Şimdi Ara

python öğrendim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MIT opencourseware de ki python dersini bitirdim, istihzadan da baya yararlandım ve öylece kaldım. Syntaxı öğrendim bunda sıkıntı yok ancak bunu nerede nasıl pratik yapabilirim ? Her gün yeni fikirler bulup onları yazmaya mı çalışcağım.

Bu arada python öğrenme amacım computer science alanında yardımcı olması içindi, bir yerden gireyim diye başladım hali hazırda ee öğrencisiyim. Napayım şimdi python öğrendim diye python ile program mı yazacağım. Açıkçası şuan yazılım öğrenmek ve yazılım üretmek amelelikten başka bir şey gibi gelmiyor gözüme. Benim gibi matematik, fizik gibi teorik şeylerden hoşlanan biriyseniz yazılım sizi tatmin etmeyecektir büyük ihtimal.

• Aynı yoldayız hocam. EE öğrencisiyim, şubat tatilinde zamanım bol olunca biraz Pyhton bakayım dedim. Biraz dolandıktan sonra insan kuru kuru kod yazmak istemiyor sizin de söylediğiniz gibi. Ben çözümü bölüm sitesindeki duyuruları kontrol edip yeni duyuruları bildirim olarak gönderen bir bot yazmakta buldum. Sonrasında arkaplanda çalışacak şekilde Pyinstaller ile .exe haline getirdim şu anda da arkaplanda çalışıyor çok memnunum.

Belki size de bir fikir verir. Kısa program fikri bulmanın en güzel yolu bence günlük hayatta yaptığınız şeyleri otomasyon seviyesine getirmeye çalışmak. Kolay gelsin.

Bu arada tekrar okuyunca fark ettim sorunuzu cevaplayayım. Evet yeni fikirler bulup yazmaya çalışacaksınız
  • Hangi okuldasın ?

Proje yapman çok faydalı olur, internette bolca örnek projeler var. Basitten başlayarak ilerle. İlla kendin özgün bir şey üretmene gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hackerrank falan gir işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım üzerinde bir kariyer yapmak istemiyorsan yanlış yapmışsın hocam .başlangıç yapmışsın gibi düşünebiliriz python başlangıç için güzel bir dil.
    python kütüphaneler olmadan pek bir işe yaramıyor malesef.kütüphane işlerine falan girmende senin için amelelik olur gerçekten.

C öğrenebilirsin ,ee de de işe yarıyor diye biliyorum.
    olmadı java öğrenebilirsin java'da işine yarayabilir.

kendine internet sitesi yapmaya çalışabilirsin.

edit:cacık yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 13 Nisan 2020; 23:40:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende python dersleri izliyorum öğrenebilirsem buradan gelecek cevaplar benim içinde faydalı olabilir.
  • "Napayım şimdi python öğrendim diye python ile program mı yazacağım"

Corba yap cok guzel oluyormus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Java'ya Başlamak Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pinescript - MQL5 scriptleri için çeviri programı yazabilirsin.
  • niyeyse bi trollük sezdim konuda
  • Teoriden hoşlanıyorsan bence computer architecture, discrete math, computer organization, algorithms, data structure çalış. Yazılım en güzel yanı aslında emeklerinin karşılığını hemen alabiliyorsun.

Python ile yapabileceğin şeyler:
    GitHub
    vinta/awesome-python
    https://github.com/vinta/awesome-python

• C biliyor musun kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

"Napayım şimdi python öğrendim diye python ile program mı yazacağım"

Corba yap cok guzel oluyormus
    hocam ama hakkaten öyle yani bu programlama işi baya overratedmiş . öğrenmesi zevkli değil kullanması zevkli değil (en azından kendi açımdan). he şimdi şöyle diyebilirsin python ile milyonlarca şey yapabilirsin tamamen senin hayal gücüne bağlı, ancak öyle değil işte. Yazılım olayı baya amelelikmiş bya başka bir şey değil.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    bakıyorum hocam.
  • Arkadaşlar merhaba, endüstri birinci sınıf öğrencisiyim, yazılıma merakım var. Sizce baslangic icin en uygun dil hangisidir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Against Me

Arkadaşlar merhaba, endüstri birinci sınıf öğrencisiyim, yazılıma merakım var. Sizce baslangic icin en uygun dil hangisidir ?
    Mühendislik öğrenmek istiyorsan ve bu işi sıkı tutacaksan c , hobi olarak yapacaksan python iyidir.
  • bende json ögrendim siz kimsinizki karşımda duramazsınız bile

python öğrendim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 14 Nisan 2020; 12:44:32 >
  • Python ile kali linux kullanarak hacking olayına girmeye karar verdim. Maksat illegal işler yapmak değil bilgisayara dair daha fazla şey öğrenmek. Sanırım hacking bilgisayar öğrenmenin en iyi yollarından biri. He yazılım dili, hem işletim sistemi(linux) hem de network theory çalışıyorum şu anda. Yani hack bir sürü dala kapı açıyor.
  • "Benim gibi matematik, fizik gibi teorik şeylerden hoşlanan biriyseniz yazılım sizi tatmin etmeyecektir büyük ihtimal."

XDDDDDDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

"Benim gibi matematik, fizik gibi teorik şeylerden hoşlanan biriyseniz yazılım sizi tatmin etmeyecektir büyük ihtimal."

XDDDDDDDDD
    neyi bu kadar güldürdü kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.