Arkadaşlar Pyle plx 12 dual almak istiorm nasil bi subwoofer 180 ytl vermeye değer mi? Sert baslar basar mi ? Ben portlu kutuda almak istiorm. Çünkü daha derin baslari sewerim.
Yardimlarinizi bekliorm bilen arkadaşlar veya kulalanan arkaşlar warsa lütfen yardim etsin.
Arkadasım eger cıftıne o fıyatı cekmıslerse cok ıyi cunku siz dual demıssınız bu woferlerın sanırım 300 w rms sı wardı 2x300 rms fena bı deger degıl ıyi bir amfi ile beslersen baya ıs yapar daha sesını duymadım wooferlerın sert mı yoksa yumusakmı vuracagını bılmıyorum eger siz sert bası sevıyorsanız sıze kicker comp veya bıraz daha werebılırsenız comp-vr tavsıye ederım bu dedıgım basslar kalıtesını kanıtlamış baslardır saygılar.
bende var bir tane pyle woofer ama nasıl bişe bilmiyorum daha kullanamadım. Almanyadan hediye geldi. bende buna portlu kabin almak istiyorum yarin bakim alim bir tane kabin.inş iyi ses verir.
Elimde almanyadan aldığım pyle hoparlör kataloğu var kısıtlı bişi ama belki işe yarar . Katalogta yeralan şu adresten bişiler belki bulursunuz http://www.audiodesign.de/pyle/index.htm
bi arkaadasın arabasnda gormustum cok dehset ses kalitesi vardı ...