığını biliyorum, çünkü NFS U2 oynayabiliyoruz. Ama Quake 3'te normal LAN game nasıl açılıyor. Onu bilmiyorum...
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. "The All - Seeing Eye" programı ile oyunu hallettik. Şu an oynamaya başladık. Çok teşekkürler.

İyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.