Şimdi Ara

quadro akıllı saat s71 59 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/quadro-smart-watch-s71-akilli-saat-siyah-p-TELASQUADROS71?magaza=Hepsiburada

ürünü değerlendirebilirsiniz ama konuyu açana laf atamazsınız konuyu şikayet edersiniz. bir ürünün fiyatı düşerse ve diğer yerlerle arasında belirgin fark varsa paylaşırım paylaşacağım da. bu kadar basit.

Aşağıda sıralanan hiçbir şey bu konuda yokken ne diye bu konuya bu maddeler sıralanıyor ve 23 kişi artılıyor garip gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 13 Haziran 2017; 18:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xiamoi aldım iptal etsem mi bunu alıp

düzenleme: aldım bunu da. xiamoiyi iptal mi etsem ama kargoda. napacağım. acil tacsiye bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 13 Haziran 2017; 13:3:16 >
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Gelsin, gorun. Istemediginizi iade edersiniz. Urunu hirpalamayin :)

• Çöp'ün kralı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknosa preo 25 liradan satıldı bundan daha iyi
  • Bunların hiçbiri yok. Gir profilime ve sonra yavaşça kaybol.
    8 mesajı görünce hemen atlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 13 Haziran 2017; 17:31:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu akilli saat ne ise yariyor arkadaslar kullanislimi ne oluyor tam olarak ??

• Mi band 2 ile kıyaslandığında yorumunuz ne arkadaşlar ?
    100₺ gerçekten gereksiz bi para bunun için. O arka kapağının duruşu bile ofsayt.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://urun.n11.com/akilli-saat/gt08-akilli-saat-smart-watch-kamerali-ios-android-uyumlu-P176015050

bu saati aldım , 40tl ye . parasına göre iyi ama bir heves işte aldığım gibi duruyor öyle
  • Boş konu çok laf hiç iş

• Case4u olaydı eyiydi dünya markası

• forgetLove kullanıcısına yanıt
    Bu foruma son zamanlarda benim kadar katkı sağlamayan hiç kimsenin ne dediği umrumda değil. Ya ürünü eleştirirsiniz değerlendirirsiniz ya da konuyu şikayet edersiniz sataşamazsınız burası bunun yeri değil ama anlamıyorsunuz.

• aliexpressde daha ucuz diye biliyorum isteyen oraya baksın konuyu açan adamı kötülemeyin sıcak fırsatlara katkısı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 13 Haziran 2017; 17:18:17 >
  • Şaka gibi. 60 lira oldu iptal edemiyorum. 90a almıştım.

http://www.hepsiburada.com/quadro-smart-watch-s71-akilli-saat-siyah-p-TELASQUADROS71
    açmadan geri iadeye gönderin veya iade süreci süresini geçmediyse kutusuna koyup geri gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 13 Haziran 2017; 17:42:7 >
  • ilk cıktıgında galaxy gear 1 ve geçenlerde çakma apple watch almış biri olarak şunu diyebilirim markasız aldığınız bu ürünler sadece hevesinizi gidermeye yarıyor.

mesela akma apple özellik olarak iyi ama çok uyduruk birde su geçirebiliyor.eski olmasına rağmen samsungu senelerce kullandım hiç bana mısın demedi.özellikle motosiklet kullanırken çok işe yarıyordu
  • Niye adama saldırıyorsunuz? 60 tl gayet sıcak fırsat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.