Şimdi Ara

Q cezayı 7!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba tarafından gözden çıkarılan Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı yönetim aleyhinde yaptığı açıklamalar, Portekizli futbolcunun başını yaktı.

Yönetim, "Bana idman yapmak için malzeme bile vermiyorlar" diyen Q7'ye karşı "yıldırma" politikasına başladı!

İlk olarak Portekizli'ye 175 bin Euro para cezası verildi. Bu para, Quaresma'nın alacağı olan 375 bin Euro'dan düşülecek.

"Asi" tavırları sürerse de yıldız futbolcuya daha başka cezalar verilecek.

kaynak: Haber 1903

• bu sezon takımda kalırsa bol bol para cezasına maruz kalır ve dolaylı olarak inidirime gidilmiş olur :P
  • Bu cezayı kim verebiliyor? Hadi ağzından yanlışlıkla bir hakaret çıksa bütün parasını kesebilip üstüne adamı borçlandırmasınlar?
  • Kaynak haber1903 demişsin arkadaş nasıl okuyorsunuz şu haberleri anlamıyorum
    al bu haberin gerçeği

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba tarafından gözden çıkarılan Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı yönetim aleyhinde yaptığı açıklamalar, Portekizli futbolcunun başını yaktı.

Yönetim, "Bana idman yapmak için malzeme bile vermiyorlar" diyen Q7'ye karşı "yıldırma" politikasına başladı!

İlk olarak Portekizli'ye 175 bin Euro para cezası verildi. Bu para, Quaresma'nın alacağı olan 375 bin Euro'dan düşülecek.

HABER1903'TEN KOMBİNE KAZANMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ...

Haber Kaynağı: htspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Kaynak haber1903 demişsin arkadaş nasıl okuyorsunuz şu haberleri anlamıyorum
    al bu haberin gerçeği

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba tarafından gözden çıkarılan Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı yönetim aleyhinde yaptığı açıklamalar, Portekizli futbolcunun başını yaktı.

HABER1903'TEN KOMBİNE KAZANMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ...

Haber Kaynağı: htspor

Kusura bakma yanlış olmuş

• yönetm ile q7 arasındaki restleşme sürecek gibi, arıtk q7 den beşiktaş'a hayır gelmez
  • şu yönetimde ve teknik heyette gram kriz yönetme yeteneği yok. bu adam en kötü ihtimal indirime gitmeyip takımda 1 sezon kalsa bile kullan bari. köprüleri yakmak bize zarar getirir q 7 parasını alır.
  • Burada önemli olan yönetimin tavrı. Yönetim elinden çıkaramadığı q7 yi bu kadar rezil edecek. Hiç sanmıyorum. Sonuçta siz bir mal satacaksınız onu vitrine mi koyarsınız, yoksa depoya mı atarsınız? Bu olayın arkasında samet aybaba var. Samet aybabanın düşündüğü;
    1- ben vizyonsuz, aldığı takımı küme düşürmekle ün yapmış bir adamım. Takımda bu kadar genç var. Kendimi nasıl karizmatik gösteririm. En iyisi bu q7 ye atarlanayım, herkez beni ferguson gibi taviz vermez bir insan olarak görür. Ya sahi ben q7 ile oturup konuşmuş adam değilim. Ayıp olmaz mı? ... Aman boşver ben atarlanayım da zaten yaramaz oyuncu videolarını izledim.
    2- q7 yi oynatmazsam zaten benim aklım bu kadar büyük takımı idare etmeye yetmez. Zaten garanti 10. Luğa oynayacağım. Başarısızlıkta yönetim q7 nin moralini bozdu verim alamadım derim. Burada para almaya devam edrim. Neden tam kadro takımı sürelim ki? Öyle olursa başarısızlıkta bahanem kalmaz. Acaba fernandesi de miniklerle mi idmana çıkarsam. O zaman 2 sezon para garanti. Zaten bana bakkalı bile teslim etmiyorlar. İşim garanti olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı taktiği Fener Daum'a yapmıştı. Çok rezil bir durum, bize yakışmayan hareketler bunlar.
  • Resmen paranin ustune yatma politikasi

• Yahu madem gönderemediniz bari 1 yıl oynatın bu adamı, sisteme dahil edin.El birliği ile ilk ikiye soksunlar takımı, 2 senelik zararını karşılamış olur.Hemde kötü gitmemiş olur, iyi hatırlanır ülkede.
  • ağzıma gelen küfürleri buraya yazsam bırakın forumu dünyadan atılırım. ben sizin yapacağınız işin
  • Adam bu saatten sonra parasını bırakıp ta gitmez (örnek : Rierra , Baros . ) en azından takıma kazandırılmaya çalışılsa daha iyi olmaz mıydı.
  • Sonra neden ünlü veya yetenekli yabancılar Türkiye'ye gelmiyor. Bunlar yapıldığı sürece gelmemeleri doğal. Bence Aybaba Beşiktaş'a bu hareketleri ile çok zarar veriyor. Adamın sözleşmesi var, kullan bir sene daha. Kullansan da kullanmasan da parasını alacak. Hiç olmadı planlarında yer verme. Kriz çıkartmak Beşiktaş'a zarar veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yahu madem gönderemediniz bari 1 yıl oynatın bu adamı, sisteme dahil edin.El birliği ile ilk ikiye soksunlar takımı, 2 senelik zararını karşılamış olur.Hemde kötü gitmemiş olur, iyi hatırlanır ülkede.

