Şimdi Ara

(Pusu)Delonghi Kahve Makinesi ESAM 6650 Primadonna 1999 ve altı takip (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
12.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: nitro

Bende delonghi nin zamanında 250 tl ye aldığım makineleri var evde ve işyerinde altı yedi senedir idare ediyor. Nescafe zaten içemiyorum arasında dağlar var. Ben genelde espresso ve amerikano takıldığımdan o kadar teferruatlı makinelere ihtiyacım olmuyor, sade kahve içenler bu alternatifi de göz önünde bulundursunlar.

Sade kahve ile ilgisi yok bu durumun, çekirdek kahveyi ogutmek, ogutulmus kahve alıp kötü kahve icmek sorunlarından kurtulmak icin tavsiye etmiştim.

şu yazdığın çok önemli

kahve guruları falanda adam 2 günlük çekilmiş kahveyii içemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: taran1tula

Ben de aylardır takip ediyorum fiyatı hiç düşmedi. 1500-2000 TL. lere.

Hakkaten dünyadaki en ucuz Esam 6650 yi yigit+ aldı:)

Geçen ay 1999 olmuştu sonra noldu bilmiyorum. İyi takip edin kart çek derken yine iyi fiyata geliyordu. Doktora yeterlik var diye girip de fazla yazamadım buraya.

Hepsiburada damı 1999TL. ye düştü? En son stokta yoktu, şimdiki fiyattan da girdi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taran1tula -- 14 Kasım 2014; 20:02:48 >
  • 1 yıllık konuyu neden hortlatıyorsunuz !!! Ürün falan yok, varsa konuyu hortlatan yazsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

1 yıllık konuyu neden hortlatıyorsunuz !!! Ürün falan yok, varsa konuyu hortlatan yazsın ...

Haklı tepki sonucu başlık ve ilk mesajda değişiklik yaptım. İphone sıcak fırsatları vs başlıkları gibi devam edebilir. Bence kilitlenmesin-silinmesin. Niş bir ürün, referans fiyat bulmak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu aldım 900 küsür liraya(parayla çek aldım):http://www.hepsiburada.com/delonghi-ecam22-110-sb-otomatik-kahve-makinesi-p-MTDELECAM22110SB
    ECAM 22.110 olarak geçiyor.

HB'da bugünlerde 1000 lira üstüne 50 +25 maxipuan veriliyor.
    Onun da üstüne 1000 liraya 100 ve 200'lük çekler temin edebiliyorsunuz forumdan.
    Üst seviye prima donna makinelere göre eksileri: daha küçük hazne, otomatik süt köpürtme kasesi, lcd ekran. En üst Prima Donna'da birde sıcak çikolata fonksiyonu var ki kullanımı nasıl olur hiç bilmiyorum.
    Bunun dışında zaten Delonghi'ler kendi aralarında hep aynı demleme ünitesini kullanıyor.
    Değirmeninin de farklı olacağını zannetmiyorum.
    Artısı ne derseniz süt köpürtücüsü manuel. Bu hem eksi hem artı oluyor. Bunda köpüğü siz yaptığınız için isterseniz kaynatmaya kadar gidebilirsiniz. Diğer makinede bu olay genellikle otomatik oluyor ve herkes ısıdan memnun kalmıyor.

Böyle makinelere bakanlar düşünebilir. Fiyat piyasada bulduğum en iyi fiyattı açıkçası ama gönderip göndermeyeceklerinden emin değilim. Tedarik sürecinde benim ürünüm. Fiyat italya amazon fiyatından bile uygun geldi.

Bence tüm seriler hemen hemen aynı altyapı ile üretilirken ucuz modellerden almak daha mantıklı. Cihazda lcd ekran var diye birkaç yüz lira vermek bence çok mantıklı değil. Otomatik süt köpürtme işini hariç tutuyorum. Kimisi o da otomatik olmalı der saygı duyarım.

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir seçim olmuş güle güle kullanın. Gönderir hepsiburada merak etmeyin. Bu makine türkiyede Avrupa ve ABD'den daha ucuza satılıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Süt köpürtücü büyük bir lüks. Starbucks gibi içilmeyecek sıcaklıkta olmasının bir anlamı da yok, sütteki mikroorganizma ve proteinlere zararı da var. Lcd ekran demeyelim, cappucino latte macchiato yapmamfonksiyonu yok. Ben genelde latte içiyorum. Bazen americano. Tık diye basıp yapması büyük lüks.

İç Parçalar bence de aynıdır.

• @coupe96
    Teşekkür ederim.

@yigit+
    Teşekkür ederim.
    Evet her lüksün de bir bedeli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 11 Ocak 2016; 23:00:28 >
  • http://www.amazon.com/DeLonghi-Lattissima-EN520SL-Nespresso-Cappuccino/dp/B00BJ5XOZ8

Linkteki ürünü geçen yıl beleşe aldık, yalnız sadece kapsül kahvelerle çalışıyor. Henüz deneyemedim.
  • Bimeks'te Delonghi kahve makinelerinde indirim var gözüküyor.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1452&kategoriadi=cay-ve-kahve-keyfi&sira=1&kf=1000

Özellikle şu makinanın fiyatı piyasaya göre uygun Delonghi ECAM23.450/ 460S Full Otomatik Kahve Makinesi.
    Ne dersiniz? Alınabilir mi? Tam otomatik tek tuşla latte yapan bir makina arıyorum aslında. Çok bilgim yok. Bu model uygun mudur?

Ayrıca Delonghi ESAM6700 de 2500 TLye geliyor. Hangisini almalı sizce?

• http://www.teknosa.com/urunler/120130101/delonghi-esam6600-primadonna-espresso-makinesi#url
    seri sonu indirimli bir fiyat,229 tl indirim çeki ile çok uyguna geliyor gibi.
    kullanıcı arkadaşlardan bilgi alsak,makinalarından hala memnunlar mı.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Bence çok iyi fiyat çek ile alınacaksa hemen alın derim. 3 sene önce 2000tl sıcak fırsattı. Dolar 3 tl oldu.

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    229 lira indirim çeki nasıl kullanılacak? Biraz açıklayabilir misin?
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Çıkmış olması lazım ama 6650 benimki

• Vaayy be
    Zenginlik ne güzel....
  • AeonFlux2016 A kullanıcısına yanıt
    Zenginlik değil fakirlik bu makine. Hanımın ayağını starbuckstan keseyim diye aldım baya da kar ettim allah yapandan razı olsun.

• Tchibo cafissimo aldım arkadaş çöp
    Bu makinede 2 bin
    Öde öde bitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Tchibo cafissimo aldım arkadaş çöp
    Bu makinede 2 bin
    Öde öde bitmez

cafissimo kötü mü hocam?
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Ben de ürünü almayı düşünüyorum. Ürün geldiğinde yorumunuzu eklerseniz çok sevinirim. @Escaper

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.