Şimdi Ara

QQ Maç eşleştirme sistemi (Ranked)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/2271728#history
    Bu vatandaş benim oyunuma geldi. Özellikle yaptığı Farmlara bakın lütfen.
    - Annie aldı
    - Masteries 0-0-30 ( Bunu görünce hecarime midi kamplamasını söyledim güldü geçti sakin ol dostum ayakları ... Kahinim evet.. )
    - Farmı ortada
    - Karşısında iyi bir mid oyuncusu bizimki farm için sağtıka basıp bekleyen bir UNRANKED.

Soru: Riot bu eşleştirmeyi hangi sisteme dayalı yapıyo ??

Beni merak edenler :http://www.lolking.net/summoner/tr/1031973

Amaç:Sinir oldum konu açtım. Hepiniz görün istedim. Zaten biliyosunuzdur gerçi . Çöpe giden 20 dk ...

• adamın 3 tane kabiliyet sayfası var
    biri full utility
    biri full def
    biri ful offense
  • o değil de bu adamın w/l benden yüksek silver 1 ... nasıl bir şanstır bu ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 18 Kasım 2013; 22:27:47 >
  • -102
    LolKing Score

Who The F**k Is H.P. Baxxter ?!?!!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

adamın 3 tane kabiliyet sayfası var
    biri full utility
    biri full def
    biri ful offense

Sorun orda zaten . Normal game olsa anlarım. Ranked maçında altın küme maçına geliyo adam. Altın tamam TR için süper lig değil ama kimse 20 dk da o kadar düşük farm yapmaz. Abi bildiğin minyonlara sağ tıklayıp bırakıyo heroyu. Delirmemek mümkün değil. Biz drake süresini falan yazmaya başladık artık adab

• quote:

Orijinalden alıntı: Anemix

-102
    LolKing Score

Son maçlarım full lose diyebilirim. hatta bi ara 1 win vardı safyada. Ne takımlar geldi bilemezsin sonunda tutup bu konuyu açtım. Full win olduğuda oluyo . TR çok değişik bi yer.
  • adam büyük ihtimal bir arkadaşıyla beraber girmiş 10 maçı bunu taşımış arkadaşı zaten 11 maçı var adamın 8 win ile silver 1 e atmış bi oynayayım demiş senle aynı maca düşmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Orijinalden alıntı: Anemix

-102
    LolKing Score

Son maçlarım full lose diyebilirim. hatta bi ara 1 win vardı safyada. Ne takımlar geldi bilemezsin sonunda tutup bu konuyu açtım. Full win olduğuda oluyo . TR çok değişik bi yer.

40 dakkada 50 farm yapıp tüm oyunları win olan ve her oyun kill dead i ekside olan bir arkadaşımın lolkingini atiyim mi
    Not : hiç support oynamaz

Kafayı yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyii taşınmış bal diye buna derim ben
  • Yenilmek alışkanlık yaptı. Neredeyse tüm oyunlarda en çok kasan benim ama kaybediyoruz. doktora mı gitsem
  • Bunun yendigi kisileri düşünemiyorum
  • ya bu lol gençlerin ruhsal sağlığını bozmuş ya da zaten ruhsal sağlığı bozuk olan gençler burada ruhlarını döküyor. oyunu alacak gibiyiz birden takımın destek oyuncusu ''ben sıkıldım, ortaya geçicem. sen de biraz suppluk yap '' dedi. ( ben o maçta ormancıyım )ondan sonra o maç dibe vurdu tabi. bunu diyen de mid mid der gibi supp supp diye yazan biri.

gerçekten ağır bir noob, ağır bir çocuk ya da ağır bir ruh hastası maça damgasını vurabiliyor. bari normal oyun falan girseler diyorum ama bu zeka düzeyinden onu yapması da beklenmez.

kaç gündür dereceli girmiyorum bunlar yüzünden, ilk denememde gene bir numune geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 18 Kasım 2013; 23:35:13 >
  • adam silver 1 yakında gold olur bu balla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.