Hocam başarıyı elde etmek için ilk kural bir hedef koymaktır ve hedeflerin gerçekleşme olasılığı %10'dan yüksek olmalıdır. Bu sene Beşiktaş'ın ilk 2'ye girmesi için geçen seneki kadrosu bile yetmez ki BJK gençlere bel bağlamış. Gençlerle olmaz bu iş. Sadece Q7'de sizi 2'ye sokmaz. Bu düşünce yanlış bir oyuncu üzerinden oyunu kurmak yani. Fenerbahçe'de Alex olmadı mı tutukluk yapıyor mecbur Alex'i sokuyor oyuna hoca. Futbol takım oyunu malum.

Bence BJK bu sene (5.)beşinci olacak. Dördüncü Bursa olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Yahu madem gönderemediniz bari 1 yıl oynatın bu adamı, sisteme dahil edin.El birliği ile ilk ikiye soksunlar takımı, 2 senelik zararını karşılamış olur.Hemde kötü gitmemiş olur, iyi hatırlanır ülkede.

Hocam başarıyı elde etmek için ilk kural bir hedef koymaktır ve hedeflerin gerçekleşme olasılığı %10'dan yüksek olmalıdır. Bu sene Beşiktaş'ın ilk 2'ye girmesi için geçen seneki kadrosu bile yetmez ki BJK gençlere bel bağlamış. Gençlerle olmaz bu iş. Sadece Q7'de sizi 2'ye sokmaz. Bu düşünce yanlış bir oyuncu üzerinden oyunu kurmak yani. Fenerbahçe'de Alex olmadı mı tutukluk yapıyor mecbur Alex'i sokuyor oyuna hoca. Futbol takım oyunu malum.

Bir kere şu olacak bu olacak muhabbetini geçelim, ben güveniyorum bu yıl takımıma sezon sonu belli olur kimin kaçıncı olacağı.

Sadece Q7 ye bel bağlayalım anlamında söylemedim, Ferdi üzerinden kuruluyor sistem şu anda.Q7 de dahil edilse ve geçen sene oynamıyor denilen performansını verse yeter, tadından yenmez.Ama bir kere cephe alındı oyuncuya karşı.Alex örneğini vermişsin, bende sana Ferdi örneğini vereyim.Geçen yılki tüm maçlarızı izle, Ferdi olmadan orta sahayı geçemiyoruz.Her topu o taşıyor ileriye.Bizde de benzer durum var yani, birde sistem onun üzerine kuruldu bu yıl dediğim gibi.

Şöyle de bir durum var, Mart ayında Carlos hoca kadro dışı bıraktığı zaman Samet hocanın açıklaması vardı, ''kadronda Q7 gibi bir isim var ve sen onu kadroya almıyorsun.Çok yanlış yapıyor Carlos''

Bunu söyleyen adam daha imzayı attıktan 5 dk sonra basın toplantısında Q7'ye laf çakıyor, hal böyle olunca taraftar arasında da büyük fikir ayrılıkları oluşuyor.Adamın haklı yanlarını savundum diye bana Q7sporlu yakıştırması yapan bile var ki 2 senedir bu bölümdeyim, zaten toplasan 15 kişiyiz burada.Herkes tanıyor beni, ama adamın gördüğü buymuş..

• quote:

quote:

quote:

Bir kere şu olacak bu olacak muhabbetini geçelim, ben güveniyorum bu yıl takımıma sezon sonu belli olur kimin kaçıncı olacağı.

Sadece Q7 ye bel bağlayalım anlamında söylemedim, Ferdi üzerinden kuruluyor sistem şu anda.Q7 de dahil edilse ve geçen sene oynamıyor denilen performansını verse yeter, tadından yenmez.Ama bir kere cephe alındı oyuncuya karşı.Alex örneğini vermişsin, bende sana Ferdi örneğini vereyim.Geçen yılki tüm maçlarızı izle, Ferdi olmadan orta sahayı geçemiyoruz.Her topu o taşıyor ileriye.Bizde de benzer durum var yani, birde sistem onun üzerine kuruldu bu yıl dediğim gibi.

Şöyle de bir durum var, Mart ayında Carlos hoca kadro dışı bıraktığı zaman Samet hocanın açıklaması vardı, ''kadronda Q7 gibi bir isim var ve sen onu kadroya almıyorsun.Çok yanlış yapıyor Carlos''

Bunu söyleyen adam daha imzayı attıktan 5 dk sonra basın toplantısında Q7'ye laf çakıyor, hal böyle olunca taraftar arasında da büyük fikir ayrılıkları oluşuyor.Adamın haklı yanlarını savundum diye bana Q7sporlu yakıştırması yapan bile var ki 2 senedir bu bölümdeyim, zaten toplasan 15 kişiyiz burada.Herkes tanıyor beni, ama adamın gördüğü buymuş..

Bence Samet Aybaba Q7'nin egolarından ve inadından korktuğu için ona karşı bir yıldırma politikası uyguluyor. Bu şekilde "istediğim şartlara hazırsan gel oyna yoksa kapı orada" mesajı vermeye çalışıyor zannımca ki bende o açıklamayı hatırlıyorum.

• quote:

Bence Samet Aybaba Q7'nin egolarından ve inadından korktuğu için ona karşı bir yıldırma politikası uyguluyor. Bu şekilde "istediğim şartlara hazırsan gel oyna yoksa kapı orada" mesajı vermeye çalışıyor zannımca ki bende o açıklamayı hatırlıyorum.

Başta bizde öyle dedik ama ipin ucu kaçtı artık.Ne bir sözleşme yenileme var, ne bir satış girişimi var.Ligin başlamasına kalmış 10 gün, köşeye sıkıştılar gibi görünüyor.Mecbur oynayacak Q7 ama sen ne diye götürmüyorsun ki bu adamı kampa..

İlla ki bizim bilmediğimiz ve dışarıya yansıtılmayan olaylar vardır ama bu kadar da belirsizlik taraftarı huzursuz ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.