Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
55
Favori
189.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockfatal

Samsung'un hızlı şarjı bilmiyorum kaç watt.
    Hızlı şarj bozar hocam. Cihaz zaten uygun değil ki hızlı şarja. Zaten o en az 20-25 watt falandır. 5 watt yeterli bu cihazı şarj etmek için. 2.4 watt bilgisayar slotuyla, 2 saatte şarj oluyor zaten tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

T5 ve t1 pro arasinda kaldim muzik dinlemek icin istiyorum ses kalitesi ve yuksekligi onemli sizce hangisi
    T1 Pronun ses kalitesi gayet iyi ama son sesi bangır bangır değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Hızlı şarj bozar hocam. Cihaz zaten uygun değil ki hızlı şarja. Zaten o en az 20-25 watt falandır. 5 watt yeterli bu cihazı şarj etmek için. 2.4 watt bilgisayar slotuyla, 2 saatte şarj oluyor zaten tamamen.

Alıntıları Göster
    çabuk şarj olsun diye takmamıştım zaten elimin altında o vardı o an, unuttum sonra da takılı kaldı.

neyse artık bir önemi kalmadı

• Merhaba.

Arkadaşlar bugün elime t5 modeli geldi. Yalnız sağ kulaklıkta cızırtı var. Mesela şarkıyı durdurunca arka planda o cızırtı var, sol kulaklıkta yok.

Bu durumda ne yapmalıyım iade mi etsem yoksa garantiye mi göndersem ki garantiye nasıl gönderilir kim bakıyor garantiye onuda bilmiyorum.

*Ekleme: sağ tarafın şarjını fulledim. 2 dk müzik dinledim %100'den %80 e indi. Sanırım sıkıntılı. Değişim isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 18 Mart 2020; 17:31:52 >
  • Artemi$ kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim. Bende bugün aldım. Dediğin gibi cızırtı ya benzer ses var sadece sağ taraftan geliyor.

Çözümünü buldun mu sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeneraL7

Aliexpress'ten Official Hesaptan almış olduğum Qcy T5 kullaklığım uzun zaman sonra geldi.
    Sağ kulaklık telefona bağlandıktan sonra rahatsız edici bir ses vermeye başladı.
    Ürün iadesi istedim kabul görmedi.
    Demek ki indirim haftalarında ürün almamak gerekiyor.

Sağ taraftan gelen rahatsız edici ses halen devam ediyor mu hocam? Bende hepsiburada dan aldım. Aynı şekilde o rahatsız edici ses var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fox55

Arkadaşlar bugün Qcy t5 aldım her şeyi denedim fakat sol kulaklık normal çalışırken sağ kulaklıktan ses gelmiyor ne yapabilirim (kulaklık açılıyor fakat mavi ve kırmızı ışık yanmaya devam ediyor) lütfen yardımcı olur musunuz?
    Aynı sorun bende de var. Kitapçıkta yazan yöntemi denedim olmuyor. Factory Reset yaptım yine olmuyor. İlk başta düzgün çalışmştı, her iki kulaklıkta da ses vardı.
  • Android cihazlarda mikrofon sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDiyemMahmutMuDiyem -- 24 Mart 2020; 19:7:30 >
  • Herkese merhaba.
    Ben qcy t5 kullanıcısıyım. Konuşmalarda sesim kulaklığın mikrofonundan gidiyor fakat ses kaydı,video kaydı ve oyunlarda kulaklıktan ses aldığım halde sesim telefonun dahili mikrofonundan karşı tarafa gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

Herkese merhaba.
    Ben qcy t5 kullanıcısıyım. Konuşmalarda sesim kulaklığın mikrofonundan gidiyor fakat ses kaydı,video kaydı ve oyunlarda kulaklıktan ses aldığım halde sesim telefonun dahili mikrofonundan karşı tarafa gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim.
    nasil yaptin onu bende telefonun mikrofonunu kullanmak istiyorum oyunlarda

kulaklil 10 dakika sonra ses kesmeye basliyor microfon sesi sadece bunu kimse yazmamis hepsinde var kronik sorun.

• Arkadaşlar qcy t3 kullanıyorum hiçbir sorun yoktu gayet memnundum. Kulaklıklar çalışıyordu çıkardım kenara koydum. Aradan biraz zaman geçti gidip aldım. Teki çalışmıyor. Şarj kutusuna koyuyorum. Sol taraf kırmızı dolma işareti veriyor. Sağ taraf garip bir biçimde kırmızı yanıp sönüyor ama çok hafif bir kırmızı. Kutudan çıkardığımda da devam ediyor. Senkronizasyon sorunu değil üzerine basılı tuttuğunda 20 25 saniye hicbirsey değişmedi. Bluetooth görmüyor. Daha önce karşılaşmış çözmüş var mı ? Yoksa cihaz öldü mü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

nasil yaptin onu bende telefonun mikrofonunu kullanmak istiyorum oyunlarda

kulaklil 10 dakika sonra ses kesmeye basliyor microfon sesi sadece bunu kimse yazmamis hepsinde var kronik sorun.

Alıntıları Göster
    Hiç bir fikrim yok cihazla alakalı aynı kulaklığı ios cihaza takınca kulaklığın mikrofonunu kullanıyor çıldırcağım

• arkadaslar bende QCY T2C var.telefona bağlıyorum hiçbir sıkıntı yok.akıllı saate bağlıyorum(lemfo lem5 pro) müzik dinlerken ses kesik kesik geliyor.ama aramada hiçbir sıkıntı yok.bende birde jbl t450bt var.saate onu bağlıyorum ses 10 numara.kulaklığı telefona(galaxy s8) laptopa (asus rog) baplıyorum sadece ses gecikmesi oluyor.nasıl düzeltebilirim.LÜTFEN YARDIM
  • Arkadaşlar merhaba, qcy T5 kulaklığın var fakat şarj kutusunu spor yaparken düşürdüm bulamıyorum, haliyle şarj edip kullanamıyorum kulaklıkları şarj kutusunu ayrıca satın alabileceğim bir yer var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim 🙏

• Merhaba arkadaşlar uzun zamandır qcy t1c kullanıcısıyım telefondan bir sıkıntı yaşamadım . Sorunum bilgisayarda kullanmak istediğimde başlıyor sürekli ses kopmaları yaşıyorum bilgisayarda kullanmaya çalıştığımda bunu bir çözümü varmı?
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    kulaklığı yeni aldım aynı sorunu bende yaşıyorum. bir çözüm bulabildiniz mi yoksa cihazı iade edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Arkadaşlar merhaba, qcy T5 kulaklığın var fakat şarj kutusunu spor yaparken düşürdüm bulamıyorum, haliyle şarj edip kullanamıyorum kulaklıkları şarj kutusunu ayrıca satın alabileceğim bir yer var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim 🙏
    İnternetten 2. El. Alcan

Bu senin işini görür bu fiyata al tanımıyorum ilana denk geldim atim dedim ben değilim

• Merhaba. Ben de yeni Qcy T5 aldım bugün geldi. Ancak sağ kulaklığı çalıştıramadım. Led ışığı bir türlü yanmadı. Sol kulaklık hemen çalıştı ve eşleştirdim. Çalıştırmam için yapabileceğim bir şey var mı iade mi edeyim?
  • EyezBerg kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik olan bölgesine 8 -10 sn bastır, açılmıyor sa şarj edip tekrar dene .

• Aynı şey bende de var, ama sol kulaklıkta. Parça oynuyorken, sesi iyice kıstığımda fark ediliyor. Acaba kronik sorun mu?

Orjinal olmadığını düşünmüyor da değilim. Kodu nereden sorgulayabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.