Şimdi Ara

PVP için en iyi class sizce 1vs1 de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • caster olarak shadow priest ile oynuyorum ama sizede bi sorayım dedim çünkü bazen aklım mage veya warlock,a kayıyor ben oyunu sırf pvp için oynuyorum pve ile işim yok

• quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

caster olarak shadow priest ile oynuyorum ama sizede bi sorayım dedim çünkü bazen aklım mage veya warlock,a kayıyor ben oyunu sırf pvp için oynuyorum pve ile işim yok

bana göre warlock ve rogue ve hunter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gotika

quote:

caster olarak shadow priest ile oynuyorum ama sizede bi sorayım dedim çünkü bazen aklım mage veya warlock,a kayıyor ben oyunu sırf pvp için oynuyorum pve ile işim yok

sadece birtanesi ile oynama şansım var desem
  • Shadow Priest le oynamaya devam et derim ben sonucta ilerde senin nasıl oynadığın etkileyecek pvp ni eminimki çok iyi Shadow Priest pvp charları vardır hem olmadı displine olursun milleti deli edersin
  • tüm classları alabilmen sadece senin oynayış biçimin ile alakalı. Warlock , Rogue bunlar pvp de güçlüdür. Sen zevk aldığın class ile oynamaya çalış. Wow da 1v1 den oluşmuyor. Ben warlock oynadım çok güçlü ama pvp de sl sl talentine mecbursun ve o talentte hiç zevkli değil. Şu an rogue oynuyorum ve çok ta keyif alıyorm. kısaca 1v1 de herkesi alan bi class yok . Warrior > Rogue > Mage > Warrior bu şekilde bi sistem var. Herkesi alabilmek senin oyun tarzınla ve karşı tarafı tanıman ile alakalı o zmn her classı alırsın.
  • Rogue kesinlikle. Warrior hariç çoğu sınıfta zorlanmayacağını düşünüyorum.. -Resto sınıflar olmayacak tabi ki-
  • Blizzard pvp dengelerini 1v1 e göre ayarlamadığı için şu an söylenen herhangi 1v imba classı 2 ay sonra gelebilecek 5v dengesi ile 1vnin en zayıfı haline gelebilir :)

O yüzden imba olanla değil zevk aldığınla oynamak daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün yukarıda olursun yarın aşşağıda o yüzden zevk almaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 11 Nisan 2008; 19:36:03 >
  • maalesef oyle bir secenek yok bir class her classı alır gibisinden.... mutlaka her classın bir "-" classı oluyor. ama tabiki bu karsıdakine baglı herkes aynı oynama becerisinde ve aynı geara sahip olmadıgını düşünürsek. hangi classla oynamasını seviyorsan onu ac oyna onun üzerinde yogunlas :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gotika

quote:

yarısını saymışsın..

neyse konuyu açan arkadaşıma tek cevabım var oda enchancement shaman. itemler rakiple eşitse rakibin şansı yok tabi shaman eşşekse gene bişey olmaz.

genede en güzel yorum ench shamy saymazsak @canawar85 e ait bu oyun 1v1 e göre hazırlanmıyor. o yüzden artık ölümsüzlüğü unutun dayak atın dayak yiyin. o izlediğiniz videolardaki PVP üstadlarıda gün geliyo yeniliyo ama videoya çekmez onları tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 11 Nisan 2008; 20:30:01 >

