Quake 3'ü LAN üzerinden oynamak istiyorum. Ama ayarları tam olarak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
Yardımcı olur musunuz?
Biraz uğraştım ama create dediğimde arkadaşım oyunu göremiyor, farklı bir ayar denediğimde de beni masaüstüne atıyor ve QUAKE 3 konsolu açılıyor.
Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar, biliyorum biraz eskide kalmış bir oyun ama, çözüm sunabilecek kimse yok mu?
the all seyingi denedin mi
o ne demek?
Free for all seçeneği mi?
Eğer o ise hepsini denedim. tournament, deatmatch vs. create seçeneği içinde dedicated bölümüne LAN şeklinde ayarladığımda beni masaüstüne atıyor. Diğer seçeneklerde oyuna giriyorum, ama arkadaşım oyunu görüp(refresh yaptığı halde) join edemiyor.
Lütfen yardım arkadaşlar...
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
the all seyingi denedin mi
arkadaşın dedigi. all seeing eye programı arat bulursun
bide hamachi yi dene bende age 3 ü landan oynayamıyodum hamachiyi kurdum oynadım
quote:
Orjinalden alıntı: ozzy75
o ne demek?
Free for all seçeneği mi?
Eğer o ise hepsini denedim. tournament, deatmatch vs. create seçeneği içinde dedicated bölümüne LAN şeklinde ayarladığımda beni masaüstüne atıyor. Diğer seçeneklerde oyuna giriyorum, ama arkadaşım oyunu görüp(refresh yaptığı halde) join edemiyor.
Lütfen yardım arkadaşlar...
o programı indir olur bak
dedicated server ı seçmeyeceksin dedicated server demek oyunu oynamayacak bir makinayı server yapmaktır normal lan game den açıcaksın bu arada seni göremiyorsa aranızdaki lan bağlantısını kontrol edin