Şimdi Ara

Q Klavye 10 Parmak Çalişmak için IOS ta program Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyem çok zayıf. Q klavye çalışmak için IOS ta program bilen var mi? Eğer yoksa alternatif bir çalışma yöntemi söyler misiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Klavyem çok zayıf. Q klavye çalışmak için IOS ta program bilen var mi? Eğer yoksa alternatif bir çalışma yöntemi söyler misiniz? Teşekkürler.

Alternatif yöntem söyleyeyim
    Sürekli mesajlaş

• En garanti cozum: Sevgili bul kendine istemeden alisiyorsun

Bildigim bir program yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Klavyem çok zayıf. Q klavye çalışmak için IOS ta program bilen var mi? Eğer yoksa alternatif bir çalışma yöntemi söyler misiniz? Teşekkürler.

q klavye derken PCdenmi bahsediyorsun ? Eğer öyleyse İOS ile bunun ne alakası var onu anlamadım yanlız.
    Eğer Q klavye geliştirmek istiyorsan sürekli yaz internette araştır 10 parmak programları var onlara çalış.Eğer 10 parmak istemiyorsanhttp://katipler.net/on-parmak/
    burdan metinlere çalış çok ilerletirsin.Ben zabıt katipliği sınavlarına katıldım zaten hızlıydım ama 15 günde hızımı nerdeyse %40 arttırdım.3 dakikada 130 kelime Q klavyede yazmıştım.

• 10 parmak q klavye derken şunu kastettim: iPadim için Zagg Profolio Q klavye aldim. Fakat IOS ta 10 parmak kalvye geliştirmek için program göremedim. Ayrıca bu klavyede Türkçe karakterler bulunmuyor. TR karakterleri option tuşuyla birlikte s c g i gibi harflere basınca çıkıyor. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

• quote:

cep telefonuyla 10 parmak nasıl olacak anlayamadım, şaka mı bu?
  • ipad üzerinden Beyinsis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ipad üzerinden Beyinsis

Bende arkadasa beyinsiz diyorsunuz sandım,megersem kullanici adı beyinsismiş

• quote:

ipad üzerinden Beyinsis

ipad ile de olmaz. klavyede f ve j harflerinde (f klavyedeki harflerini bilmiyorum) birer çıkıntı olmasının bir sebebi var. elin hiç kalkmayacak ve tuşları hissedeceksin, klavyeye bakmadan yazacaksın. ipad'de gerçek bir klavye olmadığı için 10 parmak ta olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 4 Haziran 2013; 14:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

En garanti cozum: Sevgili bul kendine istemeden alisiyorsun

Doğru

• Adam zaten ipad e klavye almış beyinsis

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

En garanti cozum: Sevgili bul kendine istemeden alisiyorsun

Doğru

www.incir.com incele sahtecilik varsa hemen ihbar et.Telefon ve adres bilgleri mevcut. Küçük bir ürün al 3-5 lira gelmezse savcılığa git . Bu sitenin 800 e yakın benzeri mevcut. Ayrıca şu linki de inceleyebilirsin .http://www.webrazzi.com/2013/04/12/incir-com-1800-magazaya-ulasti/
    Evet ben de acaba diyerek alışveriş yaptım ve geldi güvendiğim içim sisteme girdim. Ben de en ucuz nerede bulursam oradan alışveriş yapıyorum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.