• ben tamamen rouge özürlüyüm neden derseniz bu oyunu ilk warlock ile oynadım uzun süre warlock arkadaşlarımın karekterleri ile zaman geçirdim melee bi class ile oynuyamıyorum o yüzden

warlock ile dot felhunter fear spam shadow bolt mantı ile çok rahat oynuyorum mesala shadow priest ilede çok rahat oynuyorum mage ile rahat oynuyamıyorum çok hata yapıyorum sanırım burdan çıkarabilceğim en iyi sonuç hangi class ile oynuyabiliyorsan o senin için en iyisidir
    yalnız biri bana rouge denen karın ağrısına ne yapmam konusunda bi kaç teknik söylerse mesala rouge gördüysen şunu yap bunu yap gibi

belirli bi skill sıralaması söylüyebilirmisiniz + olarak en iyi pvp talenti nedir shadow priest için
  • Şu class herkesi keser diye bişiy yok. İtem , oyun kabiliyeti , internet bağlantisi gibi bissürü etken var.
  • rogue sonra hunter rogue vs hunter da iş tecrubeye bakar ama rogue la oynamak cok zevkli 10 kisinin arasına girip 1 kisi alıp geri kacabiliyosun
  • caster = mage , melee = rogue . en azından ben böyle düşünüyorum :)
  • Ben 1vs1 değilde 70 mageyim av ye gittiğimde çat çat önden warriorlar rogueler gidip dikkati kendi üzerlerine çektiğinde fireball ve fireblastla son vuruşu critlemek gerçekten zevkli oluyor.Ama ben olsam rogue açardım magenin üzerinde pvp itemleri yoksa çok rahat alıyor.
  • Eğer oynamayı biliyorsan, olduğun yerde sürekli cast yapmayıp adamı deli edip sağında solunda dolaşıp interrupt ettirebiliyorsan, reflekslerin iyiyse Mage aç. 50 levelda 60 level shadow priest alabilirsin =)
  • Undead Shadow Priest(sadece Undead olacak ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 12 Nisan 2008; 10:08:36 >
  • kanımca caster olarak en iyisi warlock. bunu lvl 70 mage yazıyor :P tamamen eşit şartlarda bi warlock ve bi mage desen cd ler açık olacak ikisin de de veya kapalı. warlock çoğunda alır kanımca. melee desen warlock gezdiriyor resmen :) warlock yıllardır böyle bi imba. ama açıkçası oynaması bana hiç zevk vermediği için mage seçtim ben.

birde wowda 1vs1 in hiçbir kazancı amacı olmadığı için 1vs1 düşünmek pek mantıklı değil. ama diyorsan ben gank yapacam oyundan böyle zevk alıyorum o zaman warlock derim. gerçi pvp de warlock zaten arena olsun bg olsun her zaman iyidir. 1vs1 olsun 5vs5 olsun pvp için caster warlock diyorum. melee rogue veya retri paladin 1vs1 için. warrior ın rogue hariç diğer classlara karşı çoğu durumda 1vs1 de şansı yok zaten. (abartı gear farkı yoksa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 12 Nisan 2008; 4:10:57 >
  • quote:

warlock çoğunda alır kanımca. melee desen warlock gezdiriyor resmen :) warlock yıllardır böyle bi imba. ama açıkçası oynaması bana hiç zevk vermediği için mage seçtim ben.

quote:

warrior ın rogue hariç diğer classlara karşı çoğu durumda 1vs1 de şansı yok zaten. (abartı gear farkı yoksa)

Sanırım oyunu en son yıllar önce falan oynadın yada hiç rogue warr la karşılaşmadın oyunda.

Bugün iyi gearlı bir warrı 1 vs 1 de indirebilecek çok az class olduğu gibi lockun melee leri gezdirmesi sadece komik bir laf olur. BG lerde fear yiyen ne rogue nede warr gördüm, bir lock bir rogue gördüğünde tek yapabileceği şey bekleyip öldürülmek şu anda. Arada stundan çıkabilirse belki bir death coil atar bikaç hp sini alır o kadar.

Uzaktan bakınca lock imba o böyle bu böyle demek kolay ama bu oyunda hiçbir class imba değildir. Ayrıca classları düşük lvllardaki halleriyle yargılayamazsınız, düşük lvllarda herkesden dayak yiyen warr lvl 70 olup itemlerini dizince resmen cellata dönüşür.

• Retri Paladin derim tek kelime ile fakat gear S3 olmak şartı ile...

karşındaki adamı 5 sn. de alabilme şansın var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.