Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (724. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.980
Cevap
286
Favori
1.815.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hmm ben 2015 sanıyordum 2014 ü pusuda bekleyeceğim ozamn. ix35 ile arasında çok gidip geldim ancakp tüp uyumu ve 2. el kaygısı kashkai ye itti.bilgilendirmeler için tekrardan tşkler
  • Iyi geceler, hayırlı bayramlar arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2012 model qashqai aldım. Cam tavan, geri görüş kamerası, yağmur sensörü ve far sensörleri var ancak Araba da yokuş kalkış desteği göremedim. Merak ettiğim bu yok mu yoksa açılacak bir yeri yada sigortası felan mı var acaba? Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım hayırlı forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanjuburak

    Iyi geceler, hayırlı bayramlar arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2012 model qashqai aldım. Cam tavan, geri görüş kamerası, yağmur sensörü ve far sensörleri var ancak Araba da yokuş kalkış desteği göremedim. Merak ettiğim bu yok mu yoksa açılacak bir yeri yada sigortası felan mı var acaba? Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım hayırlı forumlar
    yokuş kalkışın ek bir düğmesi falan yok. kendi kendine otomatik devreye giriyor.
    arabayı yokuşta durdur. kalkmayı dene ama gaza 3-5 sn geç bas eğer kaymıyorsa ve ekranda işaretide çıkarsa var ve çalışıyor demektir. baktın hemen geri kaçıyor yok veya arızalı.
  • tanjuburak T kullanıcısına yanıt
    Hangi paket acaba? Tekna mi premium mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2015 model 1.2 turbo benzinli otomatik vites Qashqai almayı düşünüyorum. Bu modellerin otomatik vitesi nasıldır bana sorun çıkartır mı ilk defa otomatik vites kullanacağım forumlarda nissanın otomatiği ile ilgili şikayetler okudum alırsam pişman olurmuyum. Özellikle bu modeli kullanan arkadaşlar yorum yazarak beni bilgilendirirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orucbe kullanıcısına yanıt
    Aracım tekna connect glass roof modeli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocampus

    Arkadaşlar merhaba 2015 model 1.2 turbo benzinli otomatik vites Qashqai almayı düşünüyorum. Bu modellerin otomatik vitesi nasıldır bana sorun çıkartır mı ilk defa otomatik vites kullanacağım forumlarda nissanın otomatiği ile ilgili şikayetler okudum alırsam pişman olurmuyum. Özellikle bu modeli kullanan arkadaşlar yorum yazarak beni bilgilendirirse sevinirim.
    Sorunsuzdur alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 qq 1.5dci J10 kasa kaç litre yağ alıyor?
  • 2014 1.5 dizel Manuel vites skypack arabam dan 2017 model 1.6 dizel otomatik vites Desing pack e geçeyim istiyorum araç 15.000 km de 142 bin lira istedi arkadaş.değermi bilemiyorum.desing pack için skypack in üst modeli denilsede ara model aslındada Anahtarsız çalıştırma olmaması saçma geldi bana.sizce desing pack e geçilirmi,param bu civarda çünkü.birde 2014 1.5 dizel skypack dolu araç ikinci el ne kadar eder acaba 53.700 km de aracım arka kapıda boya var,hasar yok araçta.çok kararsız kaldım,otomatik vites dizel araca geçeyim istiyorum.Anahtarsız çalıştırma kullandım yıllardır,anahtar lı sorun olurmu küçük bir sorun ama.Ne dersiniz.
  • ALINIK Qashqai
    İlgilenenler PM lütfen
  • Arkadaşlar bi sorum olacak.
    2011 1.6 benzinli 58000 km'de visia qashqai aldım. Lpg taktırmak istiyorum. Atiker taktırsam sıkıntı yaşar mıyım? Lpg konusunda dikkat etmem gereken başka husus var mı? Teşekkürler. Herkese kazasız belasız sürüşler...
  • 2017 makyajlı kasa 1.5 dizel skypack var. 2500 km de.
  • 2017 model nissan qashqai sahibiyim sol dikiz aynası tam sinyal lambasının ordan açıldı hani siyah çerceyle birleşme noktası varya tam orası servise götürdüm direk ayne değişecek dediler 3 bin tl fiyat çekildi. Biraz kapattılar makineyle ısıtarak yagmurda bişe olmaz ama araba yıkamada su alabilir dediler ayna için yaptıracagım oto tamirci var mı ve de su o kadar az açıklıkdan girip aynanın lambasını bozar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsyn16

    2017 model nissan qashqai sahibiyim sol dikiz aynası tam sinyal lambasının ordan açıldı hani siyah çerceyle birleşme noktası varya tam orası servise götürdüm direk ayne değişecek dediler 3 bin tl fiyat çekildi. Biraz kapattılar makineyle ısıtarak yagmurda bişe olmaz ama araba yıkamada su alabilir dediler ayna için yaptıracagım oto tamirci var mı ve de su o kadar az açıklıkdan girip aynanın lambasını bozar mı ?
    Serviste öperler sanayide bir araştır nissan araçta orjinal parçada sıkıntı yaşadın mı yandın ben umarım bişeybolmaz diye dikkat ediyorum 3000 deli para servise yaptırtma dışarda iyi bir yer bul.Nissan servisleri korkunç pahalı cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Valla öyle resmi şöyle çözüm bulabilecek var mı götürsem ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsyn16

    Valla öyle resmi şöyle çözüm bulabilecek var mı götürsem
    Resim iyi görünmüyo net değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam çekemedim siyah yerle sinyal birleştigi nokta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 otomatik tekna 88 bin TL'ye kadar bulamıyorum fiyatlar uçuk araç aramaktan tiksindim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi günler foruma yeni katılıyorum.Makyajlı kasa alan arkadaşlar için bir sorum olacak.Bizde 2017 makyajlı 1.5 dci DesignPack Qashqai var ve geçen gün şöyle bir sorunla karşılaştık.Aracın kapılarını içeriden kitlediğimiz zaman sanki hiç kitlememişiz gibi kapıları açılıyor acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.

    Daha 10 bin bakımı için servise gitmedi, gittiğinde soracağız ama bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otranto66

    Öncelikle herkese iyi günler foruma yeni katılıyorum.Makyajlı kasa alan arkadaşlar için bir sorum olacak.Bizde 2017 makyajlı 1.5 dci DesignPack Qashqai var ve geçen gün şöyle bir sorunla karşılaştık.Aracın kapılarını içeriden kitlediğimiz zaman sanki hiç kitlememişiz gibi kapıları açılıyor acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.

    Daha 10 bin bakımı için servise gitmedi, gittiğinde soracağız ama bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler..
    Aracın kapılarını içeriden kilitlediğinizde kapılar nereden açılıyor, içeriden açılıyorsa normal.

    Siz içerideyken dışarıdan başka birisi kapıları açabiliyorsa problem var demektir.
  • 